пък и щом има и от къде да взимаш спокойно е няма да е за дълго но пък какво от това
Райън израсна с АМ и мога да кажа,че е доста по здрав от кърмени дълго бебета та май не е толкова предпоставка това!
аз имах няколко пъти и все си изчезваха самички пък и сега медицината е толкова напреднала,че има как да се лекуват!
Може пък да е временно явление това с кърмата. Ако имаш желание можеш да пробваш да слагаш бебка от време на време на гърда, релактацията е напълно възможна при силно желание и воля. В книгата ми описват дори случаи, при които жени са способни да си докарат лактация и да кърмят осиновени дечица.
Много съм учудена, че ви е взел пари.
Запомни ме детето с тези цици 
Сравнявахме ги двете бебки - и двете реагират по абсолюютно еднакъв начин на "спи ми се", "гладна съм" и подобни, като разликата е само в гласчетата... иначе са доста различни като темперамент - моето е едно мързеливо, а другото толкова живо и любопитно, пък да не ви казвам колко си вири главичката - много й се радвах!!!! Сега заради това, което видях при другото бебе ме е обхванала манията и през 5 минути слагам Марти по корем 

- да взема да си лягама вече, че бебелана спинка 
. Дано всичко се нареди 

а тъкмо бях прибрала помпата вече. Започнах да цедя - цели 40 г кърма за бебка
Днес сутринта пак капка, сега пак че изцедя да видим колко ще се събере. После чета какви хубави истории са написали zarat и flufffy и ми стана едно хубавооооо... Върна се частичка надежда 

Сигурно ако Ева беше само на кърма нямаше да бърза толкова... знам ли 
едва ли ще приключи днес, но пак ми е притеснено

Препоръчани теми