Силистра

• 22 975
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Гинче - Гинче-е-е-е-е!!!  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 91
Aз съм от ЕГ - немска, но съм доста по-...???"зряла"( да кажем). Така че надали някоя от вас ме познава. Признавам и набора - 71. Бях от първия випуск на ЕГ. Явно съм старша в групичката newsm47, но моля ви не ме отписвайте ignore2, защото ако човек е наистина на толкова на колкото се чувства, може да се окажем почти наборчета smile3521. Е това е само предположение или по-скоро желание, ама това е друга тема.
И във връзка с набора - забравих да кажа, че за тази дискотека в Каварна КМЕТЪЛ не чух, но това е сигурно от... набора. Пък и в сегашното ми състояние! Вчера една жена ми вика: "Госпожице..." , а пък аз съм с двете деца и видимо и 1/2 отгоре. Чак на нея самата й стана смешно. Май трябваше да я почерпя.

# 92
Eхооооооооо! Къде сте?

здрасти Hella.аз много рядко пиша.но тази тема нямаш как да я пропусна.АЗ ЖИВЕЯ В ТрОШЕВО.може да се видим някой ден ние сс майките(бъдещи  и настоящи) живеещи във варна.ти къде си решила да раждаш
Tanchini, до преди 2 години и аз живеех в Трошево. А ако решим да се събираме Сс-мамите във Варна, не знам къде ще се съберем - може би на площада в центъра. Толкова много сме от Силистра, че не знам дали ще можем да се организираме. А за раждането - ще е в АГ при Д-р Георгиев. Много си го харесвам( не ме разбирайте погрешно - като лекар), пък и ми знае проблемите с ражданията, а аз имам такива, дори ми бяха препоръчали да не се опитвам 3-ти път, но това е ... дълга и широка-сега не ми се разказва.

# 93
Здравейте момичета  Hug
hella, мъжът ми ти е набор, само че е от Смолян - и той е първи випуск на тамошната английска - еее, то е такава гордост, такава снизходителност към нас "простосмъртните"  Joy Joy Joy, така че не ние теб можем да игнорираме...дано ти да не игнорираш нас  Wink
benighted как си - надявам се не си правиш повече експерименти с разходки с кола  ooooh! лежи и почивай...и се образовай  Laughing Разходки - до компютъра и обратно   bouquet
blekuta засега печеля 2/3 порция комари, но ще се преборя за цялата  Laughing
kremi m как е родния град, узряха ли черешките  BlushАз си идвам към 10.06 и ще се радвам да си поиграем  Grinning
Хубав ден на всиииички   bouquet

# 94
   Chandra, вече не експериментирам, но пак ще ми се наложи да се кача в кола, щото трябва да ходя на преглед при гинеколожката!
   Вили вече е в Силистра и да ти кажа, че поне в Айдемир черешите вече презряват! Аз за това изпратих мъжете така на бързо, че да ми донесат от любимия плод  Mr. Green! Добре че не отидохте с тях, щото на връщане, мъжо е карал със 180-200 и щеше да ми е съвестно да те гледам толкова млада, а вече побеляла  Joy

Да се похваля и на вас: тази сутрин бебо ме събуди с ритници  Mr. Green! Мъж ми не вярваше, но след като и той получи ритник се увери, че не си въобразявам  Grinning!

Хубав ден на всички и лека работа!   bouquet

# 95
  • Пловдив
blekuta засега печеля 2/3 порция комари, но ще се преборя за цялата  Laughing
Аз си идвам към 10.06 и ще се радвам да си поиграем  Grinning

Тююю,вече се бях отчаяла,че съм задала прекалено сложен въпрос.  Hug
Казах ви аз,че за мен трудно ще се сетите. Сега да те видя кой ще ти изклюкари коя красавица е омаяла по-глупавия близнак  Mr. Green

Ние се прибираме на 17.юни,но само за една вечер-за сватба (на съученик  Laughing), а така ми се иска да си поостана за повече.

Айдемир...при баба и дядо...на черешата...еххххххх  Sad

# 96
Опитвам се да помогна по някакъв начин за протеста, подписи събирам тук в Силистра, никак не върви... Sad
Моля, който е в града и знае дали някой друг прави нещо по въпроса, да ми се обади по icq - 251 931 181, на ЛС ...имам и проблем свързан пак с това и бих помолила който има желание да ми даде съвет ooooh! Praynig

...а за Айдемир, черешите и комарите после Grinning

# 97
Еее Рени, страхотна новина   bouquet едно от най-хубавите събуждания  Heart Eyes
А колкото до скоростта...аз нали не съм шофьор и се возя като багаж, обикновено нямам усет за такива потенциално опасни ситуации  newsm78 ама да внимава повече господина, де  Wink Дано всичко при гинеколожката мине добре, чакаме после да разкажеш  Hug
mamaDidka - успех в благородната кауза, дано някой ти се обади  Peace
blekuta - хич и нямам нужда от услужливи клюкарки  Laughing, аз (това е моя жокер) бях в класа на Нуца и обичам сама да си решавам задачките   bowuu Ееех череши ... Blush

# 98
Стига моля ви с тези череши, тук има бременни жени. Вече само череши са ми пред очите.
Benighted , чудесна новина. Радвам се и аз с теб. Нека бебо си рита на воля и да радва мама. А за протеста - хич и не мисли да ходиш. Имаш по-важни неща в момента.
Mama Didka не разбрах точно за какъв проблем говориш, но ако мога да помогна - с удоволствие. Аз се включих в събирането на Варненската подписка - събрах около 40 подписа в детската градина на децата. Най-ефикасно е в детските градини и детските кухни. Дори може просто да ги размножиш листите и да оставиш на госпожите и на лелките в кухните. На всеки лист отгоре обаче трябва да пише: " В подкрепа на исканията на Настоящите и бъдещи български майки", а пред трите имена и подписа да има място за захващане в папка и за номер( ще ги номерират в София) - общо около 5 см. Дано съм ти била полезна, но не знам не е ли късно вече, трябва да се изпращат и да пристигнат в София до 31.05.

# 99
  • tardis
Хубав ден на всички, специални поздрави на малкото другарчета от ЕГ (и на другите, де Grinning

П.С. И аз навремето по айдемирски череши висях...   Laughing
Много хубаво беше, но изсъхнаха преди няколко години Confused

# 100
Момичета парвите череши презряха, вече тия вторите по едрите и сочни са по пазара, моето село е калипетрово, но с тоя малкия каде да ходя а и нямаме череши, изрезли са ги,а на пазара са много ефтини, миналата седмича бяха 1лв,кг, ама вече ягодкитеса по пазара и как мирише.Добре че имам лели, едната донесе една кофа череши другата 1 кофа ягоди и сега хаидеееееееееееееееееее!
Ще чакам да се видим с мамите  които ще идват, тя и сестра ми ще си е тук от 10.06 а и мъжа ми идва наи после на 16.06.Зарадине ноговото идване сърчицето ще ми се прасне от вълнение!

# 101
Малко със закъснение, но:

Честит 1-ви юни. Да са ни живи и здрави дечицата и много, много щастливи. Много да ни радват и по-малко да ни ядосват.  bigdance2 Tada

Ние вчера водихме децата на разходки, на детски кът , играха, скачаха на батути, сладоледи, сокове както му е редът и накрая, моля ви, вечерта малкия ми каза , че нищо не правим за децата. Не знам от това какво повече можехме да направим, даже си мисля че прекалихме и ги погевезихме, но не всеки ден имат празник. Това децата са ненаситни на забавления и неуморими. Как го правят - не знам. Същото е като тръгнем за някъде - каквото видят искат да им се купува и накря все едно нищо не си  направил за тях. Ние не че им купуваме много неща, но дори и да им купим пак не им стига. Ей такива едни мисли ми се въртят и реших да ги споделя с вас. Вие купувате ли много неща на децата си? Аз обикновено им казвам като излизаме да си изберат 1 нещо и толкова - сладолед, пуканки, гризки, захарен памук и т.н. само 1. И банка да съм няма да мога да им смогна.
Ох много се разписах нещо - Чао.

# 102
    Хелла, и ние сме така! Добре че за сега е само един  Confused! Като излезем се купува винаги дюнер или пица, бобони, чипс или зрънчо и сладолед ако е лято! Аз не съм съгласна, но баща му винаги му купува с оправданието , че 50 ст.- 1лв, къде не сме ги дали, по-добре да направим удоволствие на детето!!! Но той мъж ми е като малко дете и същите неща си ги купува и за себе си и като се приберем след разходка все се тюхка къде са отишли толкова пари  Laughing! Е когато малкия започне да прекалява и баща му го отрязва, но това обикновено рядко се случва - прекаляването де  Mr. Green!

# 103
  • Varna
Здравейте момичета.Отдавна не бях писала в тази темичка.Аз от 10тина години живея във Варна,но иначе съм си от Силистра(и мъжа ми също).Учила съм в ПМГ-78набор.Рядко се прибирам и вече почти не са ми останали познати в града.Утре обаче си отивам за една седмица и ще се радвам ако има някоя мама в Силистра да се видим за по кафенце;)
 А иначе и моето момченце каквото му попадне пред погледа все иска,а и наскоро се е светнал и че може чудесно да се тръшка на земята с рев CloseТогава ставам една не особено образцова бременна майка Twisted Evil

# 104
Добро утро момичета   bouquet
benighted, как си, как е Вили в Силистра?Все така приятно ли те събуждат  Grinning
hella много поздрави на варненското море  Blush, уговорката за по едно питие през юни остава, нали  Peace
blekuta винаги съм смятала, че си едно от най-хубавите момичета в нашия випуск  Blush, ха сега да видим дали ти ще се сетиш коя съм аз  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт