Защо сънуваме еротични сънища

• 12 442
  • 131
  •   1
Отговори
# 45

Naughty Не питай душко  Rolling Eyes !!! Вътре имаше само боклуци  Shocked!!! Не ти е работа да знаеш  Peace!!! Някой от това умират ама не от тръпка ами от дръпка  Close!!! 
         Ей Клише радвам се че имаш чувство за хумор !!! Виж тука две каки се опитват да докарат едно BMW до ерекция и да получат транспортен оргазъм  ooooh!!!! Коледа е стават чудеса!!!
 Знаш ли я ???
            surpriseuu

# 46
rygit, когато цитираш, не променяй нищо в цитата. Защо зачервяваш?

# 47
rygit, когато цитираш, не променяй нищо в цитата. Защо зачервяваш?

Това по - горе в цитата не съм го учил по граматика. Crossing Arms  NaughtyПовдигането в цвят или курсив не е промяна на цитата.  Crossing ArmsПреди да се опитваш да налагаш някакви форми на правила се запознай с тях по - от близо.
     Ма това какво общо има със сънищата в розово не ми е ясно. newsm78 Ей Вълчо ти да не си сънувал на скоро учителката си по български и литература и сега да си го изкарваш на мен ?  Whistling Ааяааа недей така това е било само едни сън в края на краищата ! Peace

surpriseuu

# 48
tishoo, коя е медсестрата от аватара ти, ако може да си задам тема за евентуалния следващ сън.

Това е една стажантка в моето отделение  Laughing Ако се уредиш с някоя болест ще те уредя с нея  Joy

# 49

Аре, няма нужда. Shocked
rygit, само учителка не съм сънувал. За да имам учителка не е нужно да я сънувам, а напротив - да се събудя.

# 50
За да не сънувате еротични сънища...ми спрете с тая виагра бре ....какво очаквате да сънувате ...хапвайте Данон с ягодки пък може да сънувате че сте Червената шапчица......а пък Вълкът ще дойде да ви хапне за закуска!!!!! Joy

# 51

Аре, няма нужда. Shocked
rygit, само учителка не съм сънувал. За да имам учителка не е нужно да я сънувам, а напротив - да се събудя.

целта оправдава средствата  Laughing

# 52
Животът на някои минава само в сънища, че събудете се, по-сладко е наяве. Wink

ПП. Доколкото знам, Вълчицата е учителка, така че, на Вълка не му е нужно да сънува...  Wink

# 53
tishoo, коя е медсестрата от аватара ти, ако може да си задам тема за евентуалния следващ сън.

Аре, няма нужда. Shocked

Ааааа Вълчо моля,  Naughtyмоля,  Naughtyмоля Naughty !!! Защо Мед сестри може а Учителки не може. Ша да ма извиняваш ама това си чиста проба професионална дискриминация и пълна самоцензора на собствените ти еротични сънища.  Къде отиде свободата на словото желанието и свободните розови фантазии.  Вълчо недей така бре човек!      
          Недей да ни налагаш вълчи глад за единствената позволена и недоказуема изневяра.  Ако не сънуваш жената на ближния си този вид изневяра не е обявена за грях дори от църквата. Ако Вълчицата е учителка........... ми да ти кажа има и учителки Тигрици учителки Лисици учителки Лъвици, ми сънувай в розово некой друг страстен представител на животинското учителско съсловие.  Naughty
          Айде опитай па там у калабалъку мои и некоя ветеринарна фелшерка а са появи. Да занш под секрет ша ти каа фелшерките са богини при некой манипулации в  събирането на репродуктивен  матриал  от секакъв вид мъжки представители . Да знаш ич биля не са подценяване.   Thinking
          Тъй че не се ограничавай само с на Тишо сочния аватар ами си настрой съно - ресивера и на по - широка честотна лента. Може па добрата Фея на сънищата Съниета да ти прати нещо с по малки бозки но пък  много по -  мнаиполативно  и чвръсто !!!  Whistling

Знаш ли я ???  Peace

surpriseuu

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 23:15 от rygit

# 54
  Още редакция трябва rygit   Joy Joy Joy
И хвърли там цигарите с ....каквото и да са пълни  Mr. Green

# 55
И кво направихте с темата ми сега Crossing Arms Нищо не казвате по същество, само някакви нямащи нищо общо неща си спамите тук. Ще ви изгоня Naughty

# 56
  • София
И кво направихте с темата ми сега Crossing Arms Нищо не казвате по същество, само някакви нямащи нищо общо неща си спамите тук. Ще ви изгоня Naughty

Време е да ги изгониш. Twisted Evil
Обърнаха интересната тема в назидателни постове - от хуманна медицина,скочиха във ветеринарната Joy hahaha
Иначе по темата-не сънувам еротични сънища,на реалността залагам  Party

# 57
Тишо, махай този аватар, че си изпуснах телефона бе, пич...
Шантал, сънувам ги все брюнетки, с дълги крака и ненаситни. Имаш ли обяснение?

# 58
Ебаси, защо трябваше да научавам, че Тишо е пич?
Такива стресове ще ми намалят потентността.

# 59
Ебаси, защо трябваше да научавам, че Тишо е пич?
Такива стресове ще ми намалят потентността.
Като пичка ли си го представяше?
Него го изпуснах като цяло от фокус, а аватарът му едва ли би те довел до проблеми с потентността.

Общи условия

Активация на акаунт