Отговори
# 660
Здравейте мами и сладки бебоци!Не съм ви чела, ние от събота вечерта сме в болницата с пневмония. Измъчиха ми детето от опити да му сложат абокат, не остана веничка която да не са надупчили и сега вече сме на инжекции. Дано до края на седмицата се приберем вкъщи Praynig Чак днес разбрах, че имало интернет тук в болницата и сега докато спи малката ще се пробвам да ви изчета.
Лека и спокойна вечер ви желая и се пазете и вие и бебчетата Heart Eyes
Честит празник на всички именици  bouquet

# 661
Nina-vn бързо оздравяване, дано скоро да сте здрави  Hug
stelisima на мен много ми помагат едни анпулки, продават ги по козметичните магазини и някой аптеки. Околи два лева е едната, но при мен от 2 анпули ми минава.

# 662
Nina-vn, бързо да се оправя малката душичка  Praynig.
tsvelichkova, какви са тези ампули ?

# 663
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!

welcome на новите мами rosi09 и blurmoi

NIna vn - бързо да се оправяте и скоро да сте си у дома. С хрема ли беше бебо? А Т имаше ли? Питам, че след като и ние изкарахме пневмония според лекарите в детското /а мен все ми се иска да не е било/, сега само съм на тръни и се вкарвам във филми.
Гого пак леко хрипти с нослето и пак е със слузесто ако. А сутринта си беше една каша, ама каша. Евала на памперсите Еви бейби, че не бяха пропуснали. Това ако бяха  щях да го пера целия.
 веселина митева дано бързо приключи делото, и то във Ваша полза, че то Вие сте потърпевшите, ама държавицата ни е една...

стелисима - нормално е да ти капе косата. Ако си забелязала през бременността не капе и се сгъстява - сега си наваксва. И моята капе, но не съм се притеснила. Само обирам коса от къде ли не.

Арим - стискам палци всичко да е наред. А за кърмата много се радвам. Дано успееш малко от малко да я върнеш.

ели ст - лелеее, как сте ги заформили толкова килограми? сигурно много ти тежи като се гушкате.

И Георги реше като обличам космонавта или якето. Но като го сложа в кошницата и млъква.

НА гърда заспива обикновено вечер след "маратонското ядене" към 22:30 - 23:30ч. Иначе и аз си имам едно на ум от каката и гледам да не го гушкам докато заспи. Но аз си спя с него на леглото на Рая от преди бъдни вечер, и се надявам да не свикне с мен. В кошарата си не е спал от тогава - дано после пак си спи без проблем в нея.

# 664
Честит Йордановден на всички именници! Да им носи много здраве името!

Честит рожден ден и на дъщеричката на Мама Ма! Весело детство и да я слушат мама, тате и сестричка!

Ние сме в трескава подготовка за Ивановден. Освен малкия, утре и аз-Йоана  Mr. Green,  имам имен ден, свекър ми е Ванко, а баба ми Иванка, та мислим да се съберем именниците и да се напием.  Crazy Кой квото може да пие, де.
Днес направих тирамису и торта гараш, но тирамисуто за утре май няма да остане...   Sunglasses

Добре дошли на новите майки. Ама дайде малко подробности поне за дечицата.  Hug

И Иван реве та се дере, докато го обличам за разходка. Тези космонафти ги ненавижда, но не мога да го изкарам на студа по бели гащи. Всъщност, той ако е без гащи най-добре би се чувствал.  ooooh! Еххх, веднъж да дойде лятото.  Whistling
И нашите комшии са запознати с "очарователния" нрав на бебо. Добре поне, че навън спи, но жалко, че аз няма как да спя по време на разходките.

За забелване на пишки нищо не знам, нищо не правя. Почиствам при смяна на памперс, но съвсем леко, без да натискам и дърпам. Нашата педиатърка нито ни каза да забелваме, нито да захранваме. Казвам й, че според мен малко наддава (600-700 грама на месец), пък тя вика- нали на ръст наддава.  Rolling Eyes И вярно, от раждането допреди седмица е пораснал с 14см.

И при мен цикъл още няма. Косата не съм забелязала да ми опада, но тя е много дълга и дори един косъм като видя в банята, ми се струва много нещо.

Я кажете, тези, които мислите да мъчите  Mr. Green децата с ЕБХ, кога мислите да започвате и как по-точно? Свекърва ми казва, че от трети месец е започнала да учи мъжът ми и към 5-6 месец вече не се напиквал и нааквал в гащите.  Нещо не ми се вярва, но де да знам, може и така да е било. Thinking 

Ееее, много е крив тази вечер (както и всяка друга) Иванушка. Само си циври и иска нон-стоп да му обръщам внимание. Отивам, лека вечер!  newsm68

# 665
Благодаря ви момичета Hug
irinopolis , бяхме 3 дни с хрема и кашлица и много запушено носле със сополки, температура не е имала нито вкъщи нито тук в болницата. 2 дни бяхме и на антибиотик и започна още по затруднено да диша и го имаше това хлътване на гърдичките, което сега видях, че ivdrag e споменала. И като ги видях как хлътват и и се очертава корема и веднага в болницата и тук и си останахме, приеха ни с диагноза бронхиолит. В понеделник и направиха снимка и казаха пневмония, в началото още но я имало.

# 666
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!

Честито на всичи празнуващи! Много здраве и щастие!

Добре дошли на новите мами!   bouquet

Мама ма, много е красива дъщеричката ти, да ти е жива и здрава!

Стели, нормално е да ти пада косата, аз имам проблем и с кожата, вероятно трябва да пия витамини.

Бобче, бързичко да се оправяш и ти, а и Мила след седмица да е качила доволно грамчета. Пийвай повечко вода и чайчета и стискаме палци всичо при теб да се нареди!  Hug

Арим, продължавай в същия дух с изцеждането, дано има резултат и Евичка да папка още от мама, че по-хубаво от това няма! Е и да не успеете ще си направила всичко възможно, пък важното е бебка да е доволна и мама да си я гушка и обича!

Нина Вн, бързичко да се оправя бебка!

Блурмор, моето заспива само и единствено на цица или в слинг, това е положението, но не ми и пречи де, кеф ми е да си го гушкам и си го гушам, пък кой каквото ще да казва.  Grinning

За обличането за навън ние такива проблеми нямаме - като си е с домашните дрехи (боди и гащеризон) го мятам в слинга, обличам един дебел полар и якето на мъжо и беж да ни няма.  Mr. Green Най-много шапка да му сложа да може да се кокори като е буден.

За забелването - аз не забелвам и няма и да забелвам! Единствено ако има смегма отгоре внимателно я почиствам. Навлякох си белята с големия, та на малкото такова нещо няма да причиня, нека нещата следват естествения си ход.

А за цикъла да ви кажа, нали уж ми дойде, ама беше един такъв странен и сега се чудя цикъл ли е било въобще - трая около 4 дена и беше едно такова слабо и мн. тъмно на цвят, абе не беше като нормален цикъл, ама ще видим. Сега не знам ще ми идва ли навреме, няма ли, уфффф, а ми се щеше като с Георги до 7 месец да нямам.

Айде, че малчо врещи!   bouquet

# 667
stelisima в момента имам едни урти комплекс се казват, но сам ползвала и други. В козметичните магазини питаи за ампули за косопад. Има и доста скьпи, но аз от тези, които са около 2лв сьм мн доволна. От тези серии има и ампули с костен мозак, силикон и тн.

# 668
Честито на всички именници!
Nina-vn, много съжалявам, че се е стигнало до пневмония! Дано по- бързо се оправи Лидия! В коя болница сте?  И ние преживяхме този кошмар, но да те успокоя вече почти месец след изписването сме си здравички. Толкова ме е страх да не се повтори, че съм я изкарала само един път навън.
Ние бяхме в ОБ, държаха ни 10 дена.
Титка, имай си едно на ум с нашата педиатърка. Има гол. заслуга за пневмонията на бебка. Много ми я похвалиха, сигурно е и добра, но при нас допусна гол. грешка! Не я смених, че сме още за малко в Бг.
И ние се приспиваме дълго и трудно, но иначе си поспива добре. Плаче много, като я обличам след баня, чак се чудих защо, но явно е нормално за повечето бебоци.
Хубава вечер!

# 669
Момичета много ми е притеснено, току що измерих температурата на бебка и беше 38,6 Sad Дадох и Панадол,милото се е кротнало и си мълчи и гледа тъжничко. Сигурно съм е заразила и се чувствам ужасно. И сега вкъщи ме обвиняват,защото не съм и давала АМ ами кърма ,с АМ друг щял да е храни и съм е била заразила Cry Утре сутринта ще е водим при педи. А малката нито има сополи,нито кашля. На какво ли може да се дължи тази температура?

# 670
kat88, и аз преди една седмица бях болна. Продължих да кърмя малкия и слава богу нищо му нямаше. Това дали кърмиш или не, не от такова значение. Инфекцията може да е от всякъде. Пък и вече няма никакво значение от къде малката се е заразила. Скорошно оздравяване.

# 671
Здравейте
ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ
Irinopolis, Fluffy, Eli-st  Hug значи е нормално вече да суче по-бързо и да се нахранва. Успокоихте ме   bouquet
Nina vn дано скоро оздравее бека и се приберете в къщи  Hug Praynig как се стига до пневмония? Простудяяват ли се мъниците ? А има ли апетит малката, много ли плаче ?
И на моя бебо от време на време му се запушва нослто , но няма хрема , май е от сухия въздух защото сме на климатик  Thinking възможно ли е да е от това?

# 672
blurmoi, добре дошла! КАто четох обясненията ти, все едно за моето маймунче чета Mr. GreenСамо със сукане заспива, по никакъв друг начин. И това е зарадо коликите - когато имаше ужасни кризи, му давах да посуче за успокоение и после му бутвах бибата и така заспиваше. Така и изобщо не разбрах кога спря да иска и биба SadА преди това си заспиваше съвсем самичък - гледа, гледа и си заспи. През нощта  му давах да суче, сменях памперс и си го слагах в леглото, където си заспиваше без никакви грижи - много често заспивах преди него. А сега ooooh!.Мечтая си да се върне онова хууубаво време. Дано и това със сукането да е само етап.
Nina-vn, бързо да оздравявате Hug
Кат, не са прави да те обвиняват. Бебка можеше да се разболее и без ти да си болна. Дано да спадне до утре температурата. Hug
Мама ма, честита ти рожденичка! МНого е фотогенична!
Ей, Зеленоочке, аз нямам време да вляза в кухнята, а ти какви вкусотии правиш...Браво!
Хайде, отивам да лягам, че от 5:30 сутринта съм в бойна тревога. Лека нощ и утре - само на здрави и усмихнати бебчета да се радваме.

# 673
Добър вечер, момичета! Добре дошли на новите в отбора! Nina-vn, бързо да оздравявате!  Praynig
Ние днес бяхме на разходка и после Венци беше много щастлив и игрив, дори вече се обръща сам на двете страни, по гръб и по корем. Той също мрази да го обличам, особено когато му нахлузвам ръкавите - рев, рев, страшен рев. Космонавтчето му е за 6 месечно и му е доста широчко, та поне не го кривя за да го напъхам вътре.
За пишката, не му я пипам. С таткото се замисляме дали да не го обрежем като попорасне малко. Не от религиозни съображения, а просто от естетически и хигиенни. Какво мислите?
Някоя от вас знае ли дали продават Вигантол в Гърция, че на нас ни е на 10 км и ако там има да си вземем?

# 674
Дано бързо оздравеят болните бебчета и болните мами!!! Praynig Praynig Praynig
Чета ви ,че всеки ден излизате!Аз пък никъде не извеждам бебка ,хем студено ,хем в моловете само вируси-зорлен да я разболявам !

Интерисувам се от Вигантола -нека съберем инфо в кои държави го има и под какво име (дали е същото).В Англия има ли ,че аз от там мога да поръчам!
Но щом в Румъния го има ,значи ще дойде и тук скоро или поне се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт