Отговори
# 615
Честит имен ден на малки и големи   bouquet

veselina - имаш стиснати пръсти от мен за делото. Вярвам, че справедливостта ще възтържествува  Hug
Мирче, много хубави новини   Party Hug.
Pozitivе - нормално е да си изнервена с 2 болни деца  Hug

# 616
Честит имен ден на мами, татковци и бебенца! Живи, здрави, весели и засмени!
veselina miteva , дано всичко приключи с благоприятен резултат Hug
Pozitive , много изнервящо е всичко това, което изведнъж ти се струпа. Нямаш ли някоя приятелка наблизо, да се видите на по кафе и да се наприказвате, то излизането е ясно, че няма да се получи, ама поне вкъщи...така, да поотпуснеш малко.
Арим, кърменето така или иначе е до време, е, твоето време е дошло сега,.Важното е бебка да е обградена с много любов.Иаз стискам палци всичко при теб и Димяни да е наред Praynig Praynig Praynig
На мен ми махаха преди две години наколко малки миомки с безкръвна операция и сега всичко е наред Peace

# 617
  • София
Честит имен ден на всички именици днес!!!

Арим, хубави новини тази сутрин - според мен ще успееш с релактацията  Peace, пък ако не - здраве да е  Simple Smile, Евче ще е добре и в двата случая Wink
Pozitive , think positive  Grinning, посъбра ти се множко, но стискам палци бързо да  се оправят децата... и определено поддръжам legeo да си викнеш някоя приятелка да си побъбрите - споделената тежест наполовина  Peace

На мен нещо ми става - от два дни насам имам горчив вкус в устата, вчера през деня не беше толкова изразено, даже си мислех, че е от един сок ябълка, че е развален, ама вечерта стана по-отчелива горчилката, а тази сутрин направо ужасно - направих си любимата попара - хляб, захар и мляко - хапнах две лъжици и до там - ужасна горчивина!!! Чичко Гугъл казва проблеми с черен дроб и жлъчка  newsm78, не ми се занимава сега с доктори - дано да устискам до следващия петък, когато сме на консултация, тогава ще питам кво да правя...  Sunglasses

# 618
# 619
Честито на всички именници bouquet Здрави и много щасливи да бъдат!!!
Мирче и ние на последната консултация бяхме закотвили петиците 5кг. 55см, сега на 27-и ще видим какво става.  За акото ми нашето е тъмно зелено от около 1mes сме така ,питах доки каза от хараната е давам Frizo Ha...акото не се променя все си е зелено ... Thinking А вие и микробиология правите  Rolling Eyes чак се претисних, защото нашата доки си сложи ваксината без проблем .... newsm78

# 620
Веселина, дано всичко завърши във ваша полза Praynig Praynig Praynig !

Позитив, добре, че се е разминало със скарлатината! А док. не може ли да дойде у вас?  Hug

Марвина, това ми звучи сериозно, може би е по-добре да не го отлагаш...?

# 621
Arim, браво миличка.  GrinningИ аз съм в подобна ситуация като теб и всяка такава история ми дава надежда, че ще се справя. Аз изпомпвам по няколко пъти на ден след като малкия е сукал и вече почти нищо не мога да изкарам, но знам, че току така млякото не спира и съм сигурна, че ще се справим. Днес ще ходя да търся препоръчаните от zarat хомеопатии. Zarat,от къде сиги купи? От специална аптека ли?

# 622
Привет мамчета Simple Smile

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet

Абе мами, аз миналия месец бях писъла че ми доди цикъла но е било фалшива тревога....явно е било подготовка за истинския цикъл....защото......онзи ден вече се появи с пълна сила  #2gunfire #2gunfire
Ама така никога не ми е текло бе хора, лелееее не мога да сварвам да сменям превръзки, много обилно и силно ми тече........ако продължи и днес така вече ще се обърна към лекър да питам нормално ли е така, то направо си е....ох айде няма да говоря.....уууфффф значи.......

Така, оплаках ви се....айде, чао и до скиф  bowuu

# 623

Uploaded with ImageShack.us

Да са живи и здрави всички празнуващи днес!!!
И аз си мислех, че ми е дошъл цикъла, но уви, оказа се че е било остатъчно течение от раждането, а бешеееее  ooooh! ooooh! ooooh!
Момичета, моето Ники от няколко дни по цяла нощ спи, вечер заспива в 10 и сутрин се събужда в 8  Crazy Crazy, не е ли много за такова малко бебче 10 часа без да яде  newsm78

# 624
Честит празник момичета!
Почерпете се за здравето на моята Божидара!

# 625
Честит Празник На Всички Празнуващи

Честит празник и на моите празнуващи  Mr. Green

Мирче,Тони и всички с проблеми стискам плаци за лекото им разрешаване  Hug
Марианка,честит празник на Божидара  Hug
Веселина,честит именник и на теб и късмет!

Рени,според мен няма нищо тревожно,наша Дари спи по 13 часа,пък не и е заслабнало гъзето  Mr. Green

Веси и на мен ми беше много обилен цикъла сега,като ми дойде за 1ви път,явно така трябва да е Simple Smile

За ортопеда.Ние ходихме при Алексиев,където си доплатихме 15 лв заа ехографията на тазобедрената става .Той каза,че талон номер 13,поема само прегледа при ортопед,но не и допълнителните изследвания.

# 626
Честито на всички именници!Да ви е живо и здраво името!
То и Даниел получи честитки по телефона,нали е кръстен на баба Йордана,нищо,че вече имаше имен ден на 17.12 Simple Smile
mama - Smehorana ,евето  Hug-много полезна информация.
Аримче,Зарат-браво момичета!
Мъжки майчета,вчера пробвах да забеля пишлето на бебчо,но много мъничко успях да дръпна,,хоботчето,,и кожичката в една остра форма застана newsm78Може би съм закъсняла...А спомен за времето ,когато започнах да правя тази процедура на баткото нямам SickМоля споделете вашите процедури.Да не би да има някакъв трик?
Иначе Дани спинка по 1ч или 1,30ч преди обяд но само ако е в или върху мен.На мама гивезето Heart Eyes
Усмихнат ден на всички!!!

# 627
Честит имен ден на всички празнуващи!
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз от днес ще съм с малко помощ. Майка ми идва за няколко дни та ще поизлезем с мъжа ми. Нужно ни е малко усамотение.  Grinning
Днес ще ходя до работата да си подам документите за удължаване отпуска по майчинство до 410 дни, тъй като 135-те ми изтичат на 13.01.

# 628
моми4ета вие се притеснявате 4е беб4овците ви су4ат по- рядко ве4е, а моят запо4на на 3ят 4ас като по 4асовник, а досега винаги ядеше на 3,5ч и пове4е,дори и 5 през деня е стигал.Той досега ка4ваше стремглаво , а сега на 3 4аса направо незнам само  в  24,00 ч си пропуска.Дано е временно , 4е голямо слон4е ще ми стане.

За ортопеда -на мен педи ми каза 4е ще ми даде направление, но по- добре е да отида при Балев на ехограф.Така или ина4е бях решила 4е ще ходя при него,тя само поттвърди преценката ми.

4естит празник на вси4ки именници

# 629
Честит имен ден на всички,които имат празник!Аз продължавам да съм болна и имам ужасна кашлица и хрема ме хвана допълнително ooooh! Маклата излезе малко навън с майка ми и така..... Дано утре вече да съм по-добре. Момичета,защо се притеснявате толкова за яденето на бебоците - щом са спокойнички значи си се наяждат и все пак стават по - големи и трябва да разреждат яденията си. Моята беба някой път яде по 5 пъти някога по 6,7 различно. Отивам да пооправя малко,докато ги няма. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт