Отговори
# 60
Добро утро! Как смятате да празнувате Нова Година? С децата или без?
Нас ни поканиха едни приятели с дете в тях с Рали, но много не мога да си го представя. Щяло да има още 3 деца (по-големи) и имало стая където ще си играят (или бият Embarassed), а ние в другата да се веселим newsm78 И май няма да стане - според мен е още малка за такива инициативи.

Вчера ходихме на кино с миуто - по моя инициатива на "Такъв е животът" и понеже беше доста лигав, към края на филма Жоро процежда през зъби - "Другия път на кино със Силвето" ( защото само нея познава от форума) Joy Joy Joy

# 61
  • София
Нас ни поканиха едни приятели с дете в тях с Рали, но много не мога да си го представя. Щяло да има още 3 деца (по-големи) и имало стая където ще си играят (или бият Embarassed), а ние в другата да се веселим newsm78 И май няма да стане - според мен е още малка за такива инициативи.

Вчера ходихме на кино с миуто - по моя инициатива на "Такъв е животът" и понеже беше доста лигав, към края на филма Жоро процежда през зъби - "Другия път на кино със Силвето" ( защото само нея познава от форума) Joy Joy Joy

Ние смятахме да ходим без малката, но не намерихме оферта Simple Smile
Затова ще ходим с нея на гости на едни приятели, чието детенце е на 1г. Мисля, че ще сме само ние 6-та....

Аз продължавам с търсенето на идеи за подарък за рожден ден. Започнах с по-големите неща, но сякаш повече клоня към по-малки подаръчета...
кола за каране /с дистанционно/
кола-играчка /пак с дистанционно/
палатка/къща
надуваем батут
люлеещо се конче
паркинг-гараж
шейна - това много силно подозирам, че ще го купим още преди Н.Г.
настолни игри за 2-3г.
дъска с пинчета /от едно време/
цветни топки като тези в детските центрове
подскачаща топка
марионетки за пръсти
пистолет за сапунени мехури
терлици-животни - като на Майче-Зайче - търся още от предния й рожден ден и не мога да намеря такъв размер Sad
магичен гел за вана - единият прави водата на гел, а другият обратно я втечнява
домино с животни

# 62
  • София
Ох, аз за рождения ден не искам никакви играчки.Вече наистина няма къде да ги слагам.Алекс си няма отделна стая и седят в хола, а това не мен не ми харесва.Заел е половината хол, бих му ги оставила всичките играчки, но той играе с определени и сега смятам да му ги прибера малко, и след известно време да извяда други.Баща му иска да му купи акумулаторна кола, а дребчо би се изкефил много.
Наде ато каза шейна, аз каква харесах, но за жалост не доставят до БГ.На едно момиче от форума явно чрез понати от Швеция са и я изпраитли и излезнала доста евтино.Доста познати са купили тип "чук и гек" на децата които са 2г., за да се спускат заедно с родителите си.Аз едва ли много ще тегля Алекс в снега, но и той се хваща за волана и така.Ето това е шейната http://www.sportamore.se/produkt/7168-stiga-snowracer-supreme-gt-svartvit .
Но за съжаление ще търсим друг вариант.Пък другата година може и да е тази.

А за Нова година ние сме без Алекс, ще пътуваме за Пирдоп с кумувете, там всичко е организирано.Не бих отишла с Алекс ако нямаше кой да го гледа.Той ще заспи най-късно в 22ч. и до сутринта и не смятам да мъча детето.А и друго майка ми ще е сама с него , че баа ми е на работа.Тъкмо ще си правят компания  Flutter

# 63
  • Пловдив

така ходим на гости в етървата и се получава много добре за нас,защото цяла вечер таня играе,а ние почиваме

децата играят в детската-на 6 г,на 11 г и таня
сдърпват се,но племениците са големи и не налитат на бой,макар че таня им граби играчките от ръцете

нова година-с роднини по домашно му-няма да има малки деца,но предпочитам да има,таня да се заиграва с тях

# 64
Нова година ще празнуваме в къщи с малкия и племенниците.

Ето ни и нас до елха:

А тук се кефим на любимия подарък  Laughing :
http://www.youtube.com/watch?v=vXrAeDKC3O4&feature=player_profilepage

За рожденния ден има време  Simple Smile .

# 65
  • Пловдив
дайте идеи за подарък на рождения ден на кумицата

мин година й подарих кожени ръкавици и кутия за бижута

# 66
За Нова година ще сме си вкъщи, заедно с две приятелски семейства и дечицата им на 2,1г и 6м. Поканили сме и други сингъл приятели, които вероятно ще минат само да се чукнем и да си вземат от баницата,та ще е весело. Мисля да взема балони с хелии за радост на големи и малки Simple Smile Чудя се какви други изненадки да измисля за забавление...  newsm78

# 67
Ние за Нова Година естествено отново ще сме у свекърва ми.Имаме предложение (както всяка година впрочем) да направим купонче у едни приятели,обаче няма как да стане и честно казано вече започвам да се ядосвам..Но...няма смисъл Sad И така..ще си блеем до 12 у свекърва ми и след това ще се приберем и ще си легнем...
Ааа,Дорабела, и аз така като тебе мисля..И ние сме поканени с децата у приятелите ни,обаче такова празнуване ще падне,че..нямам думи..Ще търчим непрекъснато с децата и нито ще седнем да хапнем и пийнем на спокойствие,нито нищо.Затова или без децата,или изобщо не трябва да ходим.

Аз нашите подаръци няма какво да ги показвам ,защото няма почти нищо за показване.Пък и в сравнение с вашите...нашите са като покупки ей така между другото Blush Пък и подаръци имаше само от свекърите ми и от нас с Боян един много скромен (според възможностите,а не по желание Sad ) От моя баща и от двете прабаби имаше по една торбичка с банан,мандарина,шоколад и 5-10лв...
Не ме разбирайте погрешно,не виня никой,нито се сърдя,просто малко ми е мъчно...

Много са ви хубави подаръците..Много,ама много...

Ели,ми като си подарила миналата година кутия за бижута,защо сега да не подариш бижута? Или ваучер за козметичен салон..На кой му бяха подарили такъв ваучер,че не помня вече? Това е супер подарък Simple Smile

# 68
На Нова година ще сме си с Йоан и честно казано никъде не ми се ходи. Аз моето съм си го изживяла. По-нататък като порасне може би ще го оставаме на баби и дядовци, но сега ми е приятно с детето.

Явно вече остарявам и губя тренинг за такива среднощни мероприятия. След снощното такова днес не съм на себе си, спи ми се, главата ме боли, на умирачка е работата  Embarassed

Някакви новини от Ивето има ли?

# 69
  • София
Влизам за преглед на печата, а то какво никой не е писал.Ей, да се поправите бързо  Party

# 70
Фокси, досега ти гледах снимките във фейса, чудя се как може да си толкова красива Heart Eyes не знам на колко си но изглеждаш на 17 Wink или децата са много мирни и кротки и нещо ни баламосваш тука или недоспиването и отглеждането ти се отразяват много добре Blush аз покрай моите деца се сдобих с много черни кръгове под очите и нещо хич не се харесвам напоследък, търся си кремче или някоя процедура да се подмладя Laughing а гримовете са ти супер. Моля ти се сподели любим фон дьо тен, че ще започвам да ползвам скоро, определено имам нужда Tired

# 71
Рени,благодаря ти,ама чак пък толкова... Blush Добре,че има умни хора,които са измислили гримовете,че иначе не съм за пред хора Rolling Eyes Да не мислиш,че аз без грим съм нещо особено? Нееее..и тъмни кръгове имам(вече),и бръчици напоследък забелязвам,и разширени пори...Така че грима му е майката.Но иначе си спя през нощта по 6-7 часа.От недоспиване не се оплаквам Laughing Но през деня....не е за разправяне.... Crazy
В момента използвам фон-дьо-тен на Covergirl-Trublend ,номер 425.Много ми харесва.Хем има покривност,хем пък е лек и не ми прави лицето като маска.Преди това използвах на Нивеа (в България Нивеа нямат декоративна козметика,но гримовете им са супер!) А иначе съм доволна и от още два ФДТ на Maybelline...
На 29 години съм Wink След половин година чуквам трийсетака Laughing

Ето това използвам в момента...

А това са останалите,от които съм доволна...

Извинявам се на останалите мами,че поспамих малко Blush

# 72
Наде, ти си пълна с идеи Laughingето и моето мнение за играчките:

кола за каране - голяма и скъпа (не бих купила)
количка с дистанционно - много по-интересна, но дали не са малки още newsm78
палатка/къща - добра идея (аз взех за Коледа, но още не съм я извадила)
надуваем батут - бих взела ако има нещо като обиколник, за да не се пребие
люлеещо се конче - имаме от миналата година от Хипо за 2 год. Още не може да се качва сама, а като започне да го язди, толкова силно се люшка,че седиш до нея в поза "да я хвана, ако тръгне да пада" С две думи -  никаква полза - играе само ако я пазя и то много рядко.
паркинг-гараж - звучи интересно (може да се заиграе и няма опасност да се нарани както по-горните две)
шейна - ако се кефи на снега:) Ние няма да купуваме, защото от 3 седмици не иска да излиза и винаги е с рев и насилие  Embarassed
дъска с пинчета - не съм имала такова и не знам как изглежда дори
цветни топки- къде ще се събират newsm78
подскачаща топка - не се сещам как изглежда
пистолет за сапунени мехури- яко,ама за лятото
терлици -животни - много сладко,ако ги носи.
Сори, ако се увлякох Embarassed

Деси, и аз това казвам на Жоро - колко сме празнували на НГ, че сега една спокойна ще ни дойде много добре. То като сме вкъщи (отказах  единствената ни оферта) май няма да е много празнично. Повече ме притеснява лудия ни съсед, да не спретне някой див купон,че хола му е под стаята на Ралица и тогава ще е супер кофти.

Фокси, не го мисли това за подаръците - децата се кефят на малки и не скъпи неща. Всичко друго е престараване. Ралица например най-обича да си играе с обикновен пластелин(3 лв.), да рисува и да си лепи някакви лепенки. Днес и подарих един молив (бях й го взела веднъж от Джъмбо за 0,90лв) и така пищя,все едно съм и подарила нещо супер скъпо. После 20 минути рисува с него и беше на седмото небе,че си има нов молив.

На Жоро пък пак са му скимирали (този път) и двете карти  #Cussing out

Ще ме извинявате за дългия ферман, ама някой трябва да побутва темата:)))

# 73
  • София
Айде и аз да подбутна Simple Smile
За подаръците вече ще се насочвам към дрехи, че се зарихме с играчки. Акумулаторната кола сме я карали малко пъти - супер тежка е, все чакам таткото да е на кеф и заема място. За батута - както казах и взехме надувам замък за скачане - мястото, кото заема е повече от радостта, която носи - ако е малък батутът става Simple Smile Пистолети за сапунени балони счупи няколко без да се научи да прави балони...
Шейната се оказа много добра покупка!
Но като цяло от толкова много играчки Михаела си играе само с мен. Или в най краен случай сядам на стол пред замъка, за да гледам как скача и тайно чета списание. Дорабла, благородно ти завиждам за 20-те минути самостоятелно рисуване - не си представям това да се случи и при нас. Почвам да се нервирам на тази абсолютна несамостоятелност, която се задълбочава...
За празнуването на Нова година ще сме при нашите. Дори да не бях бременна пак не бих ходила никъде без малката, като се има предвид, че е спала само веднъж без нас в баба си миналия декември... Какъв е тоя страх на майка ми не мога да си обясня. То че малката е лигла, лигла е, ама чак пък толкова...  А свекърва ми каза, че няма планове да идва за раждането на внук си, точно както и очаквах, но пък Евгени се депресира (явно все още се надява тя да се държи като нормална майка и баба).

# 74
Ние на Нова година сме у нас  с брат ми-жена му,девера-гадже,заедно с приятелско семейство и на Петьо колега -рожденник   ura+жена му (10 маймунки Wink ).Малкия ще е с баба и дядо.Те още не знаят,но е по подразбиране,но ако имат планове и с него у нас .

Днес ходих на работа  Laughing с Пешко и утре пак,а малчо у нашите с кака му,голяма веселба,само взима играчките от ръцете й,а тя си крие по-ценните неща  LaughingДо сега не е спал у тях през нощта,но на обед не ме е търсил  Whistling

Вержи,майната му на подаръците,да сме живи и здрави,децата също  Peace

Общи условия

Активация на акаунт