Отговори
# 570
Хайде на почерпката за мойто помъдряване! За всеки има по нещичко Grinning

и нещо по-хранително
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИШО! МНОГО ДА ГО СЛУШАТ МАМА И ТАТИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА ПОЛУЧИ!

# 571
Честито Сиолина!!! Да ви е жив и здрав малкия ни адаш Мишо, голяяяяям да порасте и много пъти по 2 да празнувате!!!
Много здраве, усмивки и весели игри му пожелавам!!!

Честит рожден ден Петя, пожелавам ти здраве, любов, щастие и много късмет!!! Да те обичат момчетата в къщи и най-вече да са здрави!!! Еййй, какви вкусотийки, да ти е сладък живота като тази торта!!!

Миме, хайде припишкай един тест дееее, само ни държиш в напрежение, ... сигурно и с три не е лошо ...Аз ще гледам като сменям ник-а да наваксам и второто да е заедно с третото  Laughing
Колкото до фейс-а - имам, ама влизам там на "високосна година", та затова си предпочитам снимките тук ...
Още един път благодаря за хубавите пожелания - да ви се връщат многократно!!!

Миме /МРМ/, Дано Боянчо скоро се наспи, та да да ни украсиш темата ....

# 572
Много здраве и щастие на Мишо желая! Hug

Пате, и тук - честито!

bouquet

# 573
Честит рожден ден на Мишо!

Честит рожден ден, Пате! Много здраве и щастие ти пожелавам и много да те слушат мъжете ти!

# 574
  • София
Честит Рожден Ден на Мишо!

# 575
Честит рожден ден на Мишо! Да расте здраво и умно дете, да има щастливо детство с мноооого усмивки, и много да радва мама и тати! Честит празник на цялото семейство!

Пате, честит рожден ден и тук! Много здраве, късмет и щастливи моменти с прекрасното ти семейството!

Бисе, честит рожден ден с малко закъснение! Да си жива и здрава, пожелавам ти и много скоро да разбереш как е и с три дечица Hug

# 576
Добро утро поспалани:)Хайде на закуска:

Грабвайте децата и шейните и на пързалкатааааааааа Mr. Green Heart Eyes

# 577
Добър ден!!!!
Днес си имаме г- ца с РД Laughing
Честит 2- ри РД на голямото вече Рали! Нека да е жива, здрава, мн щастлива и послушна Wink! Безгрижно детство!!! Heart Eyes

Маринка, честит празник и на теб!  bouquet Наздраве!

Ами ние дето нямаме сняг и пързалки де да ходим  Joy Даже шейна не сме купували.
Приятно пързаляне на пързалящите се  Laughing

# 578
Да е жива и здрава днешната ни малка рожденичка Ралица!!! Честито и на мама Марина и татко Жоро!

# 579
Да е жива и здрава, сладурката Рали! Все така лъчезарна и прекрасна да бъде! Весел празник на цялото семейство!

newsm59

# 580
  • София
Честит рожден ден на сладката Раличка!Честит празник и на нейните родители!

# 581
  • Пловдив
Честит Рожден на Ралица

Честит Рожден ден на Самуил и Калин

# 582
ЧРД на Раличка! Да е здрава и палава!

ЧРД и на Самуил и на Калин! Да са здрави и да слушкат!

# 583
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЧКА, САМУИЛ И КАЛИН! Желая ви безгрижно детство, весели игри и най-вече здраве!

ПАТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива! Много да те радват и слушат юнаците и повече никакви болести!

С огромно закъснение: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЧКО, ПЛАМИ, МАМА ЗАРИ, РАДМИЛА, МИШО И БИСЕРЧЕТО! Нека зло да ви забрави, от здраве да не се отървете и бъдете много много щастливи!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИЧКИТЕ!

Много ми е зле интернета, но се надявам скоро да наваксам с четенето! Липсвате ми! Добре, че отвреме на време влизам в ФБ, за да се порадвам на снимки и да разбера новините!  Hug
Скоро ще се отчета подобаващо! Само да кажа, че аз не искам трето дете!  Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 13:57 от dideroncho

# 584
Благодаря за пожеланията!

Общи условия

Активация на акаунт