Силистра

• 22 944
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
леле колко много сте изписали и колко много мами има от силистра.аз бях писала някъде в началото на темата,но от тогава не съм влизала при вас.и аз съм от сс и живея във варна,но днес с малката пристигаме на гости на баба,може да се видим с някоя от вас и току виж излезем познати ще се радвам на някоя срещичка Heart Eyes

# 181
Здравейте всички малки, големи и междувременно порастнали, като милата мама лъвица Benighted    bouquet Рени, пожелавам ти, макар и със закъснение много щастие (то, казват, е копнеж по повторението), така че ти желая много цветни и незабравими моменти, които щастливо да се повтарят в живота ти и най-вече стискам палци за щастливия голям миг през ноември   bouquet
Да ти кажа не е късно за квартири по морето, в Равда е горе долу спокойно, подходящо е да заведеш дете, но не и на централния плаж, а например на НСА, но пък в Несебър, Варна каква лудница е  ooooh! И аз не успях да се обадя на Hella, така че отонво - виртуални поздрави   bouquet
хубав, хубав вторник   bouquet

# 182
  • на брега на Дунав
...Корнелия извинявай ,че така директно те питах за набора ,но просто се надявах да си набор по близо до моя ,но няма значение.Радвам се ,че можем да контактуваме. Grinning
...
h.kirova   моля те мила не ми се извинявай, на мен ми стана забавно дори  Peace. А, разликата в годините въобще не е голяма. Съпругата на брата на мъжът ми с на 35 и с нея се разбираме чудесно. Те имат син на 3 години и скоро сигурно ще плануват второ, така, че не се притеснявай има време да си направите второ. Успех в начинанието. Сега се сетих една смешка. Един познат от Стара загора направи няколко неуспешни опита да си има син. Резултатът е четири прекрасни дъщери. Разликата между първата и последната е повече от 20 години. Последната е на годините на дъщеря ми. Тъй, че споко има време. Гледай какво правят някой хора по този повод  Hug. Чао за сега, че пак ще сновем по улиците.

# 183
Привет на всички. Аз поотсъствах малко и ... вижте какво става - всички сте се разписали, аз направо съм изпуснала.Много се радвам, че отбора ни се увеличава.
Мисля , че за тази година се наплажувах достатъчно, така че сега значи трябва да си почивам от плажа ( че там е тежко за бременни в 8-ми месец, но то е тежко навсякъде). На връщане от Каварна минахме през Силистра да оставим децата на другата баба. Бяхме там само за 1 нощ и до обяд на другия ден - това беше някакъв кошмар за мен - толкова ми беше горещо както сякаш никога в живота ми не ми е било.  smile3514Така че alert на бременните им е забранено да стоят в Сс в горещините - марш към планините и морето. В Силистра уж нямаше да се обаждам на никого ( все пак бяхме там за няколко часа само), обаче то човек не може да се скрие Laughing - седнах сутринта на кафе и... хоп maDidka също на кафе. Може да е имало и други от вас, но като не се познаваме... И така maDidka скоро няма да е чуем - и тя отива на почивка, да отдъхва на планина. Ех, такива неща да се чуват.
Ето пак се отплеснах - все едни дълги ги пиша... Чао на всички!

# 184
Хей здравейте жегите вече поотминаха а на вас пак не ви се пише . Crossing ArmsКорнелия благодаря за окуражаването,но все още не можем с малкия на накарам тати да се съгласи. smile3511 newsm45,но надеждата умирала последна.Вече няколко вечери минавам покрай Какадуто и се оглеждам , но полза никаква.

# 185
  • на брега на Дунав
Кое беше това Какаду?  newsm78 Ние сядаме на барчето до Мимег, там винаги е прохладно  Laughing.

# 186
Какаду е сладкарницата до "Ред кафе". Там има пързалка, пясъчник и 2люлки. Близко е до нас /живеем до закрития басейн/ и е много прохладно, но напоследък се чудя с какво да го заместя, защото на детето му омръзна вече там и не си играе, а се чуди каква пакост да направи, а и честно казано вече ми се струва, че съм член на някоя секта там. Всеки ден едни и същи деца и родители, които обсъждат всеки до девето коляно и одумват останалите относно възпитанието  и поведението на децата им, сякаш са най-видните професионалисти, но това е друга тема, която сега не искам да разисквам, че ме хваща бяс...

# 187
Здравейте

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 08:55 от mimka1977

# 188
А относно събирането по градинки и детски заведения не знам защ но ги избягвам, защото са ми до болка познати и омръзнали семейните одумки и драма.Аман от стресирани и луди хора.

# 189
Кое беше това Какаду?  newsm78 Ние сядаме на барчето до Мимег, там винаги е прохладно  Laughing.

korneliia_h, а това Мимег къде беше?

# 190
Здравейте чета  и ви завиждам малко, че можете да ходите на разходка а аз нямам време. #CrazyМалкия само пита след колко дена сме почивка има предвид събота и неделя,но понякога и тогава нямам време да изляза с него.Малко ми става жал за него ама какво да се прави. Sick

# 191
Здравей.Е и аз съм от ентусиазираните и работещи майки и нямам много време за разходки с малката, но това не ме прави нещастна, защото знам, че като дойдат почивните дни ще си ги изкараме весело и пълноценно.

# 192
  • Силистра
Здравейте чета  и ви завиждам малко, че можете да ходите на разходка а аз нямам време. #CrazyМалкия само пита след колко дена сме почивка има предвид събота и неделя,но понякога и тогава нямам време да изляза с него.Малко ми става жал за него ама какво да се прави. Sick

Ами действай по онзи въпрос...  Party Twisted Evil, така ще имате да се разхождате...

# 193
Ох действам ама сме още на ниво преговори. newsm78Нямам идея дали ще стигнем до ниво опити а пак за резултати съвсем не знам. smile3518

# 194
Здравейте силистренски майчета. И аз съм от Сс от10 год живея в София. Сега си гледам малката дъщеричка,която е на 9 месеца имам и син на 7 год.

Общи условия

Активация на акаунт