Отговори
# 105
  • София
Весело посрещане на новата 2011 година!Нека тя ни донесе повече здраве и семейно щастие!

На Алекс температурата е много странна, вдигна днес 38 дадох му Нурофен и спадна, нищо друго му няма, чудя се да не е варицела вече.Та може да изкараме новата година вкъщи.

# 106
Дани , ако не си е легнал Алекс,и не те е шубе,дай му две глътки червено вино и до утре ще знаетдали имате шарка Peaceдано да нямате Hug

Тутубуто, радвам се да ви видя,много е ате сладки на аватара Heart Eyes

Теди, свекърва ти е е...ти жУвотното #Cussing outти що не си го взе календара???Аз така щях да направя и то с фоерверки,големи Mr. Green

Миленка, как е пупата,личи ли вече?Да го погалиш от нас коремчето Hug

Исках и аз да се изкажа за подаръците.НИе скъпи работи не сме взимали,а за да няма излишни неща тази година събрах от всички еднакви суми(говоря за моята рода) и разпределих подаръците по равно(почти),на големия на брат ми и на Едо бяха по скъпи,но те разбират ,а малките не.Свекърва ми купи на Мая шейна за 35лева и един анцунг,а на Влади комплектче с панталон и жилетка.Не и дадох друго да купува,те нямат много нужда от дрехи,а играчки не искам да виждам.
Аман от пренасищане.Аз даже в момента съм прибрала на Мая повечето играчки.Тя бръмчи с количките на ЕДо,играе много с конструтор и от време на време с куклата си.
Акумулаторна кола и ние ще имаме ,но наследство от Едо,иначе не бих купила като знам на него колко бързо му омръзна.

С две думи,искам да сме здрави,да се разбираме,децата гладни не са останали,голи също,за мен те са най-скъпия ми дар друг не искам,а за тях сега най-големия подарък мисля  е нашата топла прегръдка и нежна целувка.

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2011,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА.ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ!!!

# 107
Стискам палци за Стани!!! Дано оздравее вече Praynig

Весело изкарване на празниците! Щастлива и здрава Нова Година!

Тия дни няма да имаме интернет, но на 3ти ще чета. Надявам се и ФБ да ми пуснат.

Весли празници мили момичета!

# 108
 Здравейте девойки, аз да пусна една бърза снимка на джудженцето Ачко Simple Smile

Това отгоре на шапката не си мислете , че е нещо друго   Laughing просто под този ъгал така изглеждат бузите и носа на белобрадия, дето е изтипосан на шапката  hahaha
 Тези ми ги пуснаха на мейла, като си прибера апарата ще има още Simple Smile да не си мислите, че няма да ви залея  Mr. Green
 Какво става със Стани и Ивето, има ли новини ?

# 109
Писче,много е готин Ачко Heart Eyes
И аз дебна за новини от Ивето..
Миме,това верно ли е истина за червеното вино??? Я  обясни на такива като мен,непросветени,за кво иде реч,че ме хвърли в размисъл newsm78
Жорето ми пак вдигна Т,тресеше го,въпреки че не беше много висока.Едвам му дадохме Нурофена и след 5 минути заспа милия.Като парцал беше.То не стига,че заради  конюнктивита го мъчим с капки за очи ами сега и от вчера заради температурата го мъчим и с Нурофена...Нослето му е станало на рани заради сополите  и го боли всеки път като го бършем...На мама дивака не мога да го позная през последните няколко часа..Едвам гледаше...
Досега бях при него.Стиснал ми пръста и спи..Бълнува отвреме-навреме някакви неща.."Нако,болка..",но вече му спадна температурата и се беше изпотил...Дано утре да не вдига вече Т.Ако пак вдигне ще го водим на лекар да го видят..
От утре започваме да мъчим и Наско с капките за очи.Май-май и при него работата отива към конюнктивит.Само дано и той не вдигне Т.

Ларакрофт,защо се съмняваш за варицела? В смисъл..възможно ли е да е варицела щом детето има температура без други симптоми? Защото и |Жорето е така.През деня си яде,жизнен е,дивее,но вечер става парцал...Аз незнам нищо по въпроса,затова те питам..

Лека вечер на всички и весело посрещане на Новата година Hug

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 23:27 от foxy81

# 110
Вержи, от червеното винце по-бързо изкачат пъпките ако си болен от шарка.Ама защо,и аз не знам GrinningЯ ходете утре на док,кака така го е тресло,Мая почти 40градуса ми е правила и никога  не я е тресло,много страно,те децата уж по-леко приемат Т.

Имам много снимки за пускане ама така ме мързи сега,утре е денят.

Писче,ама много хубав тоз твоя синковец,да му ям гъза,да не му е уроки. Heart Eyes

Всички вече спинкат в къщи,а мен ме мързи да си дигна дъто от дивана и да се довлача до леглото :tired : ще взема да си викна такси Mr. Green

Утре ще пиша на Ивето за проверка.

# 111
Е,тресло,тресло..в смисъл,че трепереше като лист..беше му студено,а температурата му беше 38.4..Вече е добре,поне изглежда така.Спи спокойно и няма Т.Но утре ако пак вдигне ще го водим,щото така от нищото да има температура малко ме притеснява.Вчера Боян го води заради конюнктивита и доктора го прегледал.Гърло-чисто,гърди-чисти..Откъде изскокна тая пуста температура незнам newsm78

# 112
Здравейте момичета.
Чета пак за болнички,стискам палци бързо да одравяват  Praynigи Hugза всички.
Днас се разбих от готвене за утре вечер(сладкиша с майонеза,баклава,"книжен кебап на Иван Звездев"-уникално вкусен и за финал баница с късмети).Така утре имам цялото веме за мен и малката мишка(и баща и ако спре да го мързи в почивния си ден Crossing Arms)Ние ще сме си в къщи със свекитата(много весело ще бъде Rolling Eyes),но както повечето от вас споделиха-важното е че сме заедно с малкото ни съкровище и че сме здрави.
Моята госпожица от два дни тренира(днес е третия) за посрещане на новата година и заспа преди малко. ooooh!Направо ме разби,от къде тази енергия не спира.А аз не съм спирала да я извеждам,може да е за час , всеки ден.
И сега:Весело посрещане на новата 2011 година.Желая с цялото си сърце на всички да са здрави,много щастливи.Късметът да е винаги с нас и да сме все така "заедно."Целувам ви и  Hug Heart Eyes

# 113
Хайде последен спам от мен Mr. Green

Пуснах моя снимка с очилата,щото няколко пъти ми казахте да ви се покажа,ама мен все ме беше срам Blush Голяма съм кикимора Laughing

# 114
Весело посрещане на Новата 2011 година на всички и от мен! Hug
Продължавам да стискам палци и аз  за Стани! Дано новините след проверката на Мимето да са добри! Praynig
Теди, весело да си изкараш в Поморие и умната! Sunglasses Да си си прибрала календара, щом няма място жената  Joy
Дани, дано не ви очаква шарка Praynig
О, аман от играчки. Нашият тати и той искаше кола акумулаторна да купуваме/ аз съм против/, а и искам  допълнителен багажник за  тавана на колата  #Crazy Живеем на майна си райна и със вс изминал ден трупаме багажерии #Crazy Лошо ми става, като си помисля, че трябва да се събира и товара вс това след неизвестно за мен още време ...
Много хубави снимки сте пуснали и аз ще се вкл Laughing

Лека нощ! Heart Eyes

# 115
Здравейте момичета!Искам да ви пожелая весело посрещане на новата2011!
И Криси до вчера ми беше на АБ,горкото едва сега започна да се храни.Цяла седмица не ядеше почти нищо.Аз също съм добре.Бебето ме рита доста вече,имам голям апетит и май до април пак ще се търкалям LaughingСлед НГ ще трябва да спирам с това угаждане и ядене.

# 116
  • София
Вержи, съмнявам се за варицела, защото доста децата от яслата на Алекс я минаха, а периода е доста дълъг и може по-късно да се появат пъпките.От вчера не е имал Т.НО като имаше 38градуса, не ми се вярваше, защото си беше същият все едно няма.Дано не вдига повече днес.  Praynig

# 117
Добро утро!!!
Хайде на закуска, мое производство  Flutter

Бон апети! Hug

# 118
Добро утро!!!!!!!!!!!!
Ками закуската е много изкушаваща,благодаря!
Една снимка от нас:
И отново много весело посрещане довечера и много здраве за всички Heart Eyes.

# 119
  • София
Весело посрещане на Новата година довчера!

Стискам палци на болните - бързо да се оправят. Мишката цяла седмица влачи сополи и кашлица, боря ги с капки и сиропи, засега безуспешно. Естествено зарази и мен - след като пих антибиотик до преди 2 седмици от 1 съм пак болна. Голяма кекавост ме е обзела, а раждането силно наближава. Много искам поне тогава да съм здрава!
Довечера сме в нашите, преди това на рожден ден на една приятелка.

Абе много съм зле - не мога да кача снимки и това си е Joy

А, успях:)

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 11:27 от mrm

Общи условия

Активация на акаунт