Отговори
# 555
Бисе,честит рожден ден

# 556
Захапала съм "Яж, моли се  и обичай" някъде през лятото.... време не остава. Между другата е доста свежо написана, филма и той е добре направен, препоръчвам  Peace

Подкрепям за филма, книгата не съм я чела. А музиката към филма е направо убиец.

От наскоро прочетените книги препоръчвам "Любов" от Елиф Шафак.

# 557
  • София
Мечи, направиха ми отстъпка. Супер доволна съм и от екипа (особено от анастезиолога Simple Smile ), и от акушерките. Бях единствената родила и 2 дена бяхме център на внимание. А и раждането мина мн. лесно и бързо, така че нямам нкакви оплаквания.
Преди малко приспах и 2-та и някакъв идиот започна да пробива с бормашина #2gunfire. Целият блок се тресе, а Михала вече почна да мърда и май се събуди.
Оф, май ще ходя да го търся, ама в този 18 етажен блок не мога да разбера кой е #2gunfire
Бисе, ще го снимам като се събуди Simple Smile

# 558
Честит рожден ден Бисе,и аз ти пожелавам скоро да смениш ника Wink,бъди здрава и много щастлива!.
Адашката е пуснала снимки на Бо във фейса,ама ти май нямаш newsm78

Адашче,добре ли спахте 1 вечер?

Познайте дали съм направила нов тест,не,лЮбо го няма,а аз съм и Едо освен с моите...ми то не било лошо с 3 Mr. Green Mr. Green Mr. Green слагаш тапи за уши,затваряш си очите и се правиш на умрял,пък те да се оправят hahaha

Пате, мила аз теб те чакам да повлечеш крак и те следвам в боя,Дидето и тя...после и останалите Joyи така ще станем темата на Многодетните февруарски мами! Laughing

# 559
Бисе и от мен Честит Рожден Ден, да си здрава, усмихната и положително настроена към живота!

Миме, а така, и аз искам 3 броя...ще ви гоним, за сега водите само с 1....

Толо, Иран преди Аятоласите си е била една много добре развита държава, азиатския Париж... имало е всичко, такива неща, които и днес ги няма в БГ, и няма да ги има. 30 години по-късно, държавата е ограбена, но е много богата (петрол, газ, минерали) и има какво да се краде, има протекционистка икономическа политика, имат много развита индустрия, селско стопанство, здравеопазването им е поне 100 години преди нашето, училища, университети, пътна мрежа ( не можете да си представите какви са пътищата тук.., колко магистрали има и в какво състояние са, колко мостове, подлези, надлези.) В БГ, 20 г, не можаха 1 магистрала да построят, а тук за 3-4 месеца какви чудеса правят. А всички ги мислят за изостанали...
 Единствения проблем е ограничаването на личните права и свободи, и силната цензура.

Като се приберем ще я взема тази книжка да я чета, даже може по-рано, да ми я донесат да я чета тук.  Ще ми е много интересно..
Тук има снимки на един от дворците на шаха: http://picasaweb.google.com/elitsa79/20080615_Palaces

# 560
Привет, момичета!
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания за Плами!
Ето снимка на рожденичката с тортата - ние двете я правихме:

Снощи партито беше скромно - мама, тати и аз, но планът е да има и друго, с баби и с приятели. Дано само не ни се объркат плановете, защото тази сутрин Плами се събуди с лека температура - 37-37.5, на няколко пъти я сваля и вдига през деня без лекарства. Преди час не издържах, стори ми се по-топла и се опитах да дам Нурофен ..... глътна само 2.5мл. и то с няколко опита да го повърне. Май има ефект, защото сега не е толкова топла. Дано да е нещо инцидентно, а не грип или друго!

Абе, Миме, вземи го направи този тест, така само ни държиш в напрежение! Не ми се мисли на теб какво ти е!  Hug

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 22:16 от Mia66

# 561
БИСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА!

Миа, пробвай със свещички Ефералган, щом и се гади от Нурофена. Пък и по-бързо действат.

По въпроса за 3-то дете, аз съм пас. Мисля, че приключих вече с бременеето, но пък не съм с "бебеправенето", така че Божа работа.  Laughing

# 562
БИСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!
Аз сега мисля да пасувам с третото, че още една болна душица не мога да гледам Cry Cry CryЧавдар за 1 мес 3 път е болен, вече направо е знам какво да правя, отделно хич не иска да яде и в чуде се виждам.Краси яко го тресе пубертета, почти постоянно си е вкъщи и е страшно. Отделно малкия хич не спи нощем, нито денем и е направо Crazy Crazy Crazy
Но да са ми живи и здрави, пък останалото е вятър и мъгла!

# 563
Здравейте,
най-после успях да пиша,нещо не ми се зареждаше интернета като хората.Бързам да честитя на патерици рожденните дни на Плами и Ачко.Растете здрави, усмихнати деца!Честито и на техните семейства!

Бисе,и от мен, пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet

Миме какво стана с теста,че и аз те мисля?

# 564
 Еее,голямо писане е било днес,голямо чудо... Laughing

Да ви споделя,че от понеделник ще ходя на кормуване ,та да не се навъртате вие и близките ви из моя квартал... Laughing Ставам вече за резил.Имам книжка от 10 години,а ще карам с инструктор..

# 565
Браво,Толо.Успех и безаварийно кормуване  Peace 

# 566
Бисе,честит рожден ден и от мен.Всичко най-хубаво от цялото си сърце ти пожелавам!!!!
Честит втори рожден ден и на Ачко.Да расте все така красив и да е гордостта на мама и тате Heart Eyes

Честитя ви малко на патерици,но ще ме извините..И двамата ми мъници са много болни и не мога въобще да се завъртя около компютъра...

Силве
,тъкмо бях решила да дойда в София,ама май ще отложа идването за след още десетина години....за всеки случай Laughing

# 567
Здравейте,

Честито на всички порастнали дечица!!! На всички, които са имали повод да празнуват и добре дошли на бебешорите в нашата февруарска дружина.
Няма да се оправдавам, но нямам никакво време да седя на компа само ще кажа че за сега уж всичко при нас е наред и влизам да ви почерпя за р д то на мишо.

целувки от нас

# 568
  • Пловдив
siolina Hug

Честит втори рожден ден на Мишо-да радва и слуша мама и тате

Пате,честит рожден ден.Пожелавам ти любов в очите и звезди в косите

# 569
Добро утро!!!!

Честит 2- ри РД на Мишо и от мен!!! Нека да е жив, здрав и мн щастлив! Безгрижно детство! Hug
Сиолина ,    bouquet !! Наздраве и весело изкарване на празника вкъщи!

Петя, Честит рожден ден !!! Весел празник и Наздраве!   bouquet

Хубави събота и неделя, макара че тук  вали   от снощи Sad

Общи условия

Активация на акаунт