Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Селма, не-Колева от мед.център Хирон.
  A,ОК.Стоименова също е от Хирон.  Peace
  Щяхме да ходим там с Алекс,но за час се чака  месец и половина.Много ни е трудно да правим такива далечни планове....

Дано бързо се оправи кашлицата и гърлото на Ели! Hug

# 376
  monny_77,благодаря че питаш....На Алекс подутините му поспаднаха леко,но все-още ги има.
  Медицинската сестра в градината каза,че това е някакъв остатък след прекаран вирус и се е получило,защото детето не е пило антибиотик.
  Обаче Алекс нито вирус е карал,нито (доколкото знам) един вирус може да се лекува с антибиотици..... Crazy

Анджи, докладвай!Положението при вас става ли по-добро?Как изкара тази нощ?

# 377
  • София
ДаВинчи, и на мен ми прескочи сърцето преди РД на Шош като чух колко е станало посещението, но пък спестените антибиотици, витамини и мъки ме утешават почти мигновенно!  Laughing
Ако намериш така мечтаната комбинация (GP, хомеопат и мангъроподобен доктор, който да знае в кой етап е всеки вирус и кога какво да се очаква по дни), непременно и на мен да кажеш!  Laughing

Оф, снощи с едни приятели разпивахме до 2 ч., а сега се чудя как да се ритна в посока на външната врата, че ме чака пътуване до Дупница.  Tired

Шматко, къде в южна София работиш, мацинко?!  newsm53 Да те причакаме след работа някой ден с бутилка в ръка!....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 378
  • София
Анджи, не внимавам много тези дни, ама на вас не ви ли мина вече?  Rolling Eyes

# 379
  • София; Дружбето
Миша се събуди с лека Т и стомашно неразположение. Драйфа водата ама малко за сега ooooh! А Габи не е долекувам още, направо ми иде да се гръмна от сега

# 380
  • София
Миша се събуди с лека Т и стомашно неразположение. Драйфа водата ама малко за сега ooooh! А Габи не е долекувам още, направо ми иде да се гръмна от сега

ooooh! Hug

Дано темата "оздравее" бързо!  Hug Hug Hug

# 381
   ДаВични,бившата ни педи Шаркова от ВМА беше нещо подобно на това,което търсиш.Не е хомеопат,но най-вече изписваше за Алекс хомеопатични средства.
    Случваше ми се да отправям някакви критики към нея,но все пак съм на мнение,че тя е много добра в своя бранш.Само веднъж ни се наложи да се обърнем към Мангъров (по телефона) и той ни каза за случая същото ,което и Шаркова.
   Изкарахме при нея почти 3 години без нито един антибиотик.
   И от нея знам,че вирусите с антибиотик не се лекуват и че антибиотикът има свойство да отслабва имунната система и да пречи на оздравяването.

Цвета,  Hug

# 382
Гледам за докторя говорите - аз откакто си открих моя съм много доволна - АБ не са ми пили децата с изключение на един случай, когато изолираха бактерия в големи количества  Peace С две ръце го препоръчвам (той дава и хомеопатия)  Peace

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 09:18 от Стилияна

# 383
Анджи, докладвай!Положението при вас става ли по-добро?Как изкара тази нощ?

с по-малко кашлица и вече дишам лесно Simple Smile

Анджи, не внимавам много тези дни, ама на вас не ви ли мина вече?  Rolling Eyes

минава вече, само аз на АБ, другите удържаха фронта  Simple Smile

# 384
Селма, Биш ми е цялата в такива подутини и пи хомеопатия, за да се приберат. Получава се от прекаран вирус принципно, но в никакъв случай не е заради непиене на АБ  Laughing

Андж, почвайте греяното винце, че сте го закъсали  Hug

# 385
  • София, Лагера
Добрутро  Wink

Мацки, не разбирам от доктори, но ми е много любопитно какво му е специалното на Мангъров  Rolling Eyes

И аз съм много доволна от нашия док. Не дава хомеопатия, но лекува само с... физиологичен разтвор  Mr. Green и понякога парацетамол. Миналата зима Пресиян ми се разболя, че и Т вдигна (това рядко му се случва, затова го отбелязвам). Закарах го в п-ката, док не беше на работа, прегледа го дежурната. Прати го на рентген със съмнения за бронхопневмония. След като излезе снимката лекарката откри наистина бронхопневмония и предписа антибиотик. Обадих се на док, той ми каза да отида в пулмологията с детето и снимката. Та среднощите - там. Оказа се, че снимката е кофти. На следващия ден дойде док, въпреки че беше отпуска, прегледа Пресиян и предписа... парацетамол и нещо за носа.  Mr. Green И се оправи малкото.

Болничките да оздравяват!  Hug

# 386
Сту, все натам ми е мисълта, към виното, ама с тия люкарства  Laughing

Аз също съм доволна от нашата педиатърка. Щом успява и Ники да го лекува без АБ.

д-р Шаркова е лекувала Ники като малък и съм с хубави впечатления от нея. Селма, ти защо я смени?

# 387
  • София
ДаВинчи, хич не ви е лесно,особенно както забелязвам, че Ели е като Рая от по-често боледуващите, но се надявам да намериш доктора който искаш или поне да смениш личната, не може да разчиташ на нея само за бележки и болнични....
Ужас....с тези болести вече ми писна, а грипния период още не бил започнал ooooh!
Стуцка а вашия хомеопат класически ли е или боаронец,сори за странните въпроси, ама нали сега съм на тази вълна Heart Eyes
Ноеми ха дано и Тервел да е като батко си,да е здрав и да боледува максимум един път в годината Heart Eyes

# 388
  • София
Момичета, благодаря ви още веднъж за милите пожелания за Симона. Hug Много ви обичам и денят ми нямаше да е съвсем пълен без вас!   bouquet

На всички болнички желая бързо и безаварийно оздравяване!

Снощи си легнах в 1 и сутринта станах в 5. Няма такъв сомнамбул като мен егати. Сега не знам къде точно ми е главата... Tired ooooh! Whistling

# 389
Здравейте и от мен.
Днес май нямаме рожденници  Simple Smile
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване.
Селма при нас на Цеци му се подуват лимфните възли в момента, в който го "хване" някой вирус. След това за около месец подутината изчезва и това по никакъв начин не се влияе от вземането или не вземането на АБ  Peace
Сту вие си ходите при този педиатър дето е на Иван Асен, нали така?
Да Винчи каква е тарифата на Мангъров в момента? Принципно е безценен доктор да те успокои, а също така и ако не дай си Боже ти се наложи да едиш в повереното му отделение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт