Отговори
# 585
  • в гората
Честит празник на малчовците, които днес празнуват своя 2-ти рожден ден!!!Да са мноого здрави и игриви!

Ние по препоръка на Нелинда, сутринта грабнахме шейната и изхвърчахме навън, ноо не - Тодор не желае да седне в нея, не иска да я бута, не иска да ходи абе нищо не иска само стои на едно място тропа с крак и повтаря "Ъ-ъъ, Ъ-ъъ".
 Иначе като цяло сме добре от грипа само кашлицата ни остана, (сега съм купила черна ряпа да я борим).Но свкито ми бъгна детето и още не мже да се оправи.Не мога да си обясня защо така му действа тази жена  Tired.Дойде уж да помогне за два дена, когато бяхме болни, но само успя за това кратко време да разлигави Тодор до Н-та степен  ooooh! .Какво му наговори не знам, но откакто си е тръгнала той не говори на баща си, изцяло го игнорира  Thinking.А винаги му се е радвал много и го е посрещал с писък и подскоци  newsm78.
 И Маринка, и ние сме в отбора на нежелаещите да излизат вече, а толкова обичаше  newsm78 .

Толкова засега, че Борис ще се самоизяде след малко  hahaha .

# 586
Маринче, да ти е жива и здрава малката хубавица Раличка! Много радости да носи на цялото семейство, да расте усмихнато и щастливо дете!

# 587
Честит рожден ден на сладката Раличка.Много да слушка,да е здравичка и да радва мама и тати.[/color]
Пожелавам същото и на Самуил и Калин:)
При нас пързалянето беше по дупе,защото дядото не ни беше изкарал шейната,а аз не слизам в мазето.Но беше много весело.Има и снимки,ама по-късно че сега ще се оправяме за съм.Днес Маги не е спала,стана към 10:30 след като снощи до 12 Shocked newsm78 не иска да заспи.И искренно се надявам да си легне по-раничко днес. Praynig

# 588
Честит рожден ден, сладка Рали! Да си здрава, умна, весела и забавна!  Hug

Честит рожден ден и на момченцата ни - Сами и Калин!  Hug Hug

Нелинда, и ние сме в кюпа на неспящите. За тази седмица май това й е 3ти ден, в който решава да не си губи времето с този така досаден следобеден сън  Rolling Eyes Сутрин става към 8-8.30, вечер ляга към 22 - 23 (зависи дали все пак е дремнала пред деня). Ама поне е веселушка и не ми е чак такъв проблем.

Мами, я да ви питам на бързичко какво трябваше да се следи след падане на глава. Преди час паднахме от табуретката на килима, който е мек, но явно се постресна и поплака малко. А от зор даже малко повърна. Няма цицинка, не беше замаяна (след пръст, върви по права линия), весела и жизнена е. Заспа 1 час след падането. Мисля, че няма проблеми, но искам да съм сигурна, че не изпускам нещо  Thinking

Мамо З, тъкмо свърших "Татко, аз и Ангелът" и още не мога да си затворя ченето. Направо ми махна главата с този финал. Страхотна книга! Като всичките на Ваня впрочем.  Peace

# 589
Мами, я да ви питам на бързичко какво трябваше да се следи след падане на глава. Преди час паднахме от табуретката на килима, който е мек, но явно се постресна и поплака малко. А от зор даже малко повърна. Няма цицинка, не беше замаяна (след пръст, върви по права линия), весела и жизнена е. Заспа 1 час след падането. Мисля, че няма проблеми, но искам да съм сигурна, че не изпускам нещо  Thinking
По спомен трябва да се следи да не повърне детето,но самото повръщане трябва да е като фонтан и по-обилно.Това означавало че има сътресение.Аз смятам че от тази височина няма проблем,а за това че е повърнала,по-скоро е от напъването при реването.Ти ако знаеш Маги колко пъти пада,от спалнята поне 10;от кухненския ъгъл,от разни други места.Тя просто не може да се качи някъде без да падне мин. веднъж.ПУ-ПУ,дано да няма проблеми де.Даже като спи и пада от спалнята,например снощи почти не съм спала да я гоня по леглото,толкова се върти,че направо незнам. #Crazy

# 590
  • Пловдив
Марте,следиш за атипични неща-повръщане,замаяност,липса на координация.Обаче съм сигурна,че нищо й няма на Дара.От ниско е паднала и е била адекватна след това

# 591
Марте, ако и преди й се е случвало да повръща от рев - ок. Но, ако не, я наблюдавай и следващите дни. Само допълвам останалите - гледаш зениците да са еднакви. Не знам дали съм писала, но след едно падане на Мими от кошарката, лекар ми каза, че ако паднат от височина, по - малко или равна на тяхната собствена, не е толкова страшно. Разбира се, ако няма някаква засилка преди това, както е при люлките. Заради, което пак ходихме по лекари едно време, но да не разводнявам темата. И според мен нищо й няма. Hug

А, за Ваня Щерева - заподозрях аз, че четеш точно това, като й пусна парчето във Фейсбук. Simple Smile Радвам се, че ти е харесала. Много ми е приятно чувството, като споделям четиво с някого. Все едно сме седели на тъмен ром или поне на горещ шоколад цяла вечер и сме говорили, говорили... Heart Eyes

С падането на снега ми се отваря устата и разписват пръстите...  Embarassed Затова се спирам. Лека нощ на всички.

П.П.Ще споделя само с вас и с никой друг, че двадесет дни до днес преживявах идеята за трето дете... След ужасът и паниката, не е толкова зле да ви кажа... Laughing Но, все пак по - добре, че  се овладяха тъпите ми хормони. За детето е по - добре. Laughing В този дух - Мимиииииии, веднага на оперативка утре сутрин с кафе!

# 592
  • Пловдив
Добро утро

това е календара на Таня за 2011-късничко го поръчах,но пак добре ще стане в рамките на януари

# 593
Честит рожден ден на Раличка! Да е много здрава и щастлива и да радва мама и тати!

Честит рожден ден и на Самуил и Калин!

# 594
Честит рожден ден на малката Раличка. Бъди здраво и сполушно дете, а мама и тати много да те глезят!
Маринка, честит празник с леко закъснение!

Йоан, снощи вдигна температура и сега сме си вкъщи. Днес се появи и някаква кашлица, явно пак сме с вирус.
На всички болнички бързо оздравяване  Hug

На всички, които са имали поводи за празнуване честито!

# 595
Честит рожден ден на Раличка! Да е много здрава. весела, игрива  и да радва мама и тати!

Честит рожден ден и на Самуил и Калин! Цялото здраве, щастие и късмет бъдат ваши!

Аз си взех най-после ваучера от Бюрото по труда и почнах английски език, та още повече нямам време, но да сме живи и здрави, пък другото ще се оправи.

Бързо оздравяване на всички болнички.Много грипозно станало.И тук от днес има грипна ваканция, но нашият батко днес си отиде на детска градина,не са го върнали.Те в групата са 10-12 деца,   че до 2.02 са карантина заради варицела.Дано ни се размине,но какъвто ни е късмета такъв.Карантината е от преди 1.01,второ дете я кара сега.
Толо как е кормуването?
Фокси, как са днес болните сладури?
Марте, на Дара нищо и няма, нали?От ниско е паднала.Дано не пада повече.

# 596
  • Пловдив
Честит Рожден ден на ЕНЧО и ИЛИЯН !!!

# 597
Честит втори рожден ден на сладурчетата ни, честито и на Рали на патерици .

Ели,страхотен е календара на Таничка  Heart Eyes.Ние направихме общ с каката,  но още не сме го закачили  Whistling.
Валето уж се беше пооправил,но днес пак текнаха сополки,поне са гъсти и не кашля .
Такова магаре е станал,само пакости,бие ни,хвърля всичко и колкото повече обясняваме,по-интересно му е да повтаря белите  ooooh!

# 598
Привет, чак сега смогнах да седна - много чистене след 5 деца #Crazy

Ралица милата така се шашна пред тортата,че се разрева и май имаме само ревящи снимки. На всичкото отгоре Жоро снощи вдигна температура и сега е парцал - дано само не ни хване и нас.

Честит рожден ден на Енчо!

# 599
Честит рожден ден на днешните пораснали вече деца,

Пускайте снимки на децата от рождените дни..много са сладки та дори и плачещи.
Аз съм болна,Ивко е на градина и се мъча да си почина Mr. GreenХванала съм едни курсове и се подготвям за тях...но май повече с интернета се разсейвам.

Общи условия

Активация на акаунт