Защо сънуваме еротични сънища

• 12 458
  • 131
  •   1
Отговори
# 15
Аз много се радвам, че намерих ваксина против еротичните си сънища. Докато сънувам, може и да се чувствам приятно, не знам, но като се събудя ми идва да си сменя кожата Close

# 16
  • София
Защото вечер като се напием и на сутринта ни се струва, че сме сънували ...  Laughing  Mr. Green

# 17
...защото нищо човешко не ми е чуждо

# 18
  • София
Мен пък ме е страх, че ако твърде много се задълбоча в разсъжденията защо ги сънувам ще взема да ги секна... и затова изобщо не търся причината  Laughing

# 19
  Еротични сънища? Най-безопасния начин да изневериш  Joy Не влиза като доказателство в никой съд като довод за бракоразводно дело  Laughing

# 20
Защото вечер като се напием и на сутринта ни се струва, че сме сънували ...  Laughing  Mr. Green
хаха е те това е въпроса.. Laughing

# 21
  • София
  Еротични сънища? Най-безопасния начин да изневериш  Joy
Лошо е, ако бълнуваш на сън някое име ...  Mr. Green

# 22
Шанталова, къде ти отиде аватара с еротичната Снежанка. Сънувах го няколко пъти.
Eми то Коледа мина, пък и времето малко се затопли, та временно сложих тая Wink.

# 23
  • Бургас
В интерес на истината сънувам еротични сънища само когато съм в овулация. Явно при мен хормоните са причината.

# 24
И дайте по-сериозно Naughty. Извикайте там Бояна или някой друг, че да не питам г-жа Димитрина - психоложката на форума Laughing

# 25
А рецепта как да сънуваме такива има ли? Това повече ме вълнува, че моите са предимно трилъри, еротиката твърде рядко ме спохожда в съня ми.

# 26
Аз продължавам да се чудя... Никой ли не е ставал свидетел на еротичен сън с оргазъм или просто няма външните признаци...  Thinking

# 27
Аз продължавам да се чудя... Никой ли не е ставал свидетел на еротичен сън с оргазъм или просто няма външните признаци...  Thinking

При мъжете мокри чаршафи, при жените по трудно да се хване, подмокрянето е по малко.  Laughing 

# 28
Да допълня Паси - при мъжете полюция, при жените - BLG...

# 29
  • София

Moите мокри сънища винаги имат поне по един оргазъм (затова толкова ги обичам  Crazy ), но досега мъжа ми никога не ми е споделял да е ставал свидетел на  някакви неестествени движения или звуци от моя страна по време на сън  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт