Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, не е голямо успокоение, но е важно че сега сте го открили. Всичко ще се нареди  Hug Стискаме палци да минава и заминава бързо и да е възможно най-безболезнено Praynig Hug

# 646
  • Пловдив
Фоксииииииииииии,много са ви натиснали болестите,душа.представям си как изнемогваш.дано бързо да се оправят
Хидроцелето на тестиса ли беше-ако,да,рутинна операция е и лесно ще се възстанови след това
но дано да не е това

Дорабела,Раличка и тя бързо да се оправя

и всички болнички дечица Hug

много хубави снимки сте пуснали

# 647
Вержи, Hug.Дано не се потвърди диагнозата .Кураж ,мила .

Еми,страхотни са дечицата ти  Heart Eyes

# 648
Фоксунке, направо ми се дорева от умиление като видях как се гледат малките мишоци. В ужасна серия сте влезли... А това с операцията и на мен ми звучи страшничко, макар че нямам представа за какво става въпрос. Много силно те прегръщам и изпращам много-много позитивна енергия към вас!  Hug

Емиииииииииииииииии, ти пък направо ми усмихна деня с тия сладките дечурлига! Ти къде си ми слабост, пък и такива хубави деца да имаш! Хайде, вече по-редовно, моля, моля  Hug

Мия, много сте сладки! Съжалявам само, че и вие сте се отемпературили баш по празника...  Hug

Аз днес бях по пазаруване. Все пак плановете си остават непроменени - вечеря за 10 в петък вкъщи, и сутрешно матине в неделя пак вкъщи Simple Smile Изненадващо добре ми излязоха сметките с почерпката. Оказва се, че в заведенията яко дерат кожи, а и истината е, че не знам доколко ще й е забавно на Дара в ресторант или сладкарница, например. Вие какво мислите?

# 649
  • София
Мацки, при мен съвсем се закучи работата...
Оссвен че хазяйката вчера ни обяви, че спира да си плаща кредита и да се изнасяме преди да са дошли съдия-изпълнителите; днес ни събраха в работат и обявиха, че дължимите заплати от ноември до сега няма да бъдат платени и занапред заплати няма и да има. Който иска да напуска по чл.327 от КТ
Чувствам се като тийнейджър - без отговорности, без нищо Simple Smile Да сме живи и здрави!

Фокси, а ти как разбра за тази болест?

# 650
  • Пловдив
carbo,много кофти неща ти се струпват.Може ли да се натресете на нечий родители докато намери друго жилище?За не изплащането на заплати-сигнализирайте инспекцията по труда.трябва да ги натиснат да ви платят заработеното.

Честит втори Рожден ден на Яна!

# 651

Фокси, а ти как разбра за тази болест?
Ами преди 2-3 дни Наско беше с много висока температура и решихме,че ше го увиваме с мокри кърпи.Та като го съблякох видях,че единия му тестис е станах голям колкото орех,а другия си му беше нормален.Боян го погледна и реши малко като на шега да го освети с едно фенерче.И като допря фенерчето до тестиса се видя как там няма нищо,а на допир е като мехур пълен с вода,а в другата торбичка си се вижда че има тестис. Първоначално решихме че ще изчкаме да видим дали ще му мине,мислехме че може да е от температурата и в действителност малко по-късно вече нищо му нямаше.Днес обаче отново забелязахме че е така и се обадихме на личния.И той каза,че иска да го види,но най-вероятно е това.Боян попита дали ще се наложи операция и доктора не каза "не",но каза,че ще му се назначи операция след като отмине грипната вълна (или с други думи-най-вероятно е за операция)..
Аз чета,че най-добрия вариант е операция,а не пункция,защото при пункцията може да се появят усложнения и не е гаранция,че течността отново няма да се появи..

Извинявайте за обърканото ми писане,обаче в главицата ми в момента е каша...
Благодаря на всички за успокоението Hug
Мен ме е страх най-вече,че ако се наложи операция ще му слагат упойка...Всимчки знаем какви неща се случиха напоследък с малки дечица...Sad

Наде,и при теб нещата са от гадни по-гадни...Дано се оправят безпроблемно.

# 652
Вержи,имай вяра на лекарите.Ако се наложи операция,предполагам,че ще е в Пещерска.Там нас ни оправиха като беше на 1 ден и всичко мина добре. Hug

И на нас (Валето) ще ни се наложи пак там операция на херния,лятото ходихме на консултация и ни казаха,че в най-големите жеги избягват такива операции,да отидем тази година,може би есента пак ще се консултираам с тях.Не ми се мисли още от сега,че и на мен ми се свива сърцето,като знам през какво ще минем  Sad Сега го поопипах и си седи там хернията Sad

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 16:00 от radka80

# 653
 Фокси,кураж,мила...Пък каквото трябва и се налага,това ще направите.С пълна упойка ли е тази операция?

Леле,Карбо,то злото не идвало само... ooooh! Това с квартирата както и да е,но положението с работата вече идва в повече! И ние сме в подобно положение.Хазяйнът продава апартамента(тук сме вече почти 7 години...) и идват някакви хора на огледи.Та да видим кога ще се намери купувач,кога и къде ще се местим..та така...Ние нали се хванахме къща да строим,но не вярвам да е готова до 2 години.Кофти работа.

Днес ми беше първото кормуване.Час и половина обикалях из Бистрица,Симеоново и Околовръстното... Laughing Решила съм да взема още 4-5 такива двойни часа ,пък после..и аз не знам!  Laughing В началото инструкторът се отчая.Казва ми да натисна съединителя,а аз натиснах спирачката,после се зачудих,гледайки педала на газта...Абе,с две думи,не помнех даже кой педал за какво беше!

# 654
Вержи, аз не мога да те успокоя по отношение на лекарите, да - имай им вяра, но все пак, ако имаш съмнение в нечия диагноза и решение за или против операция или друго - най-добре /според мен/ е да се потърси поне още едно мнение /аз търся и трето даже/ на лекар и тогава сами да вземете решение какво и къде да се прави на детето. Винаги съм смятала, че отговорност за децата си поемаме най-вече ние и чак тогава лекарите, затова и имаме избор на лекар, на който се доверяваме и поверяваме детето си, нищо че ще платим един-два прегледа повече - важно е да се намери най-доброто решение за детето.
Стискам палци диагнозата на Наско да не се потвърди и бързо да излезнете от ужасната "въртележка", в която се намирате!!!

Еми, много са пораснали децата, големи сладурковци, ....ейй, от кога не си писала, а още по-отдавна не сме се виждали с вас по градинките ... забравихме ви как изглеждате  Sad Чудесни са ви снимките  Hug Дано се поразмине грипа при вас и не докопа каката!!!  Hug

Наде, каква е тая серия  #Cussing out, уви при мен появи ли се такава винаги броя до 3 ... Май и вие я докарахте на бройка /ако броим проблемите ви в къщи/ Според мен сега нещата трябва да вземат да се пооправят - вече би трябвало да тръгне на подобрение всичко и скоро да се сетиш за поговорката "всяко зло за добро" !!!

Честит втори Рожден ден на Яна и от мен! Да расте жива, здрава и засмяна!!!

Марти, добре ти се нареждат партитата, ще чакаме снимки!

# 655
Фокси Hug

Стискайте ни плаци да не се обезводни! Има жестока диария и повръща, а нищо не можем да й сложим в устата- ни вода,ни соли, ни смекта..

# 656
Добър ден !

Честит 2- ри РД на Яна !
bouquet

Фокси , мн съжавалявам Hug Не се притеснявайте вс ще  мине и замине. Добре, че сте обърнали внимание на време. Имайте вяра на лекарите, консултирайте се и със 2- ри за вс случай. Дръж ни в течение.
Наде, Силве успех в търсенето на ново жилище. Мразя ги тези премествания.  Много ми се иска и ние да знаем, че сме си у дома, вс  да си е наше, ама с тази работа и този несигурен живот нищо не се знае.
Наде, моят мъж точно по този член напусна предният си работодател. Пускай си молбата, но сигнализирайте в ИТ. Колетивно може даже да го осъдите, как може толкова месеци без заплати Crazy
Еми, мн весели снимки! Цункай сладурите и от нас !
Марте и аз мисля, че са малки още децата за заведение. По- конфортно ще ми е вкъщи с гости, отколкото да ги гледам как фучат из някое заведение #Crazy
Марина,  стискам палци- продължавайте да се мъчите да и давате течности. Сок поне не обича ли или там каквото и харесва предлагайте .. Confused

Хубава вечер!

# 657
Наде, ама каква е тая черна серия при теб Rolling Eyes ние точно по Коледа бяхме на кантар да останем на улицата, но някакси успяхме да закрепим положението, да видим докога, че и двамата с мъж ми сме без работа и общо взето го караме на магия Sad
Силве, и вие ли сте под наем, дано не ви оставят посред зима на търсите ново жилище, тя и нашата хазайка уж е готина, вече четвърта година сме тук, но ни даде един месец да се оправим и нито ден повече, ама няма зима е, няма имаш две деца, оправяйте се #Cussing out
Фокси, кураж и от мен, всичко ще е наред Praynig
Бисерче, аз с Маринка не мога да се засека, където живеем една до друга, а да не говорим, че на нито една среща не успях да се класирам, щото и при мен е валиден принципа " Който си има деца да си ги гледа" Rolling Eyes
Раде, Марте, мерси за хубавите думи, хлапетата наистина много са пораснали и вкъщи е една малка лудница с тях двамата, ама да са ми живи и здрави, другото ще го изтърпим Wink
Маринка, стискам палци да оздравявате бързо, ако трябва тичайте до Педиатрията да я погледнат.

# 658
  • Пловдив
Стискайте ни плаци да не се обезводни! Има жестока диария и повръща, а нищо не можем да й сложим в устата- ни вода,ни соли, ни смекта..

през 2-3 мин й капи в устата капки с капкомерче
това е съвет от педиатрията и действа
лечебната хумана не я ли харесва-може като мляко или каша и в двете могат да се разредят със соли,смекта,ентеролче и т.н

дано да се съвземе малката

# 659
Ох,миличките душички,толкова болни. Praynig Hug
Маринка,стискам палци Раличка да се оправи бързо.Подкрепям съвета на Елфи.
Фокси,убедена съм че всичко ще е наред и дори и да се стигне до операция ще мине и отмине.Не съм запозната с проблема,но от отва което прочетох в нета всичко е поправимо,като се действа навреме.Вие сте го открили и сега остава лекарите да си свършат работата. Hug Praynig
Наде,Силве,Еmym ама много лошо това с квартирите,дано да се размине,докато намерите решение на проблема.А за работата ти Наде,не трябва така да оставате нещата.Момичетата са ти дали много хубави съвети.
Изпращам много положителна енегрия за всички,които имат нужда от нея. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт