Отговори
# 600
  • София
Mирче,не се ядосвай за кърмата  Hug пък и щом има и от къде да взимаш спокойно е няма да е за дълго но пък какво от това  Hug Райън израсна  с АМ и мога да кажа,че е доста по здрав от кърмени дълго бебета та май не е толкова предпоставка това!
За миомните възли не се притеснявай  Grinning аз имах няколко пъти и все си изчезваха самички пък и сега медицината е толкова напреднала,че има как да се лекуват!
Аз също се постреснах за Биопсията която ще ми правят този месец ама няма как.... по добре навреме отколкото после да стане най-лошото и да не може да ми се помогне  Confused доки каза,че вероятно е доброкачестве но все пак патолозите ще кажат! Praynig

# 601
Мирче Hug Може пък да е временно явление това с кърмата. Ако имаш желание можеш да пробваш да слагаш бебка от време на време на гърда, релактацията е напълно възможна при силно желание и воля. В книгата ми описват дори случаи, при които жени са способни да си докарат лактация и да кърмят осиновени дечица.

# 602
Pashic, д-р Христов в св. София ли? Един млад и висок такъв...? Ако е той аз съм много доволна! Ходихме два пъти с едно направление през 40 дни, като той самия ми каза да ида за втория и че е по касата (аз не знаех, пък и личната не ми беше казала). Нито лев не ми взе, а и двата пъти гледа с ехограф! Да не говорим, че ми показа подробно едни упражнения, които трябваше да правя с крачетата и даже после ме изпита да види дали съм ги правела правилно  hahaha Много съм учудена, че ви е взел пари.
мама Смехи, аз тук не знам как се качват снимки иначе бих сложила. Сега като говорим по телефона моята красавица казва три неща: леля, бебе и  цица  hahaha Запомни ме детето с тези цици hahaha
за сученето, аз моя напоследък май го тероризирам малко, през два часа да ми е на гърда да суче, но нали така съм свикнала и като иска да яде на 3 часа си мисля, че нещо не е наред. Иначе той хапва за 10-15 минутки. На мен нещо не ми се вярва за 5 минути да успее да изсуче 110-120 мл newsm78

# 603
  • София
Привет и от мен!
Днес най-сетне се наканихме и звъннахме за час за ортопед при Драганов, записаха ни за 17-ти... тогава ще сме минали 3те месеца, но се надявам да не е проблем...
Забравих да ви кажа колко ми беше хубаво вчера - имах си на гости моя колежка с нейното бебче, което  е пак октомврийче, с 1 седмица по-голяма от Марти, но тя неще не иска да се включва във форума... Та вчера с две бебелани беше много забавно  Simple Smile Сравнявахме ги двете бебки - и двете реагират по абсолюютно еднакъв начин на "спи ми се", "гладна съм" и подобни, като разликата е само в гласчетата... иначе са доста различни като темперамент - моето е едно мързеливо, а другото толкова живо и любопитно, пък да не ви казвам колко си вири главичката - много й се радвах!!!! Сега заради това, което видях при другото бебе ме е обхванала манията и през 5 минути слагам Марти по корем  Grinning

При мен нааканите дрешки се изпират перфектно с Тео бебе на прах, без да ги накисвам, нищо не им правя предварително, даже често е и засъхнало или още от предния ден, в изчакване да се посъберат повечко, но в пералнята се изпират идеално - слагам на 30-40 градуса и почти пълна програма за бяло пране... а пералнята ни е вече старичка - самсунг на 10 години, не мога да си обясня защо при някои от вас не се изпира... сега си мисля, че може да е до самото "аки" - нали някои бебета са на АМ, други на кърма, пък и кърмените вероятно се различава, заради различните неща, с които пък ние се храним  newsm78

Нещо много почнах да анализирам  Crazy - да взема да си лягама вече, че бебелана спинка  Joy

Спокойна нощ, мами!

# 604
Някой пита за хомеопатичните за кърменето Веси Барабеси ми каза ricinus communis i bryonia а докторка  lac caninum. Олекто каза ,че бронията е ,за раширяване на каналите.  Аз бях стигнала до кърмене само през нощта, но от АМ на Малчо бузите взеха да се влачат след него ... бабите по коледа го направиха на маймуна да тикат шишетата. Та се ядосах и почнах много интензивно да доизцеждам като на кърмене по няколко пъти на гърдите , редувах го, т.е. лява дясна , лява дясна , лява дясна...почнах да пия много вода близо 4литра наден, отделно сокчета и супи ... сега давам само  50 гр с една лъжичка вечер АМ за да спи по-дълго. Незнам дали това е рецепта за увеличаване, но при мен се получи..

# 605
Мама-смехорана много полезна статия Hug
Зарат браво на теб и на бузанчо Heart Eyesочевидно това е формулата на успеха.
Лека нощ, бързам да лягам докато всички спят, че не се знае до кога...

# 606
Честити месечинки на бебетата, да са здравички!

Честит Имен Ден на всички именници! Да си носят името със здраве и да им донесе много щастие, късмет и сбъднати мечти!

Мирче, Hug . Дано всичко се нареди Praynig

Тони, и за теб едни стиснати палчета! Praynig

Зарат, браво! Дано да се кърмите колкото искаш! Party

# 607
  • София
Добро утро, днес май аз сервирам кафенцето  Hug

Снощи в банята гледам - капка от едното ми зърно  ooooh! а тъкмо бях прибрала помпата вече. Започнах да цедя - цели 40 г кърма за бебка  Party Днес сутринта пак капка, сега пак че изцедя да видим колко ще се събере. После чета какви хубави истории са написали zarat и flufffy и ми стана едно хубавооооо... Върна се частичка надежда  Simple Smile
Димяни, и от мен стиснати палчета, но и за двете ни. Дано се размине и при двете  Praynig
Калинче, и ние сме на опашката за цица  Joy

И аз нямам проблем с изпирането на акитата от пеленките. Пера с Тео бебе - течен и с Persil Sensitive течен, но на по-дълга програма и на 40 С. А нашите акита са тъмно зелени и не са от кърма  hahaha
Към момичетата, които захранват - с какво започнахте? Кърма или адапте хапват вашите деца? Ако искате отговорете ми на лични.
Моята педиатърка ме натиска да започвам сокчетата като се справим със зеленото ако, а аз не смея... Може би не е толкова рано, а може би е заради адаптето  newsm78 Сигурно ако Ева беше само на кърма нямаше да бърза толкова... знам ли  Rolling Eyes

# 608
Арииим, я гледай какви прекрасни новини рано сутрин! smile3501 newsm51 Дано се върне на мама млекцето Praynig

# 609
  • София
haili  Heart Eyes
Едва ли ще стане чудо, но да видим  Simple Smile

# 610
Kalinche,не не е там.Христов е до пицария Зорница!вече от няколко места разбрах,че само в Св.София не се доплаща!Здраве да е!!!

# 611
изцяло ви изпуснах. влизам да честитя на именниците и да почерпя за моя   cook

днес е първото заседание по делото заради случката от лятото. мен нямало да ме викат (ще се чака цял ден, а аз съм свидетел номер 9) дано всичко се развие в наша ползва  Praynig едва ли ще приключи днес, но пак ми е притеснено

# 612
Аримче,акото предполагам е зелено от вида мляко!Аз съм давала 48часа Нан Сензитив заради кърмаческата жълтеница!Акото стана тъмно зелена каша с отвратителен мириз.Минахме на кърма и всичко се оправи!Попитах лекарката ,да не би да не го е понасяла конкретното мляко.Тя каза ,че е специфично самото мляко и при него е така !И с две др мами говорих пиещи същото мляко и при тях зелено ако!Педи каза ,че ако сега се наложи да дохранвам да давам хипоалергенно мляко на която и да е фирма!
Та ,ако сметнеш за необходимо смени млякото!
За кърмата -мисля,че не може да няма резултат цедене на всеки половин час и пиене на огромно количество течности поне 1ден!Иска воля обаче ,която ти имаш и ще успееш!

Честито Богоявление !Нека бъдат живи и здрави именниците!

Гледам ,че Бебз е влизала във форума последно на 1.01!да се надяваме ,че просто няма време!Все пак телефона й го има в старите теми,може някоя от Софийските мами да йй прозвъните! Peace

# 613
  • София
Мирче, защо чак микробиология правите за това зелено ако? В смисъл, много продължително ли е, или? Понеже и Мая отвреме-навреме се случва да е така, но не съм обръщала специално внимание, ти сега ме замисли  newsm78
На теб и на Димяни стискам паци и на двете ръце всичко да се размине лесно!  Peace
Позитив, не се ядосвай на сестрата, аз в такива случаи се успокоявам, че е по-добре, че се презастрахова, отколкото да пропусне нещо, нали така  Hug

За захранването моята лекарка е от изчакващите и ще захранвам към 6-я с картоф, но нямам против да чета момичетата, които захранват отсега, това е много интересно според мен  Peace

# 614
  • У дома
Честит имен ден на всички именници и малки, и големи. Да са живи и здрави!

Снощи съм наблюдавала Карина за Т и за обриви цяла вечер, психясах направо. Добре че нищо й няма, днес е на у-ще.
Покрай тая случка вчера съвсем се сдухах, не мога да изляза да я взема, не мога да я заведа на лекар, викам други хора, ужаас, кога ще свърши тая зима, писна ми.
И Лъчезар трябва да го види лекар, че днес свъшваме АБ, а има още хрипове и кашля, а тук е такъв сняг и студ, че е абсурд да го изведа. ooooh!

Много ми е криво и нервно, ужасно нервно.

Оплаках се, много съжалявам  Tired

Арим, не се притеснявай за кърмата, направила си каквото можеш, радвай се на детенце.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт