Отговори
# 615
Честит рожден ден на Дани и Георги. Много здраве и детски игри им желая.

Аз също се колебая за рд-то какво да правим. Но първо да оздравее напълно Йоан пък тогава ще му мисля, имам още около 10-на дни.

# 616
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА
ДАНИ, ГЕОРГИ, САМИ, КАЛИН, ЕНЧО И ИЛИЯН !!!
Да са живи и здрави, да радват своите мама и тати със смях и закачки!!!
Да са палави, но не много, да са кротки, но не толкова и най-вече им пожелавам щастливи игри!!!

Дано оздравеят бързо двете ни Ралички, както и всичките ни болни дечица!!!
Марина, Мечи, дръжте се да не се разболеете  Hug!!!
Деска, как е Йоан?
Фокси, а как са твоите сладури - оздравяха ли вече?

Михел също е болен, уж го оставих в къщи, за да не се разболее, а той пак успя да го направи.... В събота беше с Т над 39 градуса, а от тогава я поддържа почти целодневно по 37.4, кашля и е сополив. Водихме го на лекар - нищо сериозно, чисти гърди и леко зачервено гърло в комбинация с току-пробиващ кътник  #Cussing out Явно си е грип-а, не му изписаха антибиотик. Мен също се опита да ме хване - Михел ми кашля нощем редовно в лицето.
Пресякох разболяването си мигновенно - на 2-рото кихане си сложих 1 ампула витамин С в носа и от тогава до днес пия осцилококцинум /2 пъти на ден/ + по 1 ампула вит. С. и някакви мултивитамини.
Михел пие почти същото + сироп за кашлица и едно хомеопатично хапче за гърло - тонзилотрен.
Ще видим колко ще изкараме така и ако не се оправи - ще го заведа при доки и ще помоля да му изпишат антибиотик  #Cussing out Трябва да оздравее за рождения си ден /поне  Sad/

На фона на всичките болници и аз се чудя какво ще е празнуване на РД ако не дойдат дечицата, които сме поканили ...дано отмине грипната вълна скоро ...и всички да сме здрави!!!

Чудесни снимки на рожденници!!!
Раличка е сладуранка въпреки че плачка, а вие Пис си имате уникално котенце - рожденник   Rolling Eyes
Хайде да видим и още рожденници с тортички, може и с шейни - приемам ги всякак снимани, само да са здрави  Laughing

# 617
Честит рожден ден на порасналите февруарчета!  Grinning

Благодаря за пожеланията за нашия рожденик Самуил.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 08:01 от g_dimp

# 618
Честито на днешните рожденици! Желая им много здраве и прекрасни моменти! bouquet

# 619
Честит Рожден ден на всички малчовци,бъдете здрави и много щастливи за радост на мама и тати Heart Eyes
Деси83,честит рожден ден миличка,желая ти здраве и послушни мъже в къщи!  bouquet

Теста от събота показа 1черта,странно,но ми стана мъчно Rolling Eyes Crazy

# 620
Честит рожден ден на ДАНИ, ГЕОРГИ, САМИ, КАЛИН, ЕНЧО И ИЛИЯН !!! Да са ждрави , щастливи и винаги усмихнати!
 newsm59  party023

Деси83, честит рожден ден и на теб! Желая ти здраве, късмет и любов!

Миме, има време и за трето. Не се натъжавай сега. spoko

# 621
Честит рожден ден на всички малки рожденници от вчера и днес!  newsm59 Да са живи и здрави, много щастливи и винаги засмяни!

Деси83, честит рожден ден!  newsm59 Много здраве, щастие и късмет!

# 622
не сам влизала от сто години, но се надявам да не сте ме забравили Rolling Eyes
Този месец има толкова рожденни дни, че не се сдържах да вляза и да честитя на всички вече пораснали дечица  bouquet Да са живи и здрави, много щастливи, да слушат мама и тати и да имат много весело детство Heart Eyes
Ние изкарахме грипа, не се разминахме с антибиотика, ни след седмица с тепература това беше наи-доброто решение. Засега Рая и аз се държим, дано не се разболеем по закона на всемирната гадост след като всичко отмине Rolling Eyes
Липсвате ми, ще гледам да съм по-редовна вече Heart Eyes

# 623
Ей,Еми и ти ни липсваш Hug
Добре си се завърнала,сега ако повлечеш крак и някои други дето пишат наляво и надясно се разпишат и тук няма да е зле Mr. Green
Ако не се сетят до два три дни ще им лепна имената на стената hahaha

Доне, знам л,че има време.Даже хич не е сега момента,ама си ми стана мъчно... newsm78

Марина, ревлата е много готина Joyмилата,притеснила се е ,че остарява,нали ти е суетна Flutter

# 624
Миме,за малко и теб да те лепнем на стената на срама  Mr. Green,може ли да има и един ден без теб,какво толкова имаш да правиш,освен да гледаш 2 (3 с Едо )дЯца ? Радвам се,че всичко е ок(прочетох при септемврийки,преди да ни кажеш и на нас  Wink)

Еми,всеки път така казваш,качи поне няколко снимки и сме ти простили,че не се вясваш  Hug

Тони,големи бонбончета са малките,особенно в коритото  Heart Eyes

п.п.Пишете повече,че си омръзнах-на всяка страница поне по 2 поста  Whistling

# 625
  • Пловдив
миме,фалшива тревога е била значи

емем,загуби се ти  Hug

Раде,и аз си омръзнах сама на себе си-по три поста на страница

то няма и какво да се пише толкова-пълно еднообразие-ядене,спане,сране,игра и това  е

# 626
Цял ден не мога да смогна да седна -единия ли да гледам или другия newsm78 Ралица вече е със сериозна температура, разтройство и повръщане от време на време Sad
Снимки от рд-то няма много- ние все не уцелваме момента, но все пак:
7 сутринта вече е готова.

Първи подаръци
На две ставам - не разбрахте ли???
Не се дърпай, снимат ни:)
На другия ден -доволна от новите подаръци!
 Нарочно не ги намалявам, за да побутна малко темата.
И една на изтерзаната душица с 38 Т:

# 627
Щя ма лепнете ама не ми е угодно Mr. Green
ей ви на едни големи дяца в корито,днес снимах и малките hahahaМая и Влади също ги къпем така,но мног се ритат.
а това епощурялата им майка,подържам форна по детските забавления
героите са изморени Heart Eyes
това е от серията"да се храним полезно" hahaha

Фоксуно,а вие оздравяхте ли? Heart Eyes

# 628
АУУУУ,Маринче,много хубава болната мома в тази червена рокля Heart Eyesда оздравявате бързо и дано ти се опазиш Hug

# 629
Браво Миме,така те искам  Peace.Танцуваш,а ?? Laughing
Маринка,голяма сладурана е рожденичката  Heart Eyes

Елфи,я разкажи за аватара си,все се каня да те питам(като върла пушачка  Whistling)

annavln,как мина рождения ден-фото,разкази?

Общи условия

Активация на акаунт