Отговори
# 150
Честита Нова Година! И за много години! Много здраве и щастие пожелавам на всички!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!

# 151
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА - добра и ползотворна изпълнена с много любов, успехи и радости !!!  Hug Hug Hug

Нека през новата 2011 година
здраве отлично за всеки да има.
Радост и безброй щастливи искри
да греят във вашите очи.
С много обич, добрина и сила,
душата ви да се е озарила,
за да може с лекота
да превземате света!
Както безброй звездици светят на небето,
така и безброй усмивки на всички по лицето.
Смях, веселие, незабравими игри
и много сбъднати детски мечти!
И дните ни сега и за напред
да са изпълнени с любов, успехи и късмет,
с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
Бъдете здрави, усмихнати и щастливи, обградени с късмет,  верни добри прятели и много много  любов  Hug

По-късно ще кача някоя новогодишна снимка с двамата ни малчугани  Laughing

Фокси до ден два ще ти изпратя също снимка на Дани за първата страница  Peace

Дано Стани се оправи бързо и да радва мама и тати със сладки усмивки  Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 20:33 от nejno_cvete

# 152
  • София
Честита Нова Година! Нека тя бъде преди всичко здрава, пък за останалото сами ще се преборим!

# 153
  • София
ЧНГ!!!
Да сме здрави - най-вече дребните и да сме щастливи!

Как понесоха децата ви зарята и цялата лудница? Мишката още е в амок... Направо се притесних за психическото и равновесие - голяма радост беше и после какво стана... Истерия, която и днес я държи. Сега май най-накрая се унесе да поспи малко, че ни подлуди... Дано утре влезе в ритъм, че иначе аз съм за успокоителни.

# 154
За много години приятелки!
Нека новата година ни донесе здраве, мир и любов!

# 155
  • София
Добро утро Simple Smile

Всички ли го ударихте на тжки празненства, айде драснете по някой ред!

# 156
  • Пловдив
ами тежки празнества
по-скоро тежък мързел ни е праснал

уморихме се от ходене на гости та днес сме го обявили за почивка и само за нас тримата

# 157
Привет, и от мен! Да взема да се разпиша,че голяма скука е настанала Wink

Ние въпреки всичко на 31 отидохме при тези познати и Ралица си игра много самостоятелно. Към 11 часа се прибрахме и тя заспа. Не се събуди от гърмежите (но пък и аз й пуснах лека музика), но пък имаме един съсед DJ, който беше спретнал страхотен купон и беше ужасно шумно, но към 2,30 така усили музиката,че в нас всичко кънтеше, Ралица ревеше, абе лудница... И Жоро се обади в Полицията, но те докато се оправят и стана 4  #Crazy Намали малко, но в 7,30 сутринта... Sick И така излизаме големи скандалджии с Жоро...

# 158
Добър ден, момичета!
Честито на патеричка на празнуващите вчера именници  bouquet Живи, здрави и мн щастливи бъдете!!!
Миме, благодаря за закуската! Hug Ние след малко отиваме на разходка до Ст.Загора Wink
Спа си Сияна, не се уплаши от заря и гърмежи.

Момичета наближи края на състезанието ни във Фейса. Бях писала преди време там в групата. Моля всички Ви, които не са ни ударили едно рамо да го направят близкитре дни  Hug Преди няколко дни разбрах, че не са включени  всички снимки на участници в общият албум и не сме първи.
Случайно срещнах  линковете на конкурента   в нета. Въпросният  годсподин ни водеше с над 400 гласа. Успях са стопя преднината му към днес с +малко над 60 за него.
Помагайте да го минем и  да почвам да трупам + за нас  Hug

I- во
http://www.facebook.com/ShopiX.BG- " харесва ми" сайта на организатора
II- ро
http://www.facebook.com/photo.php?pid=159056&o=all&op=1& … d=100001649555361  натиска се  '"харесва ми " под самата снинка долу в левият ъгъл
Благодаря! ♥

Хубава, мързелива неделя на всички! Hug

# 159
За много години!

Героите са уморени,а?  Laughing Ние изкарахме спокойни празници-основно по гости.Мъжете карат ски на Витоша-и на 31.12 и днес цял ден,а ние с Раличка седим на топло...

Марина,страшни съседи са ви заобиколили-оперен певец,DJ... Laughing Ралица няма да им остане длъжна като започне да прави шумни тийнейджърски купони,обаче! Дотогава освен да ви пожелая здрави нерви и философско търпение... Hug

fi1,как е в Испания? Драсни и ти един ред!  Wink

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 18:01 от толо

# 160
  • София
За много години!

Страхотни снимки сте напускали.
Аз съм доста болна и най-вероятно и Алекс ще го прихване.Кашлям много, хрема , запушен нос , какво повече да искам  Crazy

Незнам от кога не сме ходили на разходка с него.

# 161
Утре ще подавам документи за ясла,цял ден обикаляхме да търсим ксерокс и в една интернет зала ме огря Wink
При нас купоните продължават-племеницата на 4 имаРД,но днес ще го празнуват и след малко отиваме .

Да се похваля коолко съм  РУСА- днес отиваме до ключаря,но а аз се спрях на магазинчето за рибарски принадлежности и си поръчвам 2 ключа  hahaha.чичето ми се смее докато слага стръв и ми вика,че са скъпи при него,а аз викам  няма нищо Crazy.Отстрани още 5 кибика си умират от смях.Като загрях само казах-руса съм  Laughing и отидохме в Бриколажа .

# 162
  • Пловдив
Ех,Раде-смях.В рибарския един ключ не искат да ти направят,ааааааааааааааа

може и да съм те питала-в коя ясла ще се кандидисате

# 163
Здравейте, мами. За много години - здрави, ведри, спокойни, мъдри и много-много щастливи!  Hug

И ние днес следобед си изпратихме гостите, сега почиваме активно Simple Smile Беше наистина весело - с 2та фъстъка вкъщи (Хилендара и Бобо, синчето на гостите) 3 дни нон-стоп заедно, играха си учудващо добре и все се търсят един друг.  Heart Eyes Аз да си призная бях малко притеснена да няма бой за играчки, ревност и други негативни моменти, но всичко беше чудесно. А големите - хапване, пийване, филми, разходки. Хилендара посрещна новата година по пижама и културно заспа в 12.30 и се събуди (или по-точно ние нея) в 9.30. Сурвакниците станаха хубави и децата веднага разбраха какво се прави с тях, само дето Боянчо си изяде пуканките от украсата, докато се усетим  Mr. Green

Толо, Раличка е отново приказна! Особено на снимката на пързалката - такава чаровница.  Heart Eyes А Боянски много ми прилича на татко си, от снимките които съм виждала.

# 164

Честито и на всички именници малко на патерица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт