Отговори
# 165
Кога са записванията за ясли? Я ме светнете - какво се прави,че съм много зле. Ние си имаме баба, но ми се иска да я запишем честно да ви кажа.

# 166
  • Пловдив
Дорабела,при нас за ясла ги записваме от раждането,че няма места.В София обаче не знам как  е

# 167
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ЗА ВСИЧКИ ВАС, ЗА СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!
НЕКА 2011 ГОДИНА ДА Е МИРНА И ПЛОДОРОДНА,  ДА ИМА МНОГО ДЕЦА И МНОГО УСМИВКИ ЗА ЦЕЛИЯ НИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД!!!

# 168
Честита Нова година на всички малки и големи. Пожелавам новата година да ни донесе преди всичко здраве и спокойствие!

Йоан посрещна Новата година спейки. Въобще не се събуди от гърмежите.
Днес го пуснахме на ясла, порева си, но то и не очаквах друго след като три седмици не беше стъпвал там.

Дано Ивето днес си отидат вкъщи. Доколкото разбрах Стани е по-добре вече и не е вдигал температура псоледните дни.

На всички болнички скоропно оздравяване и само здраве от тук насетне.

# 169
Ели,в 13 ясла го записах тази сутрин,14 номер е(бях 3-та там,но явно преди НГ са записали деца..Сега са я прекръстили Малкечка Палечка.В средата на февруари ще се чуем,дали от март започваме Simple Smile
И нашия още е сополив,но дивее яко .Бързо оздравяване на всички  Hug

# 170
  • Пловдив
Раде,сетих се къде е 13 та ясла-далече ни е на нас.Обаче може и аз да намина да я запиша моята,за всеки случай.Иначе мин годиа в началото я записах в ясла 1 на Дунав,до ЦДГ Весела се намира

# 171
Тук отново заваля сняг.Сутринта като го заведе мъжо баткото на детска градина имало бележка,че има болно дете в групата от шарка.То детето е било и на Коледния празник на 21.12,така,че кой ще се разболее предстои да видим.Не знам от кога е болно/на празника Коледния като го завели било болно само братчето му в къщи/.Хем ми се ще да минава от ред и това по-добре в студеното да си стоим в къщи цял месец от колкото в топлото,хем не ми се ще.Че и аз не съм карала едната шарка ooooh!

# 172
Уж нещо записвах пък да видим какво ще стане Wink

Миме (мрм) как си? Има ли изгледи скоро да ни зарадваш?

# 173
  • София
Simple Smile, като гледам изгледи засега няма - май ще си откарам до термина (само да не го подмина пак).

# 174
  • Пловдив
mrm,сигурно искаш да раждаш.Тежи ли ти вече?

# 175
Адашката,много е як замъка,ако не е тайна от къде го купихте и колко пари струва.Може ли и на двор да се ползва?Демек каква му е настилката?Мерси Hug

П.С.аз и с Влади преносих Laughingприготви се да чакаш Mr. Green

# 176
  • София
Мда, чакам си....
Замъкът според мен е идеален за двор -  дебела е материята и на кутията беше сниман на някаква поляна - от Хиполенд за 79 лв, беше им в коледните промоции, но сигурно пак го има, ако не - подобен ще намерите. Ех колко е хубаво да имаш къща с двор... и камина и гледка...Нещо се размечтавам, а и Евгени само обяснява как ей сега забогатяваме newsm78 и купуваме къщата. Та и това чакам Simple Smile

# 177
  • София
Няма ли да се насурвакаме скоро пак? Simple Smile

Мен ме е обхванал мързела и нито ми се пише, нито нищо... имам малко снимки от празниците, но по-натам ще ги свалям Simple Smile
На мен М.-то ми дойде точно на 31 сутринта и не ми беше голям кеф новата година да ви кажа  Tired

Иначе след едно хапче за спиране на кърмата съм нов човек - гърдите ми са си пак мои  Mr. Green
Явно заради този хормон миналия месец ми закъсня с 3 седмици... Сега трябва останалите 3 хапчета по 1/2 на седмица да пия... А като ми казаха 37лв за 4 хапченца с размер на мравка, сърцето ме заболя.... За сравнение, днес си купих боти за 49лв...

Мрм, имаш време, наслади се на последните дни с едно дете  Hug
А замъкът и на мен много ми хареса!!!

# 178
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА! Желая ви много здраве, щастие, любов, късмет и сбъднати мечти!

# 179
  • Пловдив
а и Евгени само обяснява как ей сега забогатяваме newsm78 и купуваме къщата. Та и това чакам Simple Smile

те,мъжете много ги бива в обещанията
и моя от 11 г само това ми обяснява и обещава
ама ей на,още сме си в панелката

Общи условия

Активация на акаунт