Силистра

• 22 979
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
di нещо не се връзва - аз съм '76, учила съм в същото у-ще, но съм изкласила година по-късно. Ако девойката е била по-умна от мен и е завършила по-рано  newsm78 изключвам варианта да е тръгнала на училище на 6 г щом е родена през декември  newsm78
Но мога и да питам, ти обаче за какво я търсиш - за хубаво или за лошо? Ако е за хубаво - ще питам  Hug, иначе  Naughty

hella отиде до морето и забрави за нас   bouquet

benighted благодаря за снимките   bouquet

# 76
chandra, разбира се, че за хубаво! Бяхме една компания от весели и забавни деца. Сега се свързах с някой от тях и искаме да се съберем всички заедно. Може и да греша годината, но аз съм 74 набор - учих до 12 клас и през 93-94 бях първи курс в Свищов, а тя дойде 94 г.есента За друго може и да греша.
Но иначе ще ми е приятно и с теб да се запозная, когато си дойда по тоя край.

# 77

hella отиде до морето и забрави за нас   bouquet

Само искам да отбележа, че аз и тук съм си на морето. И съвсем не съм забравила за вас, просто наистина ми се струпа доста работа и ... така е  - който си почива по никое време. Но ето на - завърнах се . В Каварна беше хубаво, макар и без рок - тишина, спокойствие, мирис на цъфнали цветя и дървета, абе...идилийка.
Да ви кажа, на 24.05. се канехме да ходим на манифестация да позяпаме малко народ, пък накрая отидохме на... плаж. Времето си беше съвсем лятно, но водата не. Е , имаше хора дето се къпеха, ама то луди всякакви. Аз не можах и до колене да вляза. Обаче децата ми бяха от лудите - едвам ги изкарвах. Дано да не се разболеят Praynig. А пък аз бях една сладурана... нямам думи - миналата година си купих един бански( цял), който е не просто оранжев, а електриково оранжев, така че сега от далеч се забелязваха живописните ми форми. Да не би някой да ме пропусне! Mr. Green
Чао засега на всички!  bouquet

# 78
Олеле hella, голям срам  Embarassed а и както мисля тия дни да идвам до Варна да си видя една от най-добрите приятелки  Embarassed добре, че нямаш моя снимка да я разпространиш из града, за да не ме допускат варненци че съм ги засегнала на безморие Laughing Сериозно ако трябва да се изкажа, според мен Варна е най-уредения град за живеене, работа, деца и т.н по нашенско...Друг е въпросът, че аз си имам сантиментални пристрастия към Пловдив - много го обичам...родното място също разбира се  Peace . А на вас кои бг градове са ви на сърце?
Пожелавам успешен и слънчев петък на всички   bouquet

# 79
Chandra, добре че се засрами (за безморието), че поне малко да изкупиш огромната си вина. Иначе пропсто не знам как щях да ти простя. fight
Колкото до Варна, аз не съм убедена, че е по-уреден от който и да било друг български град. Май всички сме на едно дередже.
Иначе нямам определени пристрастия към някой град, но ми допадат планинските неголеми градчета. Много обичам да почивам на планина, но май все по-рядко ми се случва. Замислям се обаче, ако ми се наложи да живея в такова градче колко ли ще изтрая newsm78 Не знам! И мисля да не опитвам засега.
Вие включихте ли се в подписката в подкрепа на исканията на Настоящите и бъдещи български майки? А които са в София могат да отидат и на шествието. Само така го подхвърлям...

# 80
    Ми аз съм се записала, но незнам как ще съм и дали ще мога да се включа! За сега се надявам всичко да е ОК и да мога да отида на протеста!

Аз нямам пристрастия към конкретен град изкл. родния  Hug. Определено предпочитам по-малките градове в които е тихо и спокойно / но не залухано /!
                     Силистра от малките градове най си ми харесва   newsm10!!!

# 81
Обичам морето! Е, обичам и Дунава, но ОБИЧАМ МОРЕТО! Затова съм съгласна и на най-малсото градче (селце) ако е на морето и има интернет!  Sunglasses
chandra, какво стана с Гинчето? Ще успея ли да я намеря?

# 82
  • tardis
А на вас кои бг градове са ви на сърце?

Не зная защо, но не харесвам Варна, въпреки че 10-на години съм живяла и там. Градът е хубав, спор няма, но аз нещо не се чувствам комфортно. Пловдив и на мен ми е слабост, а най ми харесва спокойствието в Силистра и хубавите спомени. Е, има си и своите недостатъци - комари и съседски заводи, но ...
Отдавна не съм стъпвала в родния град - далече ми е и вече никой няма там - баба и дядо отдавна се изнесоха на село, а нашите още по-отдавна се преместиха във Варна.
А, по този повод, кои са ви селата? Simple Smile

Иначе ми харесват и градчета като Карлово, Казанлък, Сопот...
Всъщност, навсякъде мога да живея, стига любимите ми същества да са край мен Heart Eyes

Лек ден и хубав уикенд Flutter

п.с. има ли тук някой 75-76 не от ПМГ, а от ЕГ-то?

# 83
Здравейте мимичета!
Аз в момента съм в силистра, надявам се да съм тук до края на лятото и ако даде бог се прибирам при мъжа ми!
Ако някои идва насам може да се видим!
Аз съм 80-ти набор, завършила съм икономичски техникум 99-та.и от тогаа не сам се прибирала , първо бях в софия учех, след това се наложи да работя и зарязах университета, и 2004 заминах за куеит, там работех като стеордеса!Но срешнах мъжа на живота ми там, сгодихме се, доидохме  в Бг да се запознае със семейстото ми и след 3 месеца забременях.сега съм си тук докато малкия поотрасен и ни се уредят документите да се върнем.
Маи много пиша!
изиняваите ако ви досаждам!
На бременеещите мами желая, безпроблемно бременеене и едни сладки бебоци да си гушкате!
Ето ме и мен с бебо!
http://www.bgphoto.net/photos/15570/o632842454490000000.jpg

# 84

п.с. има ли тук някой 75-76 не от ПМГ, а от ЕГ-то?
ЕГ 73  bowuu

Обичам си Силистра...Варна много...Бургас...абе вода където има. . .

Аз съм си в Силистра...обаждайте се като си идвате. Имам грижовна 7годишна кака и веломаниак на 9 г.
Поздрави на всички smile3525

# 85
   Мама Дидка, chandra днес ми каза, че чела в "Труд" за някакви мутирали комари, които били необичайно големи и преминавали дори през предпазните мрежи на прозорците  Shocked! Кажи има ли нещо вярно, щото аз мисля да си пращам мъжете нататък тази събота!

# 86
  • Пловдив

wavey
набор '76 ПМГ

bowuu

# 87

опааа hahaha привет наборе  Grinning. Ако случайно не се познаваме (което много ме съмнява ПМГ'76  bowuu също) може поне да споделиш с мен отговорността по откриване на Гинчето на dididi   Grinning
п.с. Много ми харесват аватара и ника ти от преди...ееех спомении Hug

# 88
  • tardis

Тъкмо да си помисля, че си нямам другарче и...  Grinning
По-голяма си и най-вероятно не се познаваме, каква паралелка?

Здравей, Kremi_m Simple Smile

# 89
  • Пловдив
опааа hahaha привет наборе  Grinning. Ако случайно не се познаваме (което много ме съмнява ПМГ'76  bowuu също) може поне да споделиш с мен отговорността по откриване на Гинчето на dididi   Grinning
п.с. Много ми харесват аватара и ника ти от преди...ееех спомении Hug

привет! мен не знам дали ме познаваш,че съм скромно и тихо момиче, но мъжът ми със сигурност го познаваш .
Давам жокер - и той е ПМГ'95 и има брат-близнак.
А да ви видя сега. За първия познал близнака,брата и жена му -порция мутирали силистренски комари  Mr. Green

а за Гинчето отговорност не поемам,щото тя е випуск'94 , които въобще не помня Thinking

Общи условия

Активация на акаунт