Отговори
# 525
И аз и Плами благодарим за хубавите пожелания!  Hug Hug Hug

Сега само минавам да почерпя, дано успея да се включа по-късно с повече!

# 526
  • София
Деси, вече сме по-добре, но Алекс няма да го пускам до края на месеца на ясла, а и нали другата седмица е рожденник и да не се разболее нещо за партито Simple Smile
След поредния антибиотик вече няма температура и ашля съвсем рядко обикновенно сутрин, но се надявам и това да отшуми.

Миме, добре сте се завърнали вкъщи.
Другото Миме, дано чертичките са толова колкото искаш Simple Smile

Мен пък за работата ме притеснява работното време, но мислено се навивам да свиквам с него, но второто нещо , което ме притеснява е това да си хващам поставените ми цели , а не залудо да стоя в магазина от сутрин до вечер.Плаши ме и неизвестното, но това скоро ще го разбера.
Незнам за социалния контат, предполагам ще е приятно, но дано има по-малко недоволни клиенти Simple Smile

Мия, Пепи ще чакаме снимки Simple Smile)

# 527
Честит рожден ден на прекрасните Плами и Ачо!Нека растат здрави,усмихнати,палави и много щастливи!

За техните мами

Мрм,добре завърнали сте се у дома!

Алхимиче, Hug Hug Hug

# 528
Честит рожден ден на Ачо и Плами! Пожелавам ви много здраве, много усмивки и щастливо детство, изпълнено с мнооого игри!

Пепи и Марианка, честит празник мили момичета! Много да ви радват и знапред прекрасните ви дечица!

Миме, добре си се завърнала! Много бързо ще влезнеш в час, просто нямаш избор Laughing Hug

# 529
Честит втори рожден ден на Плами и Ачо! Да са много здрави и щастливи и да радват мама и тати!

Мрм, добре завърнала се!

Мимеfingerscrossed EFN

# 530
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Ачо и Плами! Да растат здрави, щастливи и безгрижни деца!

Писче, Миа - весел празник и невероятни емоции!

Честито на всички именици на патерица!  bouquet
Миме, честит ти син! Много щастие, късмет и здраве му желая и да бъде ящно и спокойно бебе!

# 531
Честит втори рожден ден на двете ангелчета.Нека да са гордостта на родителите си,много здрави и щастливи.Честито и на техните родители. newsm59  Gift  party023  party002

# 532
Честит 2-ри рожден ден на Ачко и Плами, бъдете най-вече здрави и много щастливи,мили дечица, весело и безгрижно детство ви желая!
Честито и на теб, Миме за големия мъж Боян, много да слушка и папка!
Честито и на всички с поводи през последните дни!
Ларакрофт, напълно те разбирам за емоциите преди да се върнеш на работа. Нали сме от една фирма, аз от юни се върнах и не искам да те плаша, но нещата са много по-различни от преди 2 години, а клиентите от толкова разглезване са просто нямам думи. За работното време откакто съм се върнала не съм се прибрала преди 8 вечерта, макар че уж има някакви смени. Дано в София нещата са по-различни, иначе се свиква, само ми се искаше да можех да имам малко повече време за Ицо.

# 533
Честит втори рожден ден, милички Ачко и Плами!!! Да сте здрави, много щастливи, неуморно игриви и много да ви слушат мама и тате  Wink !

мрм, добре завърнали се!   bouquet

# 534
Честит рожден ден на Плами и Ачко! Писче, Марианче, да са ви живи и здрави, да растат волни и щастливи диванета, да имате достатъчно време да сте заедно!

Миме, чести Боян и тук! Да расте добричко и послушно дете и да изпълни скоро къщата с много беззъби бебешки усмивки!

# 535
честит 2 рожден ден на Ачко и Плами,желая им безгрижно детство

# 536
 Благодаря за прекрасните пожелания мили момичета. Да ви се връщат стократно !
 И тук да честитя на най-любимото ни наборче. Плами, миличка, да разстеш най-обичаното детенце, да си здравичка и скоро да станеш кака   Hug
 И да почерпя виртуално :

Добре завърнали се и на Мимето и Боянчо, спокойни поспаливи дни и пълни памперси Миме и кака да помага  Wink
Маринка не си вади извода сега как ще се чувстваш на работата като се върнеш след някой друг ден. От един дообяд нямам как да знаеш. На мен ми трябваше почти месец за да заплувам пак в свой води, сега точно година след като се върнах все едно не съм прекъсвала никога.Просто нещата за това време на криза найстина са се променили и са по-тегави , но се свиква.

# 537
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ И АЧКО! Да растат здрави и щастливи деца!

Аз не съм  писала от 100 години, ама то нямаше и кой знае какво за писане. Новото сега е че стартирахме яслата пак. Нямаше ревове и истерии и е видимо доволна. От вчера я слагат на гърне и даже е вършила работа, а в къщи само докато го види и започва да вика "Няма"  Crazy

# 538
Честит втори рожден ден на Плами и Ачко ! Пожелавам им много здраве, щастливо детство и послушни родители  Grinning

Един букет за щастливите мами Мия и Писчето

Добре дошъл на малкия Боянчо в нашата уютна групичка   bouquet

# 539
Пак се включвам по нощите, но пропуснах да изпратя виртуалния подарък на наборчето Ачо.

И тук, Пепи, нека Ачко расте здраво и щастливо дете, да се радва на обичта на мама, тате и всички роднини, да прави пакости от време на време и да има най-безгрижното детство!

Честит рожден ден Бисе! Бъди най-щастливата и обичана майка, най-обгрижваната жена и скоро мама на двама!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт