Силистра

• 22 941
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на Дунав
Кое беше това Какаду?  newsm78 Ние сядаме на барчето до Мимег, там винаги е прохладно  Laughing.

korneliia_h, а това Мимег къде беше?
Леле от кога не съм влизала. Извинявам се за бавния отговор. Мимег е бившата сладкарница "Захарно петле" до главния вход на големия театър. А барчето за което говоря е точно до него. Малко е, има само няколко маси, но за сметка на това няма много народ, няма върволица от "майки с деца дето да се одумват"  Mr. Green. Там май си има няколко мамчета дето си ходят редовно на спокойствие. Ама в тези захлаждания скоро и аз не съм ходила. Е,  най сетне се сетих кое е това прословуто "Какаду" голямо мислене му ударих  :35-

# 196
  • Силистра
Ааа, когато моят син беше бебче много обичах да ходя там, на Мимега де, биех си кафенцето, докато детенцето си спеше и нямаше майки, спокойствие... ех, времена..., а сега никакво спокойствие...

# 197
   Мацки, днес Chandra пораства  Mr. Greennewsm59
  Дари, честит юбилей newsm51! Да си жива и здрава, много щастие, успехи и любов и най-вече двамата ти мъже в къщи много да те слушат и уважават     bouquet!

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet nbirthday
 ДА СИ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ !!!

# 199
  • Пловдив
Дари, да си много, много здрава! Да са здрави любимите ти хора!
И ярко слънце в косите, очите и сърцето!

Весела вечер!

# 200
  • Варна
Добър ден на всички от Силистра!  Grinning

Момичета, имам такъв въпрос към вас: случайно да знаете дали има автобус от Варна за Силистра, обаче да е ранен, трябва да съм в Силистра към 10 ч, най-късно 10:30 ч?
Разбира се, че ще питам и на Автогарата, но първо във форума.  Laughing

# 201
  • Пловдив
ама естествено,че първо във форума ще питаш!  Grinning
аз ще съм ти полезна дотолкова,че да ти кажа, че автобус, който да ти върши работа (т.е. да тръгва най-късно 8:30 от Варна), със сигурност има.
Но с точност не мога да ти кажа,за съжаление.
изчакай да се включат силистренско-варненските мами

# 202
Здравейте мами!
Аз от доста време не съм писала в темичката!
Ами то от хаиманене време не ми остава!
Та имам една молба, продавам си старата количка която е чиполино бевърли
ето и обявата! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126079.new#new
Или ако на някои ваша позната и трябва количка!
просто си имам друга и тази ми е излишна!
мерси и лека вечер

# 203

Момичета, имам такъв въпрос към вас: случайно да знаете дали има автобус от Варна за Силистра, обаче да е ранен, трябва да съм в Силистра към 10 ч, най-късно 10:30 ч?
Дано да не вече късно, но като питаш на автогарата непременно се поинтересувай от марката автобус, за да не се окаже, че си си купила билет за 8-10 местното бусче, в което ако се возиш и с дете ще ти се съкрати живота.
За часове не мога да помогна.

СЕПТЕМВРИ Е - ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ХЕЛА И БЕБЕ №3  Praynig

# 204
   Хела, стискаме палци  Praynig! Дано не бърза и си стои кротко до 25.09  Mr. Green!
   Още една мама от силистренките, живеещи във Варна е родила преди няколко дни - pepta! Да и е жив и здрав малкия Краси, мама бързо да се възстанови и дано скоро се появи във форума да разкаже как са   bouquet!

# 205
  • Варна

Дано да не вече късно, но като питаш на автогарата непременно се поинтересувай от марката автобус, за да не се окаже, че си си купила билет за 8-10 местното бусче, в което ако се возиш и с дете ще ти се съкрати живота.
За часове не мога да помогна.

Ще пътува мначалото на октомври - така че има време!

За бусчето не се притеснявам, пътували сме миналата година в бус тип маршрутка, нормално е, важното е да съм навреме в Силистра, че после в 11 ч трябва да правя връзка от речното пристанище.  Simple Smile

# 206
Здравейте, момичета! Включвам се само набързо. Все още съм с големия корем и чакам. Всъщност "чакам" е доста силно казано, защото обикалям из града - подготвям първокласничка. На всичко отгоре сега се сетихме да правим и леко ремонтче( само някои подобрения, защото апатаментът ни е нов), но колкото и да е леко - шетането си е шетане. Така че затова не сме се чували отдавна.
Киса, макар че живея във Варна, не знам точно разписание на автобусите. Ако ми се налага аз пътувам с "Менес" и мога да ти дам тел.: 0898419329. Дано ти свърши работа!
МаДидка, подготви ли първокласничката и ти?
 Benighted, как се чувстваш? Как върви при теб бременността? Още малко остава.
Чао засега, че много се застоях - домочадиети седи гладно!

# 207
   Браво, Hella! Подготвихте ли я каката? Сигурно е вече в трепетно очакване  Mr. Green! И аз напоследък нямам много време, въпреки че ще сме втори клас! Пак си има нужда от подготовка, особено като не си бях виждала детето 3 месеца  Crazy!
  Иначе, да не чува дявола, за сега съм ОК! Бебо е 2 кила вече и контракциите като че ли понамаляха! Само че започна да ми дотежава с тия 10 килца в повече  Crazy и едва се нося  Mr. Green!
   Хубав ден на всички и весел купон в последният ден от честването на 1900 годишнината на хубавото ни градче  Hug! И най-вече: Честит празник на града   bouquet!

# 208
  • Силистра
Мили момичета
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОДНИЯ ГРАД!
ДА ПРЕБЪДЕ СИЛИСТРА И ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 1900 ГОДИНИ, ПАЗЕЙКИ БЪЛГАРСКОТО В СЕБЕ СИ!
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НИЕ, ЗА ДА Е ВЕЧНО МЛАД ТОЗИ ГРАД!

Да ви кажа честно бях много изненадана, когато сутринта получих SMS по телефона с честитка от Общината, стана ми такова едно мило и хубаво, стана ми празнично.

ЧЕСТИТО   bouquet

# 209
Честит празник на всички силистренци! Надявам се всички да са забелязали колко много се е променил нашият град в положителна посока!Станал е по-чист ,по-красив и посещаем.А вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт