Отговори
# 90
Много,много хубави снимки Heart Eyes Пускайте още Simple Smile

Само за сведение..Досега снимки за колажа съм получила от (ще пиша имената,така както съм ги получила на пощата,защото не ми се отварят всички писма,за да видя никовете :
Десислава Евтимова,Даниела Ничкова,Вида Тодорова,Писчето,Ирина Славова,Мариана Русева,Теди,Елена Петрова,Нели Щерева,Ларакрофт,Миглена Михалова,Толо,Дорабела,Сиолина,Тони83,Елфита,Йоли,Бори,Ламтурника,Маринче,Мечи,Дарина Дянкова,Камелия Димитрова,Виктория Вълчева...
и тези,които са ми изпратили снимки по скайпа...
Гея,Зари,Ками...за вас се сещам в момента,но и да има други-в компютъра ми са,така че няма да ви изгубя следите Simple Smile

Мисля лека-полека сама да издирвам снимки на децата ви,защото доста се проточва това пращане на снимки,а ми се иска вече да направя нещо по тая първа страница...

Моя Жорко вдигна температура..Засега 38,2..

# 91
Карбо, може би трябва да спреш кърмата с лекрства, щом сама не ще. Аз кърмих година и половина и отбих. Само 4 дена се цедих и после нямах кърма. Не ми течеше секрет.

Наш Дамян се заиграва с музикални играчки, коли, камиони, райдърчето, четем книжки също.

# 92
това пусна Весето преди минути във фейса,стискайте палци и на краката,че се измъчи милото дете.Иве,много сили мила за теб. Hug

Момичета цял ден не можех да пиша:(
Моля ви пак за стиснати палци за Стани и Ивето,той пак качва температура,ту има ,ту няма.Пак са му правили снимка,лекарите казали,че има подобрение,но тази температура...
Лошото е,че му се пукат вените,а 10 дни трябва да е на венозен антибиотик.Милото детенце измъчило се е:(((
Моля ви пишете и във форума,не мога да стигна до него:(
преди около минута

# 93
Наде, вярно доФтора е светило  Wink лично го познавам ( приятели сме ) и не че го хваля, но си е скъсал задника от учене и по-важното е че има и страшно много практика все на сериозни места.  Пикантна подробност е , че цялото bTV минава профилактични прегледи при него, та е огледал доста звездни бюстове .Та опита, който е натрупал според мен е повече от ученето и докторантурата му, а е само на 41.
 А за сумнтенето - ми той си е такъв малко ехиден и много не говори. И аз като ходя на прегледи при него по 5 мин. се чудя какво точно иска да каже и казал ли е изобщо нещо  Laughing
 Интересно е, че има такова мнение за кърменето след като собствената му жена кърми до 2 годинки на първото детенце  newsm78, но то може да си е нейно мнение не негово, тя също е медицинско лице. А за секрецията от гърдата след спирането на кърменето някъде, някога бях чела , че е нормална и , че може да откара и месеци. Но по спомени там пишеше, че не е проблем ако се стисне зърното и се появи някоя капка, а за това да има количества не знам  Thinking
 Да си призная и аз не съм ходила на мамолог още след спирането на кърменето, а то стана преди повече от година - много съм несериозна. А и една от причините да не ида при него е , че найстина много хора има и много се чака, това с часовете май си няма смисъл, постоянно изникват извънредни  пациенти.
 За подаръците - и ние май нямаме много скъпи, а и не виждам смисъл ,след като всичко се чупи понякога за минути  ooooh!. Само ние знаем цената на подаръка, не и малчовците. За щастие поне на този етап те още не са обхванати от меркантилността и милите душички се радват и на най-обикновени неща. За съжаление след някоя друга година този порок няма да им бъде спестен, както и на нас не е, но такъв е живота и няма голям шанс да ги опазим. Аз без никакви скруполи му подарявам разни дребни нещица по веднъж , два пъти седмично. Нарадва им се за няколко дни или часа и отиват някъде на заден план до след някоя друга седмица или ...никога не ги поглежда пак.  Интереното е , че една от любимите му играчки е от Лъки Бой. Аз такова нещо за ядене не купувам за никой вкъщи, но ми хареса играчката - въртолетче, на което му се дърпа една връвчица и се движи по пода.  Е вече няколко месеца почти всеки ден се играе с това нещо за 1,50, и му се радва много повече отколкото на колата с дистанционно и светещи гуми или на огромния комплект пластелини Плейдух ( или както там се пише )  Peace
 За Рождения ден мисля да вземем един гараж от Джъмбо за 20 лв. И да купим така нужното столче  кола най-сетне. Сегащното е до 18 кг., но му се подава малко от главичката отгоре, а май не е желателно. Играчки има мноооого, а дрехи още повече. Така, че мисля да заложа на практичното.
 Ама много са ви хубави Коледните джуджета  Hug да са живи и здрави душичките мили много Коледи да посрещнат и все по-хубави подаръци да получат.
 Еееее много неприятно това със Стани  Tired, милото детенце искара половин месец в болница с мама и то по празниците. Дано да му повлияят лекарствата най-сетне и да забравят бързо какво е било  Praynig
 Миме, Весе благодаря, че ни информирате.

# 94
Стискам много палци за Ивето и Стани. Милите, просто думи нямам, дано наистина намерят причината за този проблем, че горкото детенце се измъчи.

# 95
Стискам много палци за Ивето и Стани. Милите, просто думи нямам, дано наистина намерят причината за този проблем, че горкото детенце се измъчи.

Praynig

# 96
Присъединявам се към стиснатите палци за Стани и Ивето  Praynig Пред очите ми е какво преживяват милите , защото ми е още много пресен спомена от нашето пребиваване в болницата  Confused

Аз пък ще празнувам Нова година в Поморие с приятелки  Sunglasses Мамуна отива при баба за няколко дни , щото и мама е хора и трябва да купонясва от време на време   Mr. Green

Ева подаръци получи от мен и от бабите и дядовците , естествено както се очакваше от мен и от нашите са това , което искахме , а другите отбиха номера с някоя дребна дрешка и играчка . Не ме разбирайте погрешно , не е това най важното , пък и Ева си има достатъчно играчки и дрехи и купувам достатъчно , но ми е мъчно , че им е единствено внуче в семейството , а досега нещо по-голямо освен от нас е получавала единствено от майка ми дето е със 130лв пенсия и пак намира да отдели , а те всички работят и не е като да нямат възможност, ама гледат все с най-евтинкото и простичко нещо да минат. Иначе все много им е мъчно за нея и ако може всеки ден да им я водя и да нямам личен живот най-добре ще е  Confused От леля си например откакто се е родила е получила цифром и словом три много дребни подаръчета .........

Днес ходихме при свеки на гости и им подарих един календар с нейна снимка и бабата (майка и на свеки ) реши да го закачи в хола , но свекито веднага зяпна : Как тук не е място за календари ............. (става въпрос за календар , много красив с голяма снимка на Ева, която иначе много иска постоянно да вижда , ама снимката и няма място в хола  Rolling Eyes )

На мен Дядо Коледа (в ролята - Теди) ми донесе нови ботушки и якенце  Flutter

Айде лека от мен , че то станало 2 часа  Crazy

# 97
Добрутро дружинка,
малко сме намаляли пишещите, но пък има доста оздравели дечица, което е чудесно.
И аз се присъединявам към стиснатите палци за Стани и Ивето  Praynig Дано най-после свали Т и се почувства добре, за да ги изпишат и да си се приберат в къщи!!!
Фокси, не търси снимка на Михел, аз и без това ги трия след време, но сега ще ти пусна по мейла, обещавам.
Представям си каква красота ще "избацаш" пак на първа страничка  Hug
Колкото до подаръците - и аз, като Зари мисля, че най-хубавите подаръци са децата ни, дано добрия старец е прочел писмото ми и за 2011 е предвидил поне още едно детенце /подаръче/ в семейството ни  Simple Smile
Пожелавам ви усмихнат ден!!!

# 98
  • Велико Търново
Ееех Теди, твоята свекърва пак изби рибата  Laughing Тя още ли смята, че Евунка е дебела  hahaha Не й се връзвай, толкова си може жената.
Фокси, Елена Петрова съм аз, мама на Габриела - 28.01.2009 г. И аз чакам с нетърпение да видя какви красоти ще сътвориш този път. Направо ти се чудя кога ще ти остане време с тези диванета  Heart Eyes
И понеже рядко се включвам отсега да ви пожелая весело посрещане на новата година, а за догодина си пожелавам всички да сме здрави и болничките ни дечица по-бързо да оздравяват  Hug
И малко снимки за раздвижване на темичката  Wink

# 99
Бисерче,кажи ми,моля те,как точно триеш снимките от старите си постове? Нали има някакво ограничение във времето за редактиране?

# 100
Фокси, нямам представа колко време имаме право да редактираме, но ето вчерашните снимки днес ги махнах. Колкото до самото триене - лесно е, стига да е активен бутона "редактирай", изтривам ги и натискам запази. Понякога, когато съм пуснала само снимки, изтривам целия си пост.

# 101
И аз искам да пожелая на всички ви весело посрещане на празниците  Hug

На Стани - никакви болести през 2011 година,както и за дечицата от цялата ни сектичка  Praynig Дано здравето трайно се настани сред нас!

# 102
И тук да напиша Весели Новогодишни празници на всички!
Стискам палци и тук на Стани бързо да оздравее и днес вече да няма Т и много сили на Ивето!

# 103
  • Пловдив
Бисерче,как идтриваш целия си пост.Не може целия май-Трябва все някакъв символ да остане та дори и една точка

За Стани  Praynig

# 104
Здравейте, ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ  bouquet
От все сърце се моля всички болни дечица да оздравеят по-скоро и специално за Ивето и Стани -да се приберат най-накрая вкъщи Praynig
Фокси би ли си изчистила кутията , за да ти изпратя и наша снимка Wink

Общи условия

Активация на акаунт