Аз не мисля,че сме лишили децата си от нещо кой знае какво,но понякога ми се иска да имат разни лиготийки като другите деца..въпреки че знам,че ще им омръзнат също толкова бързо,колкото и другите им играчки.А на тях знаете ли кое им е интересно? Малките метални колички тип мачбокс,разни кутийки,на които им махат и слагат капаците или ги ползват за гараж например,щипки,да цъкат копчетата на старата ми клавиатура (и на новата
),да късат списания и да рисуват с химикал навсякъде (моливите изобщо не са им интересни)...Взехме им от магазин за 1 лев едни кубчета с букви и картинки и много им се радват..Понеже вече знаят около двайсетина букви от азбуката всичко,на което има някакъв текст им е интересно Подаръците ни за Коледа са книжки,пъзел-килимче и още по 2 колички за всеки.Също и две детски въдички с няколко пластмасови рибки,които се захващат за въдицата с магнитче.На тях обаче им видяха сметката още на десетата минута

От нас с Боян получиха отново колички,ама модерни-фаровете им светят и издават звук като от истински мотор на кола
Абе,момичета,чудя се моите деца нисички ли са? Вкъщи ги меря Жорето-86см./11,100кг.,а Наско-87см./11,600кг. Имам чувството,че на тяхната възраст трябва да са поне мааалко по-едрички
Хич не са злояди обаче.Напротив,особено Жорето е като печка Перник

)
.Сега като го питам и дори и не мрънка.Само заспиването е доста по-трудно,но иначе все едно никога не е имал биберон.Вчера заспа чак в 17.30 като легна на пода,но се надявам да се регулират нещата скоро.Мислих си,че мисията е невъзможна,но Дядо Коледа се оказа добър помощник 

всичко да е наред!!!!!
освен ние каквото му купим...друго няма,нашите баба не купуват нищо не знам защо...!!