Пускайте още 
Само за сведение..Досега снимки за колажа съм получила от (ще пиша имената,така както съм ги получила на пощата,защото не ми се отварят всички писма,за да видя никовете :
Десислава Евтимова,Даниела Ничкова,Вида Тодорова,Писчето,Ирина Славова,Мариана Русева,Теди,Елена Петрова,Нели Щерева,Ларакрофт,Миглена Михалова,Толо,Дорабела,Сиолина,Тони83,Елфита,Йоли,Бори,Ламтурника,Маринче,Мечи,Дарина Дянкова,Камелия Димитрова,Виктория Вълчева...
и тези,които са ми изпратили снимки по скайпа...
Гея,Зари,Ками...за вас се сещам в момента,но и да има други-в компютъра ми са,така че няма да ви изгубя следите

Мисля лека-полека сама да издирвам снимки на децата ви,защото доста се проточва това пращане на снимки,а ми се иска вече да направя нещо по тая първа страница...
Моя Жорко вдигна температура..Засега 38,2..

лично го познавам ( приятели сме ) и не че го хваля, но си е скъсал задника от учене и по-важното е че има и страшно много практика все на сериозни места. Пикантна подробност е , че цялото bTV минава профилактични прегледи при него, та е огледал доста звездни бюстове .Та опита, който е натрупал според мен е повече от ученето и докторантурата му, а е само на 41.
, но то може да си е нейно мнение не негово, тя също е медицинско лице. А за секрецията от гърдата след спирането на кърменето някъде, някога бях чела , че е нормална и , че може да откара и месеци. Но по спомени там пишеше, че не е проблем ако се стисне зърното и се появи някоя капка, а за това да има количества не знам
. Само ние знаем цената на подаръка, не и малчовците. За щастие поне на този етап те още не са обхванати от меркантилността и милите душички се радват и на най-обикновени неща. За съжаление след някоя друга година този порок няма да им бъде спестен, както и на нас не е, но такъв е живота и няма голям шанс да ги опазим. Аз без никакви скруполи му подарявам разни дребни нещица по веднъж , два пъти седмично. Нарадва им се за няколко дни или часа и отиват някъде на заден план до след някоя друга седмица или ...никога не ги поглежда пак. Интереното е , че една от любимите му играчки е от Лъки Бой. Аз такова нещо за ядене не купувам за никой вкъщи, но ми хареса играчката - въртолетче, на което му се дърпа една връвчица и се движи по пода. Е вече няколко месеца почти всеки ден се играе с това нещо за 1,50, и му се радва много повече отколкото на колата с дистанционно и светещи гуми или на огромния комплект пластелини Плейдух ( или както там се пише ) 
, милото детенце искара половин месец в болница с мама и то по празниците. Дано да му повлияят лекарствата най-сетне и да забравят бързо какво е било 
Мамуна отива при баба за няколко дни , щото и мама е хора и трябва да купонясва от време на време 
Не й се връзвай, толкова си може жената.