Защо сънуваме еротични сънища

• 12 437
  • 131
  •   1
Отговори
# 105
Аз рядко сънувам, пък еротични сънища? Никогиш.
Сънищата са обикновенно отражение на действителността  или на желанията ни в по друго измерение.
Явно спите много.
 От сън спомени няма.

# 106
  Всички ли оставихте темата и отидохте да практикувате " сънуване на еротични сънища" -има време  и за сънища и ................... Май до тук никой няма против еротичните сънища!!!!! Тогава какво трябва да се тормозим защо ги сънуваме?! - Колкото повече - толкова по-добре. Нали от това не се умира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Пожелавам на всички сънуващи през Новата 2011 да превърнат сънищата в реални случки, а на тези които не сънуват - крайно време е да започнат - за кога чакат?!!!! :peace: :love:

# 107
Стой, почакай, да пием по още едно Аз черпя, на бюфета на Каспичанската гара.
Сега сериозно - от кой край на страната е тая шлякавица?

Ай ай ай , Вълчо наистина е шльокавица не е чист диалект от определен регион на България ! Чиста проба е стилистичен и диалектичен  коктейл ала Българан !!! Компилсацийка от различни региони с подправка от някоя и друга архаична изразна форма. Виж това например е е от един карай " Дживгаро руче брабинци на корнизу под пенджуро" ! ма това си е спам за темата  щот не влиза в никой си розов сън.
    Ай сеги требе а ода, че днес съм дежурен да паса полудивите прасета на един вагабонтин. Требе 'а вдигам гълъбите докат ветеръ не и засипал със сняг желъдите.
    Па по икиндия ако остане свободно време ша ви спретна ющ нещо като конкретика за розовите сънища !   
 kiss luvbed айде малко мая за момите и момците де са тип чучулиги и розовото им се явява сабалян  Crazy Hug Embarassed Peace  bouquet

surpriseuu

# 108
Какво пиене бе, Ригит определено е на бЕло...  Wink

# 109
Драги братко rygit ...знаех си аз че си джигит!!!! Laughing
А присъствието ни тук ...освен за цвят.. дано ни възприемат и на сериозно понякога ....дет се казва да сме им трън в очите...или по скоро се чувствам в тила на врага...ма пък си го обичам този враг !!!!!  Laughing

Сега по същество...Шанталче не ме разбра... но не е и нужно...имах предвид за да не изпадаш в състояние на еротична съненена заблуда.. да обърнеш внимание на подробностите в едно сексуално изживяване ...тогава няма и да се сетиш да сънуваш... щото нема да ти останат сили да сънуваш!!!! Laughing

# 110
  • Страната на чудесата
С вашите страсти тук и сънища, снощи сънувах нещо Embarassed дето нито съм го мислила, нито съм тръпнала за такова. Ай сиктир Crossing Arms

# 111
С вашите страсти тук и сънища, снощи сънувах нещо Embarassed дето нито съм го мислила, нито съм тръпнала за такова. Ай сиктир Crossing Arms

Него! Него, нали? Кажиииии, де! А уж щяхме заедно...

# 112
Взех че те разбрах....давай подробностите...целите сме в слух!!!! Mr. Green

# 113
  • Страната на чудесата

Него! Него, нали? Кажиииии, де! А уж щяхме заедно...

Абе, Него-де да беше.
Неее, сестро.
Сънувах някаква мадама, дето ми налетя да ме целува. А ме подпря с...такова, с камбанки.Ужас!!!
Пък и милото го нямаше снощи...

# 114
Ееех, що не ми я препрати, аз не съм махнаджия.
И без това цяла вечер лежах в един кален окоп, в очакване атаката на немците.

# 115
  • София

Е за какво ти е? Да те подпре и теб ли с онова с камбанките  Laughing

# 116
...или по скоро се чувствам в тила на врага...ма пък си го обичам този враг !!!!!  Laughing

Братко Соте  Peace по лично мнение врага обича да усеща топъл дъх в тила си  Peace

По темата: Снощи тъкмо започнах да сънувам един хубв сън и взех че заспах  Confused

# 117
  • Страната на чудесата

Е за какво ти е? Да те подпре и теб ли с онова с камбанките  Laughing

Заядливци Mr. Green
Така е, Коледно -Новогодишно-с камбанки Laughing
Нали:"Ако искаш да се почувстваш звезда-седни на елхата" Joy

# 118
Гос`жа Мафани
Почетен член
            Госпожо Мафани имате голяма попогряшка в Титула си ! Ни мои то тъй хем да сте от нежната страна,  хем да сте ЧЛЕН. Можеш да бъдете почетна ЧЛЕНКА.  Иначе чако че си с физиономия с чара на Упи Голдбърг на аватара си  никой нема а та сънува в розово тъй ша да знаеш ! Особено пък с туй миризливото кафяво ..........не знам кво е точно ма............ не е хаванска пура със сигурност!
             Те точно за туй си са разминала в съня със Шанталчето.   Опарила си феята Съниета ! Оти огинче от туй миризливото кафявото  дет е в устата ти е паднало в деколтето й, и я парнало по ненките ! И Съниета  извикала ООООООООФ и направила Търн ОФ  на присъствието ти в розовия сън де сте  щели със Шанталчето да палувате.  Тъй че или смени онуй кафявото..... с нещо по луксозно..... де огиня му нема  да пада у женските бюстиета........ или  тръскай по редовно пепелта !!!

Та по същество - розови сънища явно сънуват и мъжете и жените когато изпаднат в ситуация на несвоевременно неудовлетворени страсти ! У  наше село им викат мераци....... ма ай да се пиша и аз сеги малко по Урбан - каруцар или Ситизен - кочияш.

Naughty Ето нагледно такъв повод при мъжете ( натисни ТУК)    Hug

Naughty Ето нагледно такъв повод при жените ( натисни ТУК)     Hug

Проблема при свиването на номера е че няма гаранция че в розовия сън ще попадне точно този който ги свива или който ги иска ! Може в обятията на съня вместо желаещия или свиващия номера да попадне точно омразната конкуренция на съперника или съперничката ! Такова спонтанно  розово съновидение  във всички случаи се подчинява по често на теорията на вероятностите от колкото на инатлъшките човешки амбиции! при заспиване Съдбата бърка картите и каква ше се падне си е в повечето случаи както казват старите ора..... Божа рабта !!!  newsm78

Naughty А ето и подсъзнателната причина наречена от некой по умни глави от моята – Доминанта,  която дава сила и задвижва въртележката на   двата повода дадени като примери  по – горе ( натисни ТУК)      Praynig baby_neutral

surpriseuu

# 119
Не сънувам, практикувам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт