Кухните - 35 тема

• 79 141
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Merlinski, Tatitt  няма друго проектирано по интериора. Нещата са ми в главата и просто ги споделям с майсторите или хората от мебелните фирми, те предлагат нещо от себе си и така...Не ползвам интериорен дизайнер. Направих опит с един, но нещо не можа да ми влезе под кожата Wink. Мога да  покажа архитектурата ако искате Wink Пишете  на лични да не става спам  Wink Peace

# 286
Здравейте, отново!
Фирмата, която ще ми прави кухнята тъкмо ми прати картинки. Можете ли да ги погледнете и да си кажете мнението, само уточнявам, че уредите няма да се разместват,.. ще съм ви много благодарна!
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/23
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/22
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/21

# 287
Галана,
Явно съм единствената,която не одобрява първия вариант.Столовете са обемни и претенциозни.Все още са модерни,но твърде бързо ще станат демоде в сравнение с един класически стол,мисля аз.Врязаната в шкафа маса също не ми харесва особено.

# 288
Хоризонталното делене на шкафа в дясто се "бие" с посоката на отваряне на останалите врати. Според мен, един шкаф-витрина е достатъчен, този в дясно може да си го направиш с обикновени врати.
Парчето ПДЧ което е сложено отстрани на шкафа с абсорбатора или да е като гърба или да го няма, така стои като кръпка.
Успешна реализация!

# 289
Галана,
Явно съм единствената,която не одобрява първия вариант.Столовете са обемни и претенциозни.Все още са модерни,но твърде бързо ще станат демоде в сравнение с един класически стол,мисля аз.Врязаната в шкафа маса също не ми харесва особено.

Да се изкажа и аз по проекта на Галана. Като изключим това, че стилът определено не е "моя", забележките ми са, че шкафовете стигат странна височина. Нито са до тавана, че да не се пълни с прахоляк, нито може да бръкнеш да избършеш.
Капитонажа на втори вариант е доста претенциозен.
На първи вариант подозирам, че може да има конфликт на стола в дясно с вратата (от картинките не става съвсем ясно какво е разстоянието там.

# 290
Парчето ПДЧ което е сложено отстрани на шкафа с абсорбатора или да е като гърба или да го няма, така стои като кръпка.
Аз нарочно искам да е с такова отваряне, за да не изглежда много скучно. Не знам по какъв друг начин да раздвижа горните шкафове.
А за парчето пдч- не разбрах , това тъмното което е като корпуса на мебелите ли?
И на мен ми беше изненадващо решение на дизайнера, не знам защо го е сложил  newsm78
На мен не ми харесва 4е гърба стои като отрязан до пералнята и до пе4ката, ама ако пък е скосен  - горкия ми латекс- ей тази част не мога да я измисля как да е Sad

# 291
Не ти трябва повече раздвижване в тази част. Все пак вратичките трябва да изглеждат подредени, за да има хубава линия, а тя и без това е "начупена" от стесненията в края, така че е излишно да я движиш още Simple Smile
Да, за парчето с дървесен фладер питах.
Ако те дразни това завършване (при пералнята и от другата страна при абсорбатора), вдигни гръбчето нагоре по стената. Трябва да имаш нещо там иначе наистина латекса ще стане на нищо за точно 2 седмици.

# 292
Да се изкажа и аз по проекта на Галана. Като изключим това, че стилът определено не е "моя", забележките ми са, че шкафовете стигат странна височина. Нито са до тавана, че да не се пълни с прахоляк, нито може да бръкнеш да избършеш.

До тавана са високи. Е не го докосват, но сега се загледах и по старата си кухня и установявам, че и там има едно 10см до тавана  Rolling Eyes Твоята кухня как е? Достига съвсем тавана ли?

# 293
Винаги остава мъничко разстояние - няма как (около 2-5см), защото шкафовете се окачат на стената, а и тавана никога не е перфектно равен. За да не остава процеп, който да се пълни с мръсотия, се "попълва" с бленда. 10 см е доста разстояние и блендата винаги ще се вижда, за това е по-добре да се остави минимално разстояние отгоре, ако целта е шкафовете да са до тавана.

# 294
Миоки, ако махна двата шкафа, нормален ли ще е по-добре или със стъкло, един ли да е или два - един 30 и един 45см. Че аз харесвам когато линията на долните шкафове продължава и нагоре. Горните са ми 55-60 см широки, имам един 30, ако този го направя два- то ще стане симетри4но на ъгловия и един 45см,. който не се връзва с останалите, а и ще се получат много и тесни шкафове и ще изглежда грозно. Ако го напрявя един 75 см широк пак не се връзва на нищо Sad. Дай идея как мога да подредя горните шкафове, стъклото може да го преместя на друг шкаф, не е задължително да е там

# 295
Дай един чертеж с разпределението на шкафовете, ако може да дадеш и размери, защото така по картинката е трудно да се прецени кой колко е широк в момента.
Гледам че от ляво на ъгловия шкаф, горе имаш някакво тясно шкафче, същото може да се сложи и от другата страна, така този който е на две хоризонтални части ще стане 60 мисля и ще е с една врата.

# 296
Дай един чертеж с разпределението на шкафовете, ако може да дадеш и размери, защото така по картинката е трудно да се прецени кой колко е широк в момента.
Гледам че от ляво на ъгловия шкаф, горе имаш някакво тясно шкафче, същото може да се сложи и от другата страна, така този който е на две хоризонтални части ще стане 60 мисля и ще е с една врата.
http://cyfka.multiply.com/photos/album/4#photo=24
като височината на горните шкафове е 78 см

# 297
  • sofia
 Моля Ви за помощ - коя фирма бихте препоръчали при предпоставката, че цената е почти еднаква - Димат Омега или ДИАЛОГ??? Sad
И да питам за Мебелни Идеи - доволни, недоволни? Доста по-малка цена ми дадоха от горните 2, затова питам...

Благодаря предварително!  bouquet

# 298
Eто така могат да се разпределят например

# 299
  • София
Да попитам, че не мога да си открия инструкциите. Залях си единият индукционен котлон с изкипяла манджа и сега си дава някаква грешка и не може да се махне. Тотално ли съм го прецакала и на сервиза ли де се обаждам? Тека е и върти Е и 4 на дисплея на даденият котлон.
Отделно съдовете ми от серията на SKK не ги лови индукцията, направо незнам ..

Общи условия

Активация на акаунт