Силистра

• 22 966
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
   Еееееееееех, сега ако си бяхме в Силистра........ Tired
   Двата сбора не ни мърдаха  Mr. Green! И като знам бабата на мъж ми как добре ще се подготви в Калипетрово.........  chef !

Стомахът ми засвири  Cry
  Весело изкарване на всички в Сс! И да се веселите и заради мен! Hug

# 121
  • Пловдив
ами ние с теб ще си въздишаме отдалече тежко-тежко  Tired

Стомахът ми засвири  Cry

кой засвири,не разбрах?  Laughing

# 122
Момичета извинявайте, че Ви се намесвам в темичката, но можете ли да ми кажете дали има в Силистра сносен хотел или да си търся квартира, че две седмици ще сме там.Благодаря предварително.  bouquet!

# 123
Момичета извинявайте, че Ви се намесвам в темичката, но можете ли да ми кажете дали има в Силистра сносен хотел или да си търся квартира, че две седмици ще сме там.Благодаря предварително.  bouquet!
Няма проблем  newsm53 виж тук http://www.mysilistra.net/guide/view/15/ като препоръчвам крайградските хотелчета-къщи, за Сребърна лично гарантирам спокойствие, уют и хигиена на високо ниво. Пускам на ЛС мобилен на хотелче-къща, където лично съм ходила.
Успех  newsm10

# 124
  • Varna
Аз вече съм си във Варна и виждам,че някои майчета сега ще си ходите.Жалко че се разминахме SadАз към началото на юли пак ще си отида за 1-2 седмици,че по-нататък ще се притеснявам вече с тоз голям корем да не си тежа на мястото Grinning
 benighted в пмгто бях хуманитарна паралелка(то май друга освен нашата нямаше).
 Hella в Силистра се разминахме,но може да се видим на по кафенце или биричка и във Варна beer
 Докато си бях в Силистра освен в Дунавски рай,хубав детски кът(или поне с достатъчно място за бягане на децата) има и в двора на Дома на науката и техниката.
 Приятно изкарване на всички и да ви кажа,че комари изобщо нямаше.

# 125
   Хайде сега всички красавици, които са си в Силистра да се заемат с малко орагнизация! Аз ще направя оттук каквото ми е по възможностите, но директната работа на място я оставям на вас!
   Предполагам че не сте забелязали новата тема за нов протест на 1 юЛи, за това ето ви линк:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105827.320

Идеята ми е да си поговоря със зълвата по от рано и в Менеса да пуснат едно, две коментарчета по темата и така да се информира народеца! Мисля и да накарам мъжо да разпечата листовки, които да пратим до Сс, но ще ми трябва човек там, който да ги разлепи! За плакати също ще видя какво мога да направя! Ако пък ако има инициативен човек в Сс, който като се разбере колко хора ще отидат внесе в общината и искане за разрешение на протеста, цена няма да имате!!!
   Който иска да помогне с нещо на идеята, моля да ми пише на ЛС!!!  bouquet

# 126
Здравейте, момичета! Първо да ви се оплача, че вече трети път започвам да пиша и не успявам да свърша. но този път никой няма да ме спре.
Аз се завърнах от Силистра с много хубави впечатления и положителни емоции. Една седмица ми се стори като 1 ден. Срещнах много приятели, познати, съученици и роднини. Просто не можах да повярвам, защото друг път като ходя никого не виждам. Запознахме се с мама Дидка и Чандра "на живо", децата си поиграха, ние се почерпихме, поснимахме се и... такива работи. Друго си е живия контакт(поне според мен). А с мама Дидка се оказахме дори съседки. За съжаление не можахме да спретнем някоя форумска среща, но... друг път. А Силистра ми се стори доста оживена, макар и не много променена. И наистина нямаше комари, което си е благодат за разходки в Дунавската.
А вие защо сте изоставили темичката ни - чак на 3-та страница. Ужас!
Benighted ти добре си решила да помагаш с организация и не искам да прозвучи песимистично, но мисля че на място трудно ще се организират нещата. Реално тук в темата само мама Дидка е в Силистра, а за такова начинание трябват повечко ентусиасти. Не искам да ви отказвам, в никакъв случай( аз се включвам във Варна), но... дано има успех .Ако мога с нещо да помогна...насреща съм.
Доста дълго стана. Чао не всички и до скоро.  bouquet

# 127
Здравейте момичета  Hug
hella, много поздрави на красивите ти дечица  Heart Eyes Момичетааа, ако знаете hella колко е чаровна и секси бъдеща мама - направо за реклама на майчинството  Heart Eyes
Аз пък бях с някакъв ужасен фарингит на срещата и всяка дума ми беше мъчителна - голяма мъка, защото обикновено съм голямо дрънкало  Crazy и бях в нетипична ситуация...Миличка, ще ти пусна на лс мейл, ако ти е удобно да ми изпратиш някоя снимка  Heart Eyes
benighted, как си ти, продължаваш ли ди си на свободен режим  Grinning. Задължително трябва да се видим сега по ергенски  Peace Абе...случайно видях в една друга тема, че те интересува родопското чудо...Нали половинката е от Смолян и аз това кремче го ползвам за Мати откакто се е родил - свекърва ми го поръчва в аптека и го изпраща. Направо е чудотворно!Използвали сме го за какво ли не - от подсечено дупе, през обриви до изгорено...Ще ти разказвам повече на живо  Peace
В Силистра е чудесно, няма жив комар, разходих се по местата, които са били наводнени около самолета, тъжно ми стана, че дърветата са изсъхнали заради пясъка, който е струпан там - явно са използвали солен морски пясък не зная newsm78

На всички вас Честит първи ден на лятото т.е. честито лято    bouquet   bouquet   bouquet

# 128
Здравейте силистренски момичета!!!Мъжът ми е от града ви. Пък и аз понякога идвам по работа до метеорологичната станция, която е към АППД-Русе.  Ако не ни мине котка път август месец може да погостуваме с дребния на тамошните баба и дядо. Те живеят близо до Речна гара.Поздрави и целувки на всички от нашето семейство  bouquet

# 129
maDidka сега те забелязвам като рожденик - честита христова възраст     bouquet  bouquet  bouquet Много обич и щастие в семейството, здраве, пари и верни другари! Това 23 юни идва да е рак нали? Ей, хубави хора сте това раците  Grinning Хайде наздраве и весел празник  Grinning

# 130
Здравейте момичета, аз просто загубих ума и дума като видях какво е написала Chandra за мен Laughing та...затова се позагубих малко. И си мислех да качвам снимка да ме видите, пък тя каква стана - сега ме е страх да не ви разочаровам. Но мисля да си ходя така известно време - с въображаем ореол, а като ми остане време, чак тогава ще срина илюзиите ви Mr. Green
Да ви кажа тук ( както може би навсякъде) е адска жега. Страшен мор за бременни. Представям си какво е в Силистра. Така че в ще се въздържа от скорошни пътувания в тази посока, ще си седя до морето на по-прохладно  grinning039 и само ще ви чакам вас, да дойдете насам.
Benighted как ти понасят горещините? Аз всъщност не знам - отминаха ли напълно проблемите или още се пазиш?
Чао засега и не забравяйте да се обадите като идвате към Варна, че да cheers евентуално. Или поне по едно кафе да пием.

# 131
Benighted как ти понасят горещините? Аз всъщност не знам - отминаха ли напълно проблемите или още се пазиш?
Чао засега и не забравяйте да се обадите като идвате към Варна, че да cheers евентуално. Или поне по едно кафе да пием.
   Hella, аз си имам климатик  Mr. Green! Иначе по въпроса с контракциите - от една седмица пак се започна! Вече не мога да спя на страни, защото 5мин. след като се обърна и корема ми става като камък и боли ужасно  Tired! Ама ще го преживея! В четвъртък съм на фетална морфология и се надявам доки окончателно да ни каже мъж ли ще е пак или мома  Peace! Ето да ме видите колко стремглаво раста: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44085&photo=33
    Вярвай ми ако стигна до Варна тази година ще ти се обадя - имам ти телефона Wink!
   Chandra, в събота се видяхме в ХИТ с Найден и Мира! Трябва да направим някоя среща заедно  Peace!

# 132
benighted държа си тел. на Мира на листче пред очите, за да и звънна и все отлагам  Tired а много искам да се видим, особено с малкия Борко. За съжаление в петък пътуваме за Смолян за уикенда, така че ...дай да измислим нещо за през седмицата...тази...или по-добре следващата, за да се стабилизираш малко. Ей, ако искаш родопската чудесия, пиши лс, за да ти я купя като ходим в Смолян  Simple Smile
Много поздрави на Вальо  Simple Smile
hella ама който ме познава по-отдавна, знае че не лъжа за такива работи  Crazy хубавица си ти  Grinning
Аз пък мислех да си сложа снимката, която ти ми направи - много изразителна ми изглежда, и весела...така че ако не за реклама на майчинството, за фотограф на майки също имаш талант  Grinning
Хубав ден на всички   bouquet

# 133
  • Варна
Да се включа и аз-Hella, не се прави на скромна! Аз ако изглеждах като тебе по време на бременност веднага бих се навила за второ

# 134
  • Пловдив
ееееееее,дайте снимки дееееее

Общи условия

Активация на акаунт