Отговори
# 630
Честит рожден ден на Деси на патерици. Бъди много здрава и обичана!
Всички малчовци са супер. Рождениците са много готини, а Мими ти направо си с три дечица, сега тренирай пък по-нататък и третото твое ще дойде.

Йоан напира. По-късно пак Simple Smile

# 631
Добро утро!
закуска Heart Eyes
Честит рожден ден на всички които съм пропуснала.Желая им много здраве и късмет.
Маринка,много сладка малката рожденничка,дано бързо да оздравява. Heart Eyes Praynig
Мимето си е готова за три дечица,има сухи тренировки.
На всички болнички бързо оздравяване.Страхотни снимки,с невероятни деца.
Хайде и ние да се покажем:
така се пързаля,защото не иска на шейната,предпочита да я дърпа,

много е силна Mr. Green
Фокси как са малките,не се отчиташ?

# 632
  • София
И днес си имаме рожденичка - Яна на мама виев_3003! Честит Рожден Ден Simple Smile

Снимките са страхотни - пускайте още!
Фокси, аз ти предлагам да използваш снимки от рождените дни - много са ни хубави рождениците Simple Smile

Раде, не съм забравила че ме пита как са ни отношенията с Илия.  Hug За сега са добре, но е тънък леда... Малко финансови проблеми са ни налегнали и компенсираме с добро отношение един към друг, но после не знам дали няма пак да се сдърпаме..

# 633
Здравейте, момичета!

Честит втори рожден ден на порастналите ни дечица! Да растат здрави и щастливи!

Напоследък много телеграфно пиша, но все не ми остава време. Ще се опитам да съм по-редовна, дано да успея!
Калпазанката все още спи  Rolling Eyes и ще се възползвам от намалението да попиша повечко, с риск да ви досадя  Wink

От къде да започна  newsm78 ......... Вторият рожден ден мина и сега се наслаждавам на вашите трепети около подготовката. Аз нямах много време за такава, защото на 16-ти се завърнахме от новогодишна почивка-екскурзия в Испания. Бяхме на гости на сестра ми за празниците и поостанахме малко повече. Няма да ви казвам колко по-различно е там, чак не ми се връщаше .... По-късно ще ви пусна снимки, защото още не съм ги качила в нета.
Рождения ден на Плами го мислехме да е на 2 пъти - веднъж с бабите и веднъж с приятели. Обаче се получи като в приказките - три дни яли и пили, дори не е свършило още. На датата си го празнувахме тримцата. Бабите бяха планирани за петък, а приятелите - за неделя. Да, ама както и Раличка, и Плами се разболя точно на другия ден след Р.Д.-то. Както писах, вдигна лека температура 37-37.5, и малко хрема. Затово на партито с бабите е такава задрямала ....

Затова и отложихме партито с приятелите. Преди 2 дни тя се повъзстанови, но пък дечицата на приятелите ни се разболяха, та третото парти беше с чичо и леля. От 2 дни обаче Плами е с кашлица, не е много силна и е само от време на време. Аз я отдавам на сополите, но така и не успявам да я накарам да се издуха. Мислех да я водя при педката да я чуе, но в този грип не ми се разкарва по поликлиники, че да вземе да я повтори. Проблема с вземането на лекарства остава, едвам успявам да й натикам някакво количество. Дори вече се изхитри и изплюва това, което вкарам със спринцовката на нурофена. Така й давах Проспан за кашлицата, но последните опити бяха без успех.
Та, в тази връза, ако някой изобщо стигне до тук с четенето на фермана ми - Какви бяха онези бонбони против кашлица, които децата харесват да смучат и дъвчат? коментирахте ги тук, май бяха с ехинация, но не съм сигурна. Да взема да я пробвам с тях.
Четвъртото парти още не се е състояло  Laughing

Спирам до тук, че досадих, а и трябва да я будя вече, че цял ден ще се чудя на какво да си играем като ще пропусне обедния сън.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:09 от Mia66

# 634
Първо да благодаря на тези,които ни мислят...
Ще се опитам да бъда кратка,защото нямам възможност да пиша много.Може би после когато децата заспят ще имам повече време...
Накратко-вече десети ден сме болни.Разликата е,че от вчера не сме вдигали температура.Само само кашляме яко и точим сополи ежесекундно..
Вирус! Сто пъти ходихме на лекар,за да ги наблюдава ,една седмица не искаше да им дава АБ,за да види дали ще се разминем.Да,ама не.Жорето вече трети ден е на АБ и естествено вече има огромно подобрение.Наско се размина.При Жоро се наложи,защото имаше и наличие на бронхит.То беше по-сложно обяснението на лекарката,ама аз не запомних.Нищо страшно,но трябва да се лекува.Та така...десетина дни позната картинка за много от вас (за съжаление)-температура до 39,6,яка кашлица,сополи,абсолютно безапетитие (добре поне че им се пиеха течности),отказ да приемат лекарства,борби,за да ги приемат...Абе пълна лудница.И така денонощно.И кофтито беше,че не вдигаха Т едновременно,ами един след друг.Тоест представете си единия вдига 39,5,ние(аз) се суетим около него,правим му два часа компреси,мъчим се да му дадем температуропонижаващо преди да е заспал,през това време другия лудува,защото все още не е вдигнал Т.И така минават около 3-4 часа,температурата спада и тъкмо когато решаваме,че ще починем малко,другия вдига Т и всичко започва отначало...По цели нощи не спахме,защото следяхме температурите им,а и Жоро адски МНОГО кашля,на моменти чак не може да диша...
Бе дълго е за обяснение,вие знаете как е..А в понеделник деня беше просто върха! Аз цяла нощ не спах първо заради кашлянето и второ,защото ми дойде М-то и корема адски ме болеше.Боян сутринта отиде на работа,а аз превита на две,едвам гледаща свалям температури или обратното-гоня децата..
И те много се разлигавиха тези дни..Постоянно искат да са ни в ръцете,ама постоянно..Иначе реват,тръшкат се и т.н.Радвам се,че вече поне Т нямат,защото вече взимам-давам..

Ето една снимка от момент,в който Наско беше с висока Т и Жорето стоеше до него и му говореше "Покойно,Наско,покойно..Махай се,лоша тупура..." Laughing

# 635
Фоксиии Hug, аз само с Дени и се измъчих 10 дни, а ти с двамата...яка мацка си!
За кашлицата пробвай чудодейната черна ряпа с мед, на Дени много й помогна. За 3-4 дни спря да кашля, с даване на сокчето от ряпата по 3-4-5 пъти на ден. Но и тя не мина без АБ - Сумамед.
За хремата капки вит.Ц в носа.

Оздравявайте всички болни! И стига вече болести, грипове и вируси  Praynig

# 636
Ох,Йоли,ако в това се изразява колко яка мацка съм,хич не искам да съм яка...
Те въобще не искат да пият никакви сиропи,плюят всичко,което им се даде.Принуждаваме се да им хващаме ръцете и краката,да им стиснем устите и да им изсипем лекарствата..Някакъв ужас е.Все едно са животни Sad
За хремата засега имаме успех с Гаразон.
Наско остана без глас и сега ми е малко смешно как приказва Laughing
Жорето пък е с рани в носа и над горната устна заради сополите и при всяко бърсане реве и му се насълзяват очичките от болка...
Кво да ви разправям....И за капак те взеха да се пооправят,а аз започнах да ставам кекава.Явно прихванах от тях...

Незнам дали въобще да им празнувам рождения ден.Иска ми се,но незнам дотогава дали ще са напълно здрави,а не искам да заразяваме други дечица...И на ясла ще тръгват и точно това ме плаши..че тъкмо ще оздравеят и пак ще се разболеят......

# 637
Фокси, Мия и Ралица не иска лекарства и е много сложно да й се дадат. Направо се виждам в чудо - добре,че смъкнахме температурата, и живна,че като легне и се отпусне е много безпомощна. А Жорето милия много изстрадал изглежда.
Бързо оздравяване на всички слънчица!
за капак нямаме и вода #Cussing out

# 638
Честит втори рожден на всички прекрасни дечица, празнували тези дни!

Честит празник и на всички мами,имали повод!

На всички болнички  - бързо оздравяване!

При нас няма нищо ново и затова и не съм писала тези дни.

# 639
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, взе ми си крем здраве и там където са раничките, мажи с него. Ще мине бързо и ще се поуспокои детето.

# 640
Честит рожден на всички наши рожденници,които съм пропуснала!Много здраве и щастие им желая!

Бързо оздравяване на всички болнички Hug Praynig

Деси,мерси.Дано го изкарвам,че е бая натоварващо и не знам дали ще имам време.А ако почна и работа, не се виждам как ще я сколасам.

Подадох документи м.04 и за Коледа получих смс да се явя в Бюрото да си взема уведомлението.Почнах дистанционно в Кабината.

# 641
Здравейте пак от мен!
Малко треперя затова ще карам накратко..Нашия Наско най-вероятно има хидроцеле,утре ще го водим на лекар и ако се установи,че е това,ще му назначат операция...Страх ме е....Чета,че това е рутинна операция,но все пак.......
Не мога да мисля в момента,пък и незнам какво да кажа..Само се моля всичко да е наред..Може би утре ще пиша повече.............

# 642
Преспах диването и сега набързо да се влюча по актуалните теми.
Първо искам да кажа, че всички дечица са прекрасни на снимките, които сте пуснали.

Еми, включвай се по-често, защото много ни липсваш.

Фокси, кураж, и дано Насето и Жорето са по-добре  Hug

На всички болни дечица бързо възстановяване

Фоски, стискам палци да не се потвърди диагнозата. Дръж ни в течение

# 643
Явно гадният вирус не е подминал повечето дечица #2gunfire Стискам палци и пожелавам бързо оздравяване на все още болничките Hug И се моля каката да не ми я хване, че ако и тя се разболее направо ще са гръмна #2gunfire Качвам малко снимки и отивам да приспивам, от сутринта нямаме вода и вече цялата мивка и кухня е в мръсни съдове #Cussing out кво да направя, ще мия като дойде Rolling Eyes

- много исках да ви покажа малката танцьорка Laughing
- тия колички колко здрави излязоха, нямам думи:))))

- понеже няма перука за него реши да използва парцала на парочистачката hahaha

- с по-голяма сестра такива ще ги свършиме Crazy
малееее, улях се, напълних темата с наши снимки само, съжалявам Rolling Eyes

# 644
Фокси, не знам какво означава хидроцеле, но стискам палци всичко да е наред, дори и да се наложи операция, не се притеснявай, всичко ще се оправи, ако имаш нужда от нещо, пиши, прегръщам те теб и дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт