Кухните - 35 тема

• 79 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
От схемата ясно се вижда, че не е. Коя е марката?

# 391
# 392
Така кажи. Този не е с изтеглащ се... друг е модела. Явно в този сайт е сгрешено. Ето виж: http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … p;sid=6&sgr=1

# 393
  • Ямбол
Даа, много жалко, тъкмо си мислих, че вече избрах. Айде тази вечер ще снимам и моята кухня, която е почти готова

# 394
Даа, много жалко, тъкмо си мислих, че вече избрах. Айде тази вечер ще снимам и моята кухня, която е почти готова

С подобен дизайн има на Грьое в Практикер, но цената беше над 300 лв. Освен това ми казаха(непотвърдено, не можах да открия никаква информация в нета), че Грьое е китайския вариант на ХансаГрьое и се отказах да си правя експерименти.  Моят е този http://www.evroset.bg/tetras.htm. На живо изглежда много по-добре. В кухнята на Гери е също такъв.

# 395
Момичета, този смесител го пишат, че  е с изтеглящ чучур, но според мен не е, вие как мислите и ако някой го има да сподели мнение

Аз пак да питам че никой не ми отговаря, дали е удобен смесител с такава ръкохватка

# 396
  • София-в сърцата на моите деца
Ами ако си ляворъка със сигурност ще ти е удобно-но на мене, не... Peace

# 397
Didielka, пак не е сигурно  Simple Smile Аз съм левичарка и когато мия нещо, по-удобно ми е да го държа в лявата, а с дясната да намялям/ увеличавам водата. Аз нямам такъв, но съм пробвала и смятам, че ще е удобно.

# 398
  • Пловдив
Този смесител е доста добро решение  Peace
Като искаш ръчката да ти е от другата страна, просто го завъртете на обратно при монтажа.
Нашите от няколко месеца са него и майка ми е много доволна. При тях мивката се пада под прозорец и навеждането на чучура е супер.

# 399
Момичета меламина като синоним на ПДЧ ли е newsm78 Много се чудя от какво да бъде кухнята. МДФ или ПДЧ и какви са плюсовете и минусите на двете.
Меламина е смола, а ПДЧ е плочи от дървестни частици.
ПДЧ с меламиново покритие (хартиен принт и смола) или ламинирано ПДЧ е всеизвестния материал,  от който се правят мебели.
МДФ или ПДВ е плочи от дървестни влакна.

# 400
Така, проекта пак беше тотално променен, по-късно ще сложа снимки. А това ПДЧ за цокъл ще издържи ли на миенето и мокрото около мивката. Да не цъфне като майска роза след някой месец. Гледам по сайтовете, че има и ПВЦ цокъл.. и алуминиев. Но явно повечето фирми не са и чували...

Не само че са чували фирмите за алуминиев и пвц цокъл, а даже ги и използват................
Любо, гледам, че си информиран доста и да те питам дали знаеш от къде в Пловдив може да се купи цокъл. Трябва ни такъв от 12 мм.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:07 от Vennie

# 401
Момичета меламина като синоним на ПДЧ ли е newsm78 Много се чудя от какво да бъде кухнята. МДФ или ПДЧ и какви са плюсовете и минусите на двете.
Меламина е смола, а ПДЧ е плочи от дървестни частици.
ПДЧ с меламиново покритие (хартиен принт и смола) или ламинирано ПДЧ е всеизвестния материал,  от който се правят мебели.
МДФ или ПДВ е плочи от дървестни влакна.

мерси за отговора. А виждам на места, че комбинират ПДЧ и МДФ. Как е най-добре да се комбинират? Корпус от ПДЧ и вратички от МДФ или по друг начин? Също ако някой може да ме ориентира каква е разликата в цената между двете горе-долу?

# 402
Ами относително е и според-зависи. Най-добре е да се разглежда конкретен случай с конкретна мебел, така по принцип да се обобщава не е правилно.
ПДЧ може да е с меламиново покритие, може да е фурнировано, МДФ може да е фурнировано, може да е боядисано. МДФ лак мат е по-евтино от МДФ лак гланц. Ако лицевите части са лак гланц, по-красиво стои, всички видими повърхности да са мдф лак гланц, но е по-скъпо. За дюс повърхности разликата във визията между ПДЧ и МДФ е доста видима докато при дървестните декори не толкова. ПДЧ плоскостите са по-леки от МДФ плоскостите със същите размери и дебелина, но МДФ-а е по-хигроскопичен.
Порови се в нета, ще намериш доста информация. Не мога да изпиша всичко.
За цените пак зависи - обем на поръчката, процент на МДФ спрямо ПДЧ, вида на покритието на МДФ-а и още и още неща, за това казвам, че за да решиш за кои елементи какъв материал да избереш, трябва да имаш конкретно задание.

# 403
Добре, благодаря ти Simple Smile така като съм по наясно с материалите по-лесно ще се ориентирам Peace

# 404
  • София

С подобен дизайн има на Грьое в Практикер, но цената беше над 300 лв. Освен това ми казаха(непотвърдено, не можах да открия никаква информация в нета), че Грьое е китайския вариант на ХансаГрьое и се отказах да си правя експерименти.  Моят е този http://www.evroset.bg/tetras.htm. На живо изглежда много по-добре. В кухнята на Гери е също такъв.

И моят е такъв. Аз съм доволна.
В Синтор има подобен 100лв. по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт