Защо сънуваме еротични сънища

• 12 437
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
Случва ми се да сънувам, събуждам се и нападам. Mr. Green
Досега милото не се е оплакало WinkОсвен това, е много добро начало на деня Laughing

На мен също ми се е случвало, ама не сутринта, ами посред нощ, хихихихи

Ми много просто има два типа характери спрямо слънцестоенето в точките  Зенит и Надир - единия тип е Чучулига и са активни сутрин другите са Сови и са активни вечер.
    При мъжете е по характерна сутрешната ерекция защото пак по аналогична причина на денонощната биохимията на човека диктувана от слънцето - парасимпатиковия  дял ( май беше ) който е отговорен за твърдостта на мъжкото самочувствие е по активно при изгрев слънце Сиреч възходящия ход на Хелиоцентрика от хоризонта към Зенит влияе аналогично и на мъжката хормонална система и действа възходящо и на някой мъжки органи за радост или за жалост на противоположния пол !

Каква двуцифрена годишнина от каква сватба бе човек Joy Нито съм омъжена, нито искам да си повдигам либидото. Laughing 
[/quote]

По закона за Детерминация на Лапалас няма случайни неща ! Щом повдигаш темата има причина за това .......... ма ти най добре си знаеш ! Загоряла ли си много  newsm78.......или просто си лудо младо де кат стои, стои, стои и кат го тресне хормона  вика на магарето чуш  Whistling ...... па после са чуди що горкото хайванче било скъсало синджира  ooooh!!!!  Joy Joy Joy

surpriseuu

# 91
 newsm78

Ами предложи му на човека де ...  Peace

newsm78

Да бе после да спре да сънува....айде без тия!!!! Joy

Що бе момчета толкова ли е зле там работата ???  Thinking
Толкова пък за един спокоен сън ако не за розов няма ли да има материал  Wink ???
Ма вий си знайте де..... щом казвате няма да лъжете сега пред целия свят я !!!   Whistling

surpriseuu

# 92
# 93
Ясно Немо разбрах та  !!! Отплавал си къде остров Сахалин !!!  И поради  часоват разлика сега ми пожелаваш лека нощ  Wink   Деца  Stop !  Добре де ша го имам в предвид Whistling !
  surpriseuu

# 94
rygit, ти си странна птица - предизвикваш възхищение с познанията си на трудовете на Лаплас и Фройд, и едновременно с това отврат oт жаргон на каруцар кириджия от гара Kaспичан.

# 95
rygit се изживява като джигит на женския фронт!!!!

Цитат
Що бе момчета толкова ли е зле там работата ???

Попитай Шанталчето...тя най добре ще ни обясни..моите сънища отдавна са превърнати в реалност...демек, голата истина на първа линия!!!!! Joy

# 96
И поради  часоват разлика сега ми пожелаваш лека нощ  Wink   Деца  Stop !  Добре де ша го имам в предвид Whistling !
  surpriseuu

Пожелах Ви еротични сънища Уважаема Ригит  Peace Но не можах да намеря клипче за възрастни  Confused

# 97
Уф, тея мъже тук яко ми оспамиха темата ooooh! Така и нищо смислено не получих като отговор,  с малки изключения..

# 98
Уф, тея мъже тук яко ми оспамиха темата ooooh! Така и нищо смислено не получих като отговор,  с малки изключения..
Все пак си говорим за сънища уважаема $hantalche ...виж ако беше казала за реални сънища... нещата щяха да са други...от сън все пак спомени няма!!!! Laughing

# 99
rygit се изживява като джигит на женския фронт!!!!

Попитай Шанталчето...тя най добре ще ни обясни..моите сънища отдавна са превърнати в реалност...демек, голата истина на първа линия!!!!! Joy

Странно умозаключение виждам по - горе  братле  sote-full !!! Тоз цитат е твой не съм го вземал нито от страниците на Ремарк нито от тез на Клаевел ! Цитирам ги тез двамата мъжаги що у книгите им иде реч за фронтове не за друго ! Доколкото виждам и ти си тътранзиш налъмите из женската баня и са прайш на Пич тъй че си мязаме по нещо в присъствието си тъдява !  Ма то няма лошо ! Няма лошо ! Във всяка една формация трябва да има представители и от противоположната страна  независимо дали иде реч за заряд ( електрически) , пол ( в биологоческия смисъл), цвят, форма  или магнитен поляритет.  Народа му вика за цвят или за цяр требе да има разнообразия в дюса  Wink

Шанталче айде моля ти се  обясни ни какво има в предвид sote-ful ! Що иначе требе а одим при мааленската врачка а гадае до къде е съня и от къде почва розовото наяве l

surpriseuu

# 100
Аууу .... много мъже на последната страница....  Flutter

# 101
Нали все пак говорим за "розови сънища", ама наистина последните страници вече почват да добиват цвят "ултра-с леко лев уклон". Flutter

# 102
[

Шанталче айде моля ти се  обясни ни какво има в предвид sote-ful ! Що иначе требе а одим при мааленската врачка а гадае до къде е съня и от къде почва розовото наяве l

Идея си нямам, вярвай ми Rolling Eyes

# 103
Аууу .... много мъже на последната страница....  Flutter

Брей ющ един представител на  Canis Lupus  само че от женски пол ! Вълчо братлеeeee ........ ти си ша знаеш !!! При това сластно виене де гу ие извила  Мишелин не можеш да сънуваш нищо друго освен нещо в розово.  Отстъпвам смирено към Каспичан ! При такъв красив хищник и то с толокова много ваденки по козината и за миг не мога да си помисля че ще дръзна да я сънувам. Мани мани мани !!! Ша земе на сън да ма уапе па после  ваксини против театанос, против бяс  ...... а не не не  ти си прав всяка жаба 'а си знае гьола !!! А ша си сънувам там мойте си каруцарките ..... е верно те дори и на сън минико понамирисват ма ней се ......... Ай Вълчо сполай ти ......  и после да разкажеш съня ей.......  да не на забуравиш кво пък сеги кат сме от село зер.

Идея си нямам, вярвай ми Rolling Eyes

Ми не знам бре Шанталче виж  ей на ...... Сотето кви ги говори .....Знам ли кво има в предвид . Може па след обед като си е спал следобедния сън да те сънувал па да и мисли че е било истина . Нямам идея че затуй питам де   

surpriseuu

# 104
Стой, почакай, да пием по още едно Аз черпя, на бюфета на Каспичанската гара.
Сега сериозно - от кой край на страната е тая шлякавица?

Общи условия

Активация на акаунт