Отговори
# 540
  • в гората
Честит втори рожден ден на Плами и на Ачко!Да са много здрави, умни и игриви!

Бисерче, честит рожден ден!Пожелавам ти от все сърце скоро пак да си Бухтичка!

Мрм, добре дошли у дома!Пожелавам ти бърза и лека адаптация на каката!

# 541
БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet
Нямам представа как да "спретна" почерпка тук, а много ми се иска, защото много ви обичам и се радвам, че мога да споделя деня си с вас!

# 542
Бисе, Честит рожден ден! Пожелавам ти, това което най-много искаш да се сбъдне съвсем скоро!
Бъде живи и здрави ти и цялото ти семейство  Hug

# 543
  • София
Бисерче, Честит Рожден Ден!   bouquet
Пожелавам ти тази година да си смениш ника на бухтенския пак!  Hug

# 544
  • в сърцето на един мъж...
Бисе, честит рожден ден! Много щастие, късмет, невероятни моменти и един бухтенски ник през новата година!
И слагам вместо теб почерпката Wink

# 545
Бисе,честит рожден ден! Нека всички твои желание бъдат мои пожелания!

Момичета, препоръчвам ви тази книга - много увлекателна:

# 546
Бисе, ЧРД!!! Жива, здрава, мн щастлива и обичана  бъди!

# 547
  • София
Бисе, честит рожден ден!

Пожелавам ти здраве, но не само , защото и тези хорица на Титаник  са били здрави, но не са  имали късмет.Затова късмет и щастие те съпътстват в жиивота и соо да си смениш ника Simple Smile

# 548
  • София
Бисе, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмт и сбъднати желания!!!
Ние засега сме добре, без ексцесии.

И аз да ви препоръчам една книга . Супер увлекателна и много добре написана!!!

# 549
Geia благодаря и за пожеланията и за тортата, много мило Hug
Уххх, това с ник-а най ми харесва, ще гледам през тази година да е, че не остана време - толкова остарях  Wink, че скоро ще вляза в критическата  Laughing
Тези книги си ги записвам и непременно ще ги открия и прочета.
Миме, радвам се, че нямате ексцесии, ама понеже ми е ден, та не ме е срам да попитам какво става със снимките - няма ли да ни го покажеш това новородено юначе???

Хай целувки банда, после ще пия по едно с колегите и съвсем няма да ми пука от нищо  Joy

# 550
Бисе, да си много здрава, щастлива и все така слънчева! Да се сбъднат всичките ти желания и да направят живота ти още по - прекрасен и пълноценен!  bouquet Hug

# 551
Бисе,и от мен,мила,пожелания за здраве и сбъднати мечти! Наздраве!!!

За "Слугинята" съм съгласна.Четох я преди известно време и ми хареса определено.Другата ще я имам предвид. Laughing Йоли,сега чета "Любов без край-моят живот с шаха" от императрицата Фарах Пахлави.В моите представи Иран е след ислямската революция,но тази книга ме шокира направо.Сега щяхте да сте опознали една много напреднала страна,ако Хомейни не се беше появил на хоризонта...

# 552
Честит рожден ден, Бисерче!

# 553
  • Пловдив
Бисе, честит рожден ден!

# 554
Честит празник на нашето усмихнато и ведро Бисерче - здраве, късмет (това за хората на Титаник ми хареса, много вярно  Grinning) и заклъглено коремче и патешка походка преди следващия рожден ден!

Миме, ако имаш нужда от помощ, съвет, от някой, на когото да оплачеш и наревеш - звънкай, насреща съм, всичко ми е още прясно Hug Направиха ли ти отстъпка Щерев, доволна ли си?

Хубав ден на всички!

P.S. А как ми се чете книгааааа..... Захапала съм "Яж, моли се  и обичай" някъде през лятото.... време не остава. Между другата е доста свежо написана, филма и той е добре направен, препоръчвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт