Отговори
# 510
  • Пловдив

Елфи, на мен ми отказаха работа за 10 дни, уж нямало да ми увеличи запл. #Cussing out

по принцип не са длъжни да ти я увеличат.освен ако ти се увеличава прагът.както е при Радка.тогава нямат избор

# 511
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЧКО И ПЛАМИ,бъдете здрави,щастливи и много обичани деца!!!!

И за щастливите ви майки от сърце[img widthj=350]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0141105/img_141105_1441756_l.jpg[/img]

# 512
Eхааа, почна сеееее  Party

Честит рожден ден, мили мишленца Ачко и Плами! Желая ви безоблачно детство, добри приятелчета и неспирни игри! Честит празник и на щастливките Пепи и Мия!  Hug Hug

# 513
Честит рожден ден на Плами и Ачо. Мили деца пожелавам ви много безгрижни и изпълнени с усмивки дни.

Поздравления и за вашите лъчезарни мами Simple Smile

# 514
Добър ден!

Миме, честит юнак!!!! Да ви е жив, здрав и мн кротък !!!

Честито на именниците на патерички!
   bouquet

Честит 2- ри РД на Плами и Ачо! Heart Eyes
Безгрижно детство и много, много игри и усмивки!!! Heart Eyes

Мия и Пепи, честитоbouquet

Миме, стискам палци за една черта при 2 - ят тест fingerscrossed

Силве, наистина си заслужава да водите дневник с бисерите на Боян Joy Като порасне ще се смеете заедно, като ги четете Grinning

Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 12:39 от ♥ Камелия ♥

# 515
Честит 2-ри рожден ден на Плами и Ачко!!! Честито и на семействата им! Един ден,все така,в този подфорум,да си честитим и първите внучета... Laughing

# 516
  • София
Пепи, Марианка! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Да са ви живи и здрави децата и все така да ви носят радост и любов!

# 517
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА АЧКО И ПЛАМИ! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ПОСЛУШНИ РОДИТЕЛИ Mr. Green И МНОГО ПОДАРЪЦИ!
Мими, айде отивай за тест, че те мисля от вчера и аз се притеснявам от същото, макар да нямам причини

# 518
  • София
Честит втори рожден ден на Ачко и Плами!

Честит празник и на техните мамчета!

# 519
ЧЕСТИТО МИМЕ /МРМ/ И ОТ МЕН!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯТ-МАЛЪК БОЯН!!! Сигурна съм, че радостта ви е огромна - пожелавам му много късмет и най-щастливото детство!!!
Скоро ще се приберете и ще започне "въртележката", дай Боже да има много хубави моменти и ти да се радваш на относително спокойствие, сън и добри деца!!!
Чудесно звучиш, направо не повярвах колко лесно се случиха нещата /това е отстрани де/, много ти се радвам и знам, че ще се справиш  Hug

Честито ПЕПИ и МИА!!! Горди майки на чудесни дечица   bouquet
Да са ви живи и здрави порасналите дечица!!!
На Ачко и Плами пожелавам да растат щастливи, да са усмихнати и никога да не изчезва игривото пламъче от очите им, да имат много късмет и да ви радват и обичат!!!

Честито и на вчерашните именници, на патерици!!! /Изчерпах се с пожеланията временно/, но всичко най-най!!!

Миме, алхимиково, дано теста е такъв, какъвто искаш!!!

Силве, Боян пак е уцелил десятката, той каква зодия е, да не е стрелец?

# 520
Честит празник на Ачко и Плами! И на техните мами!

Силве, много хубаво пожелание за внучетата:)

Аз днес бях на работа до обяд (по мое желание) - нещо не се вдъхнових ,голяма съм лигла

# 521
Честито на порасналите дечица! Да са много здрави, щастливи, весели и да радват семействата си! newsm59

Мими
, абсолютно съгласна съм с Мартето - ако има някой, който може да се справи с 3 породени деца, това си ти! Но все пак, дано резултатът е такъв, какъвто трябва. Mr. Green Hug

Силве, преди внучетата ще се намираме в темите за гадни свекърви... Laughing

# 522
  • София
Честито на двегодишните ни от днес сладури!!! Да са здрави и щастливи! Весел празник!

И на мн много ми хареса пожеланието за внучетата Simple Smile

Адашката, мислим те.

Ние вече сме си вкъщи и 2-та спят. До тук добре Simple Smile

# 523
  • Пловдив
mrm,добре завърнала се у дома-много да те слушкат двете ти сладурчета

Честит втори рожден ден на Плами и Ачо!

# 524
Маринка, а ти с какви очаквания беше, да се укрелиш и вдъхновиш за нови подвизи ли? На мен най-приятното от първите работни дни ми беше социалният контакт Simple Smile

Дани, как сте?

Миме, добро начало на деня. Две спящи деца и мама има време за форумчето. Дано и занапред да бъдат толкова послушни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт