Отговори
# 135
Честита нова година,да сме живи и здрави,много успех и любов.Целувки за всички и много усмивки.

# 136
  • в сърцето на един мъж...

Много щастие, късмет, здрави деца и усмихнати родители!

# 137
ТУРУ-ТУРУ ТУ ТУУУУУУУУУ

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Бъдете здрави,щастливи и много обичани.Всичко лошо да забравим и оставим в старата година.

# 138
  • Пловдив
Нека не броим дните и много да са ни парите
Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо

Честита Нова Година!!!

Добро утро

# 139
  • в гората
Честита 2011 година!!!Много здраве и благоденствие!!!

Честит Имен Ден на всички Весета, Весковци, Васил и Василки!!!

# 140
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МИЛИЧКИ   Hug
Здраве и берекет, много късмет и радости безчет  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Самобичувам се тук пред всички, как изпуснах края на нещата последните седмици, но ще оправятая грешка аз  Wink

# 141
Честита нова година, момичета!
Бъдете здрави и много щастливи, обичащи и обичани!

Честит празник и на всички малки и големи именници!

# 142
# 143
честита нова година

# 144
честита нова година на всички!

# 145
За много години мамчета, нека Новата 2011 да е по-плодородна и късметлийска във всяко едно отнощение и по-здрава за всички ни.

# 146

С пожелания за много здраве!!!!!!

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Честит имен ден на всички именици!

# 148
Честита Нова Година! Пожелавам на всички ви най-вече здраве, всичко друго се нарежда, много щастие, усмивки и успехи през 2011 и само положителни емоции! Честито и на всички именици днес!
Аз много отдавна не съм писала, но за сметка от това си ви чета редовно, много ми става мъчно като прочета за болни дечица, бързо оздравяване на всички,които все още се борят с гадните болести!
Ние за празниците си бяхме в къщи, нито имах настроение, нито пък време да организирам нещо, целия декември без почивка изкарах от сутрин до вечер на работа, в нашата фирма няма делник, няма празник. Сега се надявам да си влезем в нормалното работно време, че много ми липсва Ицо. Той милия откакто баща му замина и е само с дядо си, аз вечер се прибирам към 20.30 и се виждаме точно за 1 час докато го приготвя за сън, не се отлепя от мен миличкия през това време, а и после цяла вечер се гушка, ние нали все още си спим заедно, ама някак сърце не ми дава да го отделя, толкова съм свикнала.Напролет може да се опитам да  го сложа да си спи в негово легло, да може докато се върне тати да е свикнал и да обърна малко внимание и на мъжо, че той милия забрави какво е да има жена Blush
Айде стига съм се оплаквала, ето и малко снимки да видите колко е пораснал,че скоро не съм показвала големия мъж-16 кила е вече и 94 см, не мога да го нося вече

# 149

Ето такава - сгушена, обичлива, закачлива, изненадваща и пращяща от здраве и усмивки да ви е новата година! Grinning

Честито на именниците!

Черпя за моя, кой каквото си сипе. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт