Силистра

• 22 937
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Честит празник, силистренки!   bouquet

Хелла, благодаря ти за телефона, непременно ще се обадя да попитам, тъй като досега не открих автобус, който да заминава рано сутрин, а от Добрич има! Егати....

А, и леко раждане!  Wink

# 211
Хей мамичета здравейте къде се губите нещо не ви се пише май а ? Naughty
А можеби от празнуване не ви остава време, че то много празници се насъбраха. smile3521Хайде  обадете се че ще се забравим. baby_neutral

# 212
Здравейте момичета, членувам във форума от година и половина, но рядко пиша в повечето време само чета. Така или иначе родния ми град е Силистра и се радвам, че много мами са от тук.Живея в София, все още нямам щастието да съм майка/ за малко ми се размина/, но редовно Ви чета, преди да се престраша да пиша. Ще има ли някоя от Вас на срещата на 23-ти септември? Ще се радвам да се запознаем. Рядко се прибирам в Силистра, но всеки път се изненадвам колко много живот има в този град. Аз съм набор 79 и съм завършила ЕГ- френска паралелка випуск 97.

# 213
Здравейте момичета, членувам във форума от година и половина, но рядко пиша в повечето време само чета. Така или иначе родния ми град е Силистра и се радвам, че много мами са от тук.Живея в София, все още нямам щастието да съм майка/ за малко ми се размина/, но редовно Ви чета, преди да се престраша да пиша. Ще има ли някоя от Вас на срещата на 23-ти септември? Ще се радвам да се запознаем. Рядко се прибирам в Силистра, но всеки път се изненадвам колко много живот има в този град. Аз съм набор 79 и съм завършила ЕГ- френска паралелка випуск 97.
   Аууууу, да не си била с Данчето в един клас  Mr. Green! Аз може би ще дойда на срещата на 23.09, но не е много сигурно с тия мои контракции! Все пак ако дойда ще се разпознаем по никовете  Peace, нали Сакри ни пише табелки с имената  Mr. Green!
   Лек ден на всички!   bouquet
П.С. Хела, държиш ли бебока още или вече е избързал  baby_neutral!

# 214
Още съм комбинация 2 в 1,а сега и не бързам много - трябва да устискам поне още 5 дена, че моя доктор е в чужбина, а с моите проблеми... хич не ми се иска да раждам при друг и честно казано съм доста притеснена.
Иначе изпратих първокласничката - тя имаше да казва стихотворение за първокласника на откриването и аз и за това се притеснявах малко - все пак пред толкова много хора, на микрофон. Но тя се справи чудесно. А аз в този ден забравих, че съм бременна - направо хвърчах. Баби, дядовци, лели - всички бяха тук. Изобщо голямо събитие.
Честно казано аз на 08.09. пак бях за един ден в Силистра, така че усетихме и ние от празничната атмосфера. Честита 1900 годишнина и от мен, макар и с малко закъснение. Свекъра ми също е получил SMS-поздрави от общината, но даже си мислеше. че е някаква грешка, а сега като прочетох тук , че и други са получили - разбрах че е истина. Макар че на мен ми се струва доста странно  newsm78
Чао на всички!

# 215
Здравейте! Може ли някоя майка от вас да ми каже знае ли къде се намира този център в Силистра, където обучават малки деца ,дори бебета да плуват,някаква връзка?

# 216
Намира се в "Дом майка и дете" който  сега е в детската градина до маслобойната.Мисля че от началото на  октомври започват да плуват.
Мога да разпитам за повче че информация  ако те интересува.

# 217
  • на брега на Дунав
Много малко пишем май и темичката се влачи ли влачи .  Grinning. Предполагам, че всичко е заради разходките, ама като се позастоим в къщи зимата и ще си заформяме по често лафчета. Ние вече рядко излизаме до центъра, че нещо ме домързява от това ежедневно хайтосване цяяяяло лято. Понеже и малкия си пооформи режим почнах пак да опитвам да си върша работата на компа, ама не всеки път имам успех  Sick. След ежедневната гимнастика  newsm79  wash  hang  1dishes   food002 ако не трябва да давам нещо на каката,  да сменям накъкан памперс или да чистя повърнатото мляко може и да се вредя все пак да поработя. Голямо шоу е у нас ама няма как. Хайде поразкършете се в темата че се излагаме вече.   bouquet
Здравейте! Може ли някоя майка от вас да ми каже знае ли къде се намира този център в Силистра, където обучават малки деца ,дори бебета да плуват,някаква връзка?
Мимка миличка току що говорих с една позната която работи там. Не точно при басейна а с изоставените бебчета, но все пак има инфо по въпроса. Значи, плуването за бебета е в Дом майка и дете- Силистра или по точно Дом за медикосоциални грижи - Силистра известен повече като Дом майка и дете. Намира се на ул. "Серес" зад Маслобойната. Понеже познатата ми не сесети  за телефон ми каза, че е добренаправо да се отиде на място и да се говори с директорката д-р Стойкова. Тя ще назначи нужните иследвания на бебето (рутинни) и така може да се почне с плуването. Дано съм ти била полезна.  Hug

# 218
  • на брега на Дунав
Ей h. kirova изпревари ме.

# 219
  • Силистра
Милички, а можете ли да ми кажете дали е само за бебета или и за по - големи деца?
Защото ние с моя син 2 г и 2 м лежахме в болницата с пневмония и две докторки поотделно казаха че е добре да го запиша на плуване в тази детска градина или ясла защото бил карал рахит като бебе. Аз не съм забелязала нито пък педи то ама знам ли, имал изкривен гръден кош тип "пилешки гърди" и някакви изменения на черепа Shocked, аз не съм сигурна за това, но ми се иска да плува детето. Та ако можете да ми помогнете ще съм мн благодарна. Аз ще отида да питам на место, но все пак...

# 220
Ами не съм много сигорна ама мисля че плуването е само за бебчета.

# 221
  • на брега на Дунав
Светли най-добре наистина върви да питаш на място, но и според мен е само за бебета. Все пак ако има някакви медицински показания може и да стане пък, знае ли човек. Поразходи се до там и ще разбереш инфо направо от извора. Дано да стане работата. Успех!

# 222
  • Силистра
Благодаря ви момичета!   bouquet
Дано да успеем! Но знам ли...в детско отделение споменаха, че имало и градина/ ясла за по - големи деца.
Ще отида да питам.
Благодаря ви.
Желая ви хубав ден, въпреки че вали...   bouquet

# 223
Благодаря на майчетата, които ме информираха за център ,където обучават дечицата ни да плуват. newsm10 newsm51

# 224
  Момичета, Hella е родила момченце - 3550гр. на 21.09 в 9:15! Казва се Борис! Всичко е минало нормално и сега двамата са вече в къщи!
    bouquet  bouquet  bouquet Hella, да ти е жив и здрав мъника и дано с неговата поява животът ви да е много по-пълен и изпълнен с щастие!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт