Кухните - 35 тема

• 79 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Малко по директен въпрос.
На вратичката (лицето на чекмеджето) под фурната, фолиото в какво състояние е?
Мисълта ми е че това е слабо място на всяка кухня понеже е подложено на температурни промени и дори влага от конденза на фурната.Разлепено фолио или радутване на МДф-а дори и минимално забелязала ли си......

# 496
Нямам абсолютно никакво раздуване на плоскостите никъде. За да съм максимално откровена трябва да спомена, че към втората година, от топлината се забеляза много леко деформиране(към 2см) на фолиото на двете вратичките встрани на фурната, но това се случва и при другите вратички(при тях се разлепят кантовете). Просто леко се сви фолиото и с това се приключи, не си личи, само аз си го знам.

# 497
Нямам абсолютно никакво раздуване на плоскостите никъде. За да съм максимално откровена трябва да спомена, че към втората година, от топлината се забеляза много леко деформиране(към 2см) на фолиото на двете вратичките встрани на фурната, но това се случва и при другите вратички(при тях се разлепят кантовете). Просто леко се сви фолиото и с това се приключи, не си личи, само аз си го знам.

Намирам информацията ти за много полезна и надеждна тъй като ти си ползвател а и кухнята ти е устояла на шест годишна експлоатация и си е като нова.

Кухнята ти е много приятна.С тези вратички има много топло и уютно излъчване Peace

# 498
Благодаря  liubo3 .
Препоръчвам постформинг вратичките, който се е насочил към тях определено няма да съжалява.
Пожелавам успех на всички, които обзавеждат тази така важна част от жилището си. По малко нерви и чудесни кухни.

# 499
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Направо ми се прииска такъв кухненски бокс. Страхотно е. А мястото, на което ти е маста (сред два прозореца), направо ме размаза........  Heart Eyes

Много полезна информация за полимермрамора и постформинга! Благодаря ви!  Peace

# 500
  • Стара Загора
Здравейте
момичета,моля помагайте,кажете си мнението за този проект,нямам опит в обзавеждането и ще бъда благодарна за всеки съвет.Това е единият вариант с който ще има най-голям работен плот,но за съжаление ще сложа по малка съдомиялна 45 см.
http://img64.imageshack.us/i/copymq.jpg/
Благодаря ви предварително   bouquet

# 501
  • Стара Загора
ЛиМена, много ми харесва кухнята ти като цветове.  Hug Сейфнала съм си снимките още от преди и като дойде момента за моята ще търся нещо подобно  Simple Smile

# 502
kokovi4, на мен лично котлоните биха ми били неудобни там.
Слагам и разбърквам основно с дясната ръка и вероятно постоянно бих се удряла отстрани.
Може би, ако ги размениш с миялнята би било по-удобно.

# 503
  • Русе
Или по-скоро мястото на шкафа с котлоните и механизма с бутилките. Хладилникът е отдясно нали, не вляво до мивката?

# 504
Малко въпросчета към имащите каминен абсорбатор - на какво разстояние е от плота и подравнен ли е с горните кухненски шкафове, или може/трябва ли да е на по-високо от горните шкафове?

# 505
Това ли имаш предвид под каминен абсорбатор:

Според мен е редно да се съобразиш с инструкциите за монтаж, за да може да функционира правилно.
При нас разстоянието между долни и горни шкафове е 60 см, а за монтаж на абсорбатора ето какво пише:

* Минималното безопасно разстояние между готварския плот и аспиратора е 650 mm.

т.е. явно сме объркали  newsm78

# 506
  • Стара Загора
хладилника е в дясно ,има и възможност най-в дясно да сложим съдомиялна а мивка да е в ъгъла,така ще имам голяма съдомиялна но си мисля че ще е доста неудобно да ползвам мивката.

Малко въпросчета към имащите каминен абсорбатор - на какво разстояние е от плота и подравнен ли е с горните кухненски шкафове, или може/трябва ли да е на по-високо от горните шкафове?
по принцип гледах да са близо котлоните и фурна ,за да може по добре да издърпа абсорбатора пара от фурната.Готвя предимно на фурна и често ще се налага добра аспирация,но ще помисля и за този вариант  Simple Smile

# 507
Лимена, много ти благодаря! Аз съм много зле с въображението и в главата ми е единствено състоянието на бокса в момента /купуваме ново жилище/, а то е просто окайващо.
Сега си го представих вече. При мен явно е една идея по-късо помещението, защото на един ред  не могат да се съберат печка, мивка, пералня и хладилник. Надявам се само на хладилника да търся друго място  Rolling Eyes

Споделете, къде си правите сами проектите?

# 508
nenuTo, да такъв тип, с друг дизайн

kokovi4, да такава е логиката, но това ли е правилното положение? Като, че ли някъде четох, че трябва да е на по-голямо разстояние....

# 509
Zdravei te momi4eta. Az ve4e 6te otka4a takmo si haresam ne6to i to ne stava. Okaza se 4e ploskostite koito si haresahme ne bili ka4estveni bili balgarski, a bqha ni kazali 4e sa turski. Sega se sprqhme na edni nemski и едни на EGGER http://www.rosi.bg/pdch-ploskost-uudlajn-moka-1825.html;http://w … em-1824.html.Dnes ni vzeha razmerite i 6te vidim kakva  oferta 6te ni dadat. No az li4no sam si haresala po skoro nemskite ama maja mi haresva pove4e na EGGER 6te vidim kak 6te se razberem.

Общи условия

Активация на акаунт