Отговори
# 120
Весело посрещане на новата година! Нека ни донесе много здраве и любов!

Аз останах без кола - току-що ми звъннаха да ме информират,че се запалил двигателя или нещо подобно - сега и да искам не мога да я продам ( а дължа още 4000лв. за нея #Cussing out) Чувствам се прецакана.....

# 121
Леле Маринка...добре де,как така се е запалил,голям зор трябва да е видял.Ама не мога да разбера,явно твоите роднини не умеят да се грижат за автомобили,защо си я даваш,сега да ти е обица на ушето.Нямаш ли каско???Егати тъпото нещо,дано новата година е по-добра за новата кола която ще си вземеш ooooh!

Весето е писала във фейса,явно няма време за тук аз го поствам!Няма да и звъня на Ивето,да не я притеснявам.

Мами,Стани е по-добре,на трети може и да ги изпишат,дано!!!!
Поздрави от Ивето за всички.
И от нас весело посрещане на Новата година и догодина още по-спорна за всички и дано няма никакви болнички!!!!:)

# 122
Маринче,тя щом ти е лизингова би трябвало да имаш застраховка.Към коя компания си?

# 123
Миме, не че не могат да се грижат, просто така се е случило - след като миналата седмица спря да пали, баща ми я взе да сменя някаква помпа по двигателя (междувременно се счупило и др.нещо) и днес като я пробвал, протекла нафта и нещо се запалило. Ремонта е много скъп и не знам как ще го платим. А тъпото е,че не е на лизинг, а кредит (нали е стара) и миналата седмица не си поднових каското, защото нямахме пари и сега нищо не мога да искам. За съжаление няма да мога да си купя друга кола, след като имам още кредит по тази.

# 124
  • Пловдив

Дорабела,ужас-хич не й върви на тази кола
в новата година няма да ти се случват такива неща  Hug

# 125
Много тъпо... Tiredами ако се докаже ,че майсториъе нещо са прецакали?Тях да ги гониш за пари...не знам,давам идеи.Така кола без причина не се пали Peace

# 126
Като майстора ти е познат, какво можеш да направиш...абе майната му на тенекията, ама ме е яд,че ще си плащам кредита, а няма да имам кола ( а аз толкова съм свикнала )....

# 127

Весело посрещане на новата година и нека всички проблеми,болести и неразположения останат в старата!Нека 2011 бъде по успешна за всички ви,изпълнена само с незабравими моменти и много усмивки.
Дорабела,много е гадно това с колата!Дано намерите начин да се оправят нещата!

# 128
Много, много се радвам че Стани е по-добре! дано да ги изпишат скоро!
Ние довечера ще се събираме с приятели, но те са без деца, и Криско е на бабин дом, а Дари с нас, че сме си скачени Heart Eyes Аз ще направя само една баница с късмети и отивам наготово Crazy
Гледам за подаръци си говорите, направо е лудница в нас. И след рожденния ден на Криско и след Коледа-ужас, толкова играчки имаме, а той на повечето не обръща внимание. А за Коледа дори на Дари подариха играчки но за по-голяма като станела, та само си трупаме, ама здраве да е.
Дорабела много лошо това с колата, пожелавам ти през новата година да имаш повече късмет с автомобилите Hug
И не на последно място, всички снимки на дечицата ни са разкошни!

И да пожелая на всички:
Весело посрещане на новата година! Нека болестите да останат в старата, а 2011г да донесе на всички много здраве и късмет!

# 129
  • в гората
 Здравейтеее  Hug !
 Аз напоследък само надничам, че вече на два пъти писах по нощите, поста ми се публикуваше, а на сутринта вече го нямаше  newsm78, не знам какво беше това чудо.Чак по едно време взех да се чудя дали нещо не съм мръднала и да си въобразявам, че съм писала  newsm78.
 Много се радвам, че Стани е по-добре.Дано да ги изпишат на 3-ти и да изпратят болестите със старата година, а през новата само ЗДРАВЕ при това в големи количества!!!Това се отнася за всички дребосъци!

Маринка, много гадно с тая твоя кола, но да ти кажа не ми се вярва да е за изхвърляне (освен ако не е изцяло опожарена). Мъжо се занимава точно с нафтови помпи и диагностика, та ако искаш кажи все пак какъв е точно проблема и каква е колата, ще се консултирам с него и може да се окаже, че не е толкова отчайващо, колкото изглежда. Peace

Много са сладки всички джудженца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, болничките да оздравяват!Бременните също, че раждане ги чака (Мрм  Hug)!!!

Ние ще посрещаме Новата година с майка ми.Сестра ми замина за Банско да празнува и майка ми дойде да й наглежда къщата и да й храни животните, та съм решила да посрещнем в тях, пък после да си се приберем, а мамчето да разтребва  Wink .

Весел празник и много ЗДРАВЕ през новата година!!!

# 130
Mама, найстина хитро решение за посрещането на Новата година  Mr. Green
 Страхотни снимки на малки съкровища пускате , но искам ощеееееее  Hug
 Много добра новина е и за подобрението на Стани, неприятно е, че изкараха с Ивето и двата празника в болницата, но все пак по-важното е че детенце се оправя и скоро няма да помни болницата  Heart Eyes Много гуш за вас Иве и за Стани дано през Новата всичко да е наред.
 Весело посрещане и от нас на Новата 2011 и догодина пак да сме така задружни и всичко да ни е както си го пожелаем.

# 131
Честита Нова  2011 Година, мамчета!  Повече поводи за радост , по- малко грижи и лоши емоции love001
Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем ! Hug

# 132
Честита нова 2011 година мили мои! Много здраве, любов и разбирателство! Hug Hugмного!

# 133
Честита Нова 2011 година! Много здраве,късмет и щастие!

# 134
Честита и от мен Hug
За всички-най-искрено ви пожелавам да ви се сбъднат желанията през тази година.Много,много да сте здрави и вие,и децата ви и мъжете ви,родителите ви, и цялата ви рода до девето коляно...Да обичате много и десеторно повече да ви обичат.Да ви заболят устите от усмивки и касичките ви да преливат Wink

Гоооордаааа Стара плаанинааааа,търъдъдъммм..........................

Общи условия

Активация на акаунт