Миньончета

• 41 021
  • 614
  •   1
Отговори
# 210
Ами , ами, айде де...просто всичко бе скрито под престилките навремето.Днес са им отвън паласките просто. Mr. Green
Снеже-дай я тази статистика, моля те.

# 211
Не знам ниски или високи, дебели- със сигурност.

# 212
  • Варна
Голямата ми дъщеря в осми клас е 158см и е една от най- високите в класа. Не можах да повярвам, но е факт.

Тука при мене задават въпрос - "Това младото поколение, защо момичетата са все с едни такива "барабанчета" като ги погледнеш отзад, нещо става... едно време можеше по-често да срещнеш младо и стройно момиче, а сега все едни такива набитички и с "барабанчета"

Хайде де, на какво се дължи това?
На скапаната храна и на заседналия живот.

# 213
Е, хайде, хайде, скапана храна. Едно време не рупахме с кеф бабините тутманици и мекици.

# 214
Е, хайде, хайде, скапана храна. Едно време не рупахме с кеф бабините тутманици и мекици.

Едно време не беше скапана, те сега я провъзгласиха за такава/за баниците и тутманиците ми е думата/.
   Модерни времена с една дума.

ПП: Виж Северина в "заседналият живот" си много права Peace, едно време и в училище и извън училище, спорта беше на почит /много се спортуваше/, сега Интернет - там си го тренират спорта децата.

# 215
  • Варна
Но нямахме снаксове, чипсове и други боклуци. Да не говорим, че почти нямаше освободени от час по физическо, където не се седеше само по пейките, както е в момента.

# 216
  • Пловдив
Защо спорите,    важна е пропорцията, май идеята на темата беше да се обсъждат известни миньончета  Thinking

# 217
    Хайде де, на какво се дължи това?
На храната, на многото хормони с които се угояват животните/по скоро съм чула за тестостерона/.
Jizzlobber, ще трябва да търся. В ренесаннса , въпреки, че хубава жена се е счетала по-закръглена, жените и мъжете като цяло са били с по-нисък ръст. Сега се говори също, като цяло за намаляване на ръста.
Това, че ни се струва, че се увеличава е, че възрастта на пубертета спада/т.е. децата се развиват по-рано и след това ръстежа им спада/.

# 218
Намери, моля те, защото аз чета навсякъде за обратна тенденция, но все в сайтове, които не са ми дали път към официална статистика.

# 219
Защо спорите,    важна е пропорцията, май идеята на темата беше да се обсъждат известни миньончета  Thinking
Не, за известните има амнайсет теми.

# 220
Вземете графиките на СЗО за средния ръст на децата през 2009 в световен мащаб и го сравнете с този от преди 10 години.
Върви нагоре.
Увеличаване забелязва и всеки педиатър. Къде го виждате това намаляване на ръста, и с какво си го обяснявате, при положение, че колкото и боклучлива храна да се яде сега, се яде в пъти повече от преди 100 години....

# 221
По-висока съм от майка ми около 7-8 см, а от баба ми поне 10.
Днешните ученички са определено затлъстели с нацупени устни, а какво значение има ниски или дебели.

# 222
 По- висока съм от майка ми с 22 см. Племенникът ми, който е набор 95 е по-висок от мен, и още по-висок ще става.

# 223
E , хубаво де, аз съм 1.64, дъщеря ми е 1.62 ,и.... каква е тенденцията? newsm78 Rolling Eyes

# 224

един път седмично обаче , а не всеки ден , както и шоколад чат-пат , а не всеки ден ...
мен ме учудва колко големи крака имат ,
39-40 номер в 3-4 клас момичета !! и то не едно и две  ...
но храната е много по-калорична

Общи условия

Активация на акаунт