Силистра

• 22 972
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен!( това "привет" как комсомолски ми звучи Simple Smile)
Chandra, разбира се че уговорката остава. Ние най-вероятно към края на седмицата ще пътуваме за Силистра, за да оставим децата поне 1 седмица на гости на баба. А ако до тогава успея да приключа с ДДС-то( счетоводителски неволи) може и аз да остана 1 седмица. Но още не е сигурно. Нещо доста ме мързи в последно време и все си намирам разни други занимания, различни от работата ми.
Pepta, виждам няколко общи неща между нас - и аз съм от Силистра, и мъжът ми също, и ние живеем във Варна, а децата ни имат почти 3 години разлика( 3 год. без 1-2 месеца) - гледам, че и твоите ще бъдат с такава разлика. Още нещо общо  - и двете сме бременни. А как ще го прочетеш това ако си в Сс и нямаш там нет- -не знам. newsm78
Ех, исках да си кача една "прясна" снимка, ама нямам време. Друг път. Чао!

# 106
Ние пътуваме петък следобед или събота сутринта - зависи как ще се справим с организацията  Crazy и аз също планирам да постоя една седмица с активно глезене (разбирай плуване+сауна в закрития басейн), рожден ден на татко, питие с Хела...изобщо активен светски сезон  Grinning

# 107
  • Пловдив
blekuta винаги съм смятала, че си едно от най-хубавите момичета в нашия випуск  Blush, ха сега да видим дали ти ще се сетиш коя съм аз  Grinning

ее,значи наистина си се сетила коя съм!  Crazy хихих
Благодаря за комплимента,само да не се окаже,че ме бъркаш с някого)))

Аз си мисля,че те разконспирирах  Laughing, само за да ми се затвърди предположението, дай моля те жокер,била ли си на срещата на класа ви в хотел "Дръстър" 2005г.

# 108
Мне. И на двете предположения - не те бъркам  Grinning и не бях на срещата на класа.Бях в града по това време, но възникнаха форсмажорни обстоятелства и не можах да ида  Rolling Eyes даже има още сърдити от тогава  Joy как се сети точно това да ме питаш  Mr. Green Ей тва е жокер - питай "Коя е тая дето не дойде на срещата, а-а  Naughty не я е срам..."
Приятно ми е и не ме е срам - Дарина  Grinning

# 109
   Chandra, трябваше да кажеш на bleкuta да погледне някои стари постинги между теб и мен! Много бързо си се разкрила  Mr. Green!
   Аз да ви се похваля, се чувствам доста добре! Вече ми разрешават да се разхождам. Гледахме бебо миналата седмица  Laughing! Расте шишкавичък  Mr. Green и за това има сили да рита така здраво! Май пак ще е мъж, ама да видим! Доки не беше много сигурен и аз все се надявам да ми каже следващият път че е девойка  Praynig
   Ама вие как си говорите за моренце  Tired, накарахте ме да се размечтая! Моите мъже се гласят август да ходят на Рок феста в Каварна на палатки! Надявам се до тогава вече да съм ОК, та да им разваля ходенето по мъжки  Twisted Evil  Joy  Twisted Evil
   Леко пътуване и весело изкарване в Сс на тези които се гласят да си ходят, а на останалите - приятна работа / явно щом не сте си в родния град, значи работите /   bouquet

# 110
  • Пловдив
ааа, benighted ,аз отдавна събрах две и две (хипарски рокли + Петя Дубарова)  Laughing
а ти как се казваш?  Embarassed съжалявам, но наистина не познавам випуска си
а ей тука реших,че chandra ме е разкрила  Joy
Еее Рени, страхотна новина   bouquet едно от най-хубавите събуждания  Heart Eyes
и си викам каква новина,какво събуждане,какви пет лева  hahaha

Дари, много ми е приятно да те срещна,па макар и задочно! Не знаех нищо за теб-радвам се,че си в Бг,че имаш семейство и детенце  Hug

Момичета,аз със сигурност ще съм само на 17 и 18 юни в Сс. Сватбата е на 17ти в Зл.Добруджа, а на 18ти предполагам на обяд, тръгваме обратно. Може пък и да се засечем  Rolling Eyes

# 111
Аз да ви се похваля, се чувствам доста добре! Вече ми разрешават да се разхождам. Гледахме бебо миналата седмица  Laughing! Расте шишкавичък  Mr. Green и за това има сили да рита така здраво! Май пак ще е мъж, ама да видим! Доки не беше много сигурен и аз все се надявам да ми каже следващият път че е девойка  Praynig

bouquet чудесни новини...стискам и аз палци за девойка, че ако е пак мъж след години не те виждам как ще ходиш на море - с тези почивки по мъжки  Laughing съвсем ще те изолират от палатката  Wink. Ако искаш някакви доставки от или до родния град, драсни едно лс  Peace
blekuta наистина лесно се предадох  Mr. Green, а benighted въпреки че е с най-дълъг стаж като мама, всъщност е младо гадже, не е от нашия випуск  Wink. Че ти е адашче, спор няма  Grinning

# 112
  • Пловдив
ми аз какво ги омотах конците. На снимката видях,че я познавам, пък и вие така хубаво си хортувате и реших,че е от випуска. Карай де, лошо няма. Ама benighted да знаеш,че те познавам по физиономия,но от къде...
chandra, току що изхванах още едно мамче от нашия випуск-Kaastel.  Laughing Сложила си е снимките на бебо и по него я разконспирирах. Да те подразня, че я познаваш,ама няма да я издавам. Тя,ако иска,ще си каже коя е.

Хайде,хубав ден на всички!

# 113
   Blekuta, все пак сме учили в едно училище  Mr. Green! Аз по физиономия познавам доста хора от випуските преди и след мен! А и преди това съм учила в К и М-от там доста хора отидоха в ПМГ! Аз не мога така да се сетя коя си, без да съм видяла снимка  Laughing - признавам!
  Дари, в главата ми се въртят едни болни мечти, ако пак е мъжле, как си лежа на дивана след години, а те ми слугуват - и тримата  Joy! Но като се знам каква съм, сигурно ще имаме три компа, мъжурята ще си цъкат в мрежа, а аз ще им чистя храната от клавиатурите  Crazy!
   Pepta, сподели каква паралелка си била! Може пък и да се знаем  Mr. Green!

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 10:30 от benighted

# 114
Поздрави от Силистра, бях се поизгубила малко  Embarassed след работа нямам сили да се занимавам почти с нищо  Cry Снощи стигнахме "чак" до Дунавския рай снимчици редовно правим, ще ги кача в най-скоро време, но като ви чета май повечето ще си идвате... някои от вас дори тия дни  Laughing
По Първи юни /да разкажа/ ...за работещите родители нямаше особено /да не кажа никакви/ възможности за извеждане на децата...детски забавления може и да е имало заранта по центъра, но вечерта, когато се опитахме да намерим завединие с детски кът, не успяхме да открием такова просто  #Cussing out Единствено Дунавския рай работеше, но беше фул, имаше и правостоящи /чакащи/. Злата конкуренция ли съсипа останалите детски заведения  Money newsm78 , а и нали имаше някво изискване всяко барче да има детски кът, пък макар и скърцаща люлка... Чудя се понякой път Денят на детето трябва ли да го има изобщо, не трябва ли всеки ден да е Ден на децата...малко като спора за 8 март - само тогава ли да ни уважават и да ни подаряват цветя...
Вие как отбелязахте празника, имахте ли други проблеми освен количеството бонбони и отлетелите в небето балони  Joy
     bouquet   Всичко най! Чакам да ви прочета   bouquet

# 115
Здрасти mamaDidka  Hug абсолутно си права за комерсиализацията около 1 юни - в София само привидно има повече възможности за забавления с деца - лудницата навсякъде е още по-голяма + крайно недружелюбно обслужване (в Силистра съм останала с впечатление, че сервитьорите се държат много по-добре, пазят си хляба и заплатата, друг е въпроса стига ли им и т.н., докато в София всички сервитьори са като наказани без оглед на заведението - същото е и в по-скъпите). Такааа да затворя тая дълга скоба  Grinning В събота и неделя с дребния и една приятелка се отдадохме на забавления - племенницата на приятелката ми е на 6г. и живее в сащ и сега е на гости, та я водихме и на театър (Копче за сън  Heart Eyes) и на 3-4 заведения респективно за сокче или хапване. Е навсякъде нацупени сервитьорки, мрачни погледи ...  Whistling По тая причина и на 1.06 нямахме специално "мероприятие", но Мати беше на детска и оттам са ги натоварили всички хлапета на един двуетажен автобус и са ги водили на куклен театър, подарили са им балони и списание Арти  newsm78 - е тва е било купон, особено в рейса  Joy
Извинявам се за дългото излияние  Blush
На всички вас   bouquet

# 116
Момичета, работя усилено, за да мога да дойда в Сс за 1 седмица. Затова се позагубих. Има и още нещо, от което зависи идването ми - каката е с болно зъбче и утре сме на зъболекар. Ако благоволи да си отвори устата и й направим зъбчето - ще дойда. Просто не може да тръгнем с болен зъб. А последните 1-2 пъти беше кошмар при зъболекарката - Бояна стиска устата и нищо не може да я накара да я отвори. От няколко дена тече агитация... но ще видим - резулата утре. Ще ви пиша на ЛС( които са в Сс).
Чао!

# 117
Здравейте, момичета!
Искам само да кажа на всички, които имат Skype, да не приемат контакт с името "Nikolay Petrov" или "slona_ot_orlando", защото това е вирус, който разрушава целия хард диск и дори ако някой от вашия списък с контакти го има, ви заразява автоматично. Надявам се да не се случва на никого.
В тази връзка - аз по принцип не приемам никакви контакти и не отварям никакви писма от непознати.
Силистра, чакай ме! Вече нямам търпение да дойда!

# 118
Хела, благодаря за инфото   bouquet предупредила съм народа вкъщи ама че неприятна работа  Rolling Eyes.
Силистра, чакай и мен също! Grinning

# 119
Чакам ви  newsm47 с нетърпение.
В събота може да съм цял ден заета, но в неделя мисля ще мога да ви почерпя с това с което ще съм заета в събота  smile3521
... в неделя е сбора в Айдемир, а в понеделник - Калипетрово  newsm08
Надявам се да не се размине мини форумската сбирка  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт