Кухните - 35 тема

• 79 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Eто така могат да се разпределят например

да, аз така пробвах в алното, но около и в ъгъла стават 3 6кафа с врати4ки по 30 см( заедно с ъгловия)  и един 45, а на дългата страна са по 55-60см.  и стават много различни шкафчета като ширина Sad

# 301
Те и с шкаф 75см пак са с различна ширина, но допълнително го сечеш и по хоризонтала.
Защо държиш толкова на този ъглов шкаф за мивка?
Мисля, че може да се направи доста по-добро разпределение, ако се откажеш от него.
Другото странно което се вижда в това разпределение е, че пералнята е доста далече от мивката и миялната. Отделен канал ли ще има?

# 302
Моля Ви за помощ - коя фирма бихте препоръчали при предпоставката, че цената е почти еднаква - Димат Омега или ДИАЛОГ??? Sad
И да питам за Мебелни Идеи - доволни, недоволни? Доста по-малка цена ми дадоха от горните 2, затова питам...

Благодаря предварително!  bouquet
Моята кухня е от Мебелни идеи, много съм доволна. Коректна фирма и качествена изработка  Peace
Ето я:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/43#photo=8

# 303
mimes, много красива кухня - поздравления.

# 304
Те и с шкаф 75см пак са с различна ширина, но допълнително го сечеш и по хоризонтала.
Защо държиш толкова на този ъглов шкаф за мивка?
Мисля, че може да се направи доста по-добро разпределение, ако се откажеш от него.
Другото странно което се вижда в това разпределение е, че пералнята е доста далече от мивката и миялната. Отделен канал ли ще има?
Да, за пералята има отделен канал, който вече е направен. Канала за мивката също вече е направен, така че освен в ъгъла няма къде да е , дори да не е ъглов шкаф 90 на 90см, пак трябва да е в ъгъла, а един шкаф 100 на 60 за ъгъла,  
единственото което ми хрумва е това : http://cyfka.multiply.com/photos/album/4#photo=25
Така ще ми отпадне грижата със снаждането на плота на 3 места около мивката, ама не знам дали ще ми е удобно мивката да е така завряна (а и шкафа за мивката трябва да е 40см)

mimes кухнята ти е чудесна, със здраве да си я ползваш

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 12:04 от цъфка

# 305
Цъфка, този последен вариант, в който мивката не е ъглова ми се струва по-удобен.
mimes, много красива кухня! Удобна ли ти е така мивката?

# 306
Цъфка, този последен вариант, в който мивката не е ъглова ми се струва по-удобен.
mimes, много красива кухня! Удобна ли ти е така мивката?
За мивката нямаше никакъв друг вариант. Ако се налагаше постоянно да я ползвам, вероятно нямаше да е удобна, но аз имам миялна и мивката си ми е идеална за сега.

# 307
  • София
Имам едно друго питане за фурна. Харесах две едната е със сензорно управление другата е с два бутона. Тази със сензора не ми вдъхва доверие ама знае ли човек  Mr. Green някакви препоръки . ега сме с обикновена на ток и се чудя.

# 308
kimbolina,  Hug Моята сегашна фурна е със сензорно управление. Аристон, любимка ми е . Това ще едно от нещата, които ще си взема със сигурност от апартамента като се пренасяме. Въобще да не те притесняват сензорите Peace

# 309
Я като сме се захванали с фурните- виждали ли сте фурна и котлони за вграждане, като котлоните да се управляват от фурната? Видях в Технополис такъв комплект, но котлоните са четворка, а ми трябва двойка. Отдавна си търся такива, смятам ги за много по-удобни- не хабят място от котлоните и не се зацапват при изкипяване Wink.

# 310
не знам, вече съвсем се омотах, но май ще сио стане първоначалния вариант с ъгловата мивка.
Остава да уточня материала, мдф с фолио или постформинг? искам да изглежда по този начин, :

кой материал е по-добър откъм издържливост,? четох нещо, че постформинга оставали пръстчета, ама повече ме претеснява на мдф фолиото да не се разлепи по ъгълчетата.
Ох, драмата е пълна, но поне днес поръчах интериорните врати  newsm44

# 311
  • София-в сърцата на моите деца
 цъфка ,къде си поръча интериорните врати? И по колко? А иначе това, което си си харесала като кухня е прекрасно.. Peace

# 312
не знам, вече съвсем се омотах, но май ще сио стане първоначалния вариант с ъгловата мивка.
Остава да уточня материала, мдф с фолио или постформинг? искам да изглежда по този начин, :
И според мен мивката от втория вариант  ще е по-добре, но ти си решаваш.
Какво е МДФ фолио? Фурнирован МДФ или?
Постформинг врати с ана размери. Тази врата 63см горе над пералнята не е стандартен размер.

# 313
Остава да уточня материала, мдф с фолио или постформинг? искам да изглежда по този начин....

кой материал е по-добър откъм издържливост,? четох нещо, че постформинга оставали пръстчета, ама повече ме претеснява на мдф фолиото да не се разлепи по ъгълчетата.
Ох, драмата е пълна, но поне днес поръчах интериорните врати  newsm44

Вратичките на кухнята от прикачената снимка са МДФ-фолио.Предимството на МДФ-а е че вратичките се зработват по произволен размер без оганичения, което пък позволява изработката на уникална поръчкова кухня понеже няма фактор ограничаващ въображението.Постформинга има негови си размери(широчини) и шкафовете се напасват по тях.Това си е ограничение за проектанта и крайният резултат е по скоро модулна кухня.....напасната с помоща на "ниши за бутилки".Аз съм за МДФ-а.

# 314
хмм, значи да разбирам че постформинга има стандартни размери - 30-45-60 см ширина на някаква стандартна височина , така ли?
Миоки това, която ми предлагат от фирмата е сърцевина пдч и отгоре като рамка мдф, а фолио казвам понеже мдф-а е отгоре с някакво фолио, което си личи като се вгледаш там кадето има ръбчета (мен точно там ме притеснява да не се обели)
didiela мерси, ти май си единствената която одобрява проекта ми. А иначе фирмата за вратите е Инос - русенска фирма- момчето което е в магазина - Краси- направо му разказах играта понеже не успях да си избера цвят и той ми даде каталога за 2 дни да си мисля Wink А вратите естествен фурнир с монтаж ми излезнаха 390лв (+40лв на врата с фезовки, +60 ако със стъкло)

Вратичките, които ми предлагат са такива, коя ви харесва най-много, идеята е да изглежда колкото се може повече естествено, като дърво:
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/26
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/27
http://cyfka.multiply.com/photos/photo/4/28

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 11:05 от цъфка

Общи условия

Активация на акаунт