, пък ако не - здраве да е
, Евче ще е добре и в двата случая 
, посъбра ти се множко, но стискам палци бързо да се оправят децата... и определено поддръжам legeo да си викнеш някоя приятелка да си побъбрите - споделената тежест наполовина 
, не ми се занимава сега с доктори - дано да устискам до следващия петък, когато сме на консултация, тогава ще питам кво да правя...
Здрави и много щасливи да бъдат!!!
А вие и микробиология правите 
И аз съм в подобна ситуация като теб и всяка такава история ми дава надежда, че ще се справя. Аз изпомпвам по няколко пъти на ден след като малкия е сукал и вече почти нищо не мога да изкарам, но знам, че току така млякото не спира и съм сигурна, че ще се справим. Днес ще ходя да търся препоръчаните от zarat хомеопатии. Zarat,от къде сиги купи? От специална аптека ли? 

, не е ли много за такова малко бебче 10 часа без да яде 

-много полезна информация.
Може би съм закъсняла...А спомен за времето ,когато започнах да правя тази процедура на баткото нямам
Моля споделете вашите процедури.Да не би да има някакъв трик?

Маклата излезе малко навън с майка ми и така..... Дано утре вече да съм по-добре. Момичета,защо се притеснявате толкова за яденето на бебоците - щом са спокойнички значи си се наяждат и все пак стават по - големи и трябва да разреждат яденията си. Моята беба някой път яде по 5 пъти някога по 6,7 различно. Отивам да пооправя малко,докато ги няма. Хубав ден! Препоръчани теми