Миньончета

• 41 162
  • 614
  •   1
Отговори
# 315
На мен сметката за пропорцията хич не ми излезе, а за изящността не схванах задачката. Как така = 1-4 Rolling Eyes
Може би  имат предвид крайния резултат да е съотношение 1 към 4.
  На мен ми е интересно, какво се разбира под изящни, за кого изящни?

# 316
За Шрек  Mr. Green

# 317
Опа, темата стана Красавицата и отличникът
Я да видим колко време ще ви отнеме да разберете, че формулата я е писал журналист, докато си вади топчета от носа?

1-4 да се чете от първата ноздра - 4 топчета

# 318
  • Германия
Ей значи, отровихте ми вечерта с тия формули..сякаш не ми стига огледалото, ами и математически ме накарахте да изчисля, колко точно се издънила майката природа като ме е пропорционирала..тц тц тц..  Crossing Arms

# 319
Формулите, които аз дадох са от курса ми по антропология.

# 320
И изящна не излязох Cry

Добре, че не съм грозна... убивах са. Grinning

# 321
#Cussing out
 Аз пък н ще правя на яхта, ферибот и в басейн. Частен Crossing ArmsАма някой друг път.Дотогава...outdoor sex, там се побирам  Grinning
Докато дойде този ''друг път'', предлагам да се запишеш на йога.
Ще можеш да се сгъваш всякак. Mr. Green

Успях да се покатеря до клавиатурата и да се изкажа! Crossing Arms
http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/TFLtt9DAfkI/AAAAAAAAM_Y/am … -Treatment-01.jpg И ще можеш да чатиш от клавиатура на пода

# 322
Краката, измерени от чатала до земята трябва да са 40-50% от общия ръст, като с височината процентът се увеличава. Краката трябва да са повече от три пъти дължината на главата.  Peace

Ама как го обясних  hahaha
По формулата дето пуснах съм непропорционална  Mr. Green коефициента ми излезе 0.40.
 Това с меренето от чатала си го харесах повече, там съм 44 %

# 323
а моят коефициент пък излезе 0,39 Sad

# 324
 Аз да не казвам какъв ми е коефициентът според формулата на Кифлата , че ще се окажат прави БГ продавачите и производителите на дрехи, които ме намират извънредно явление.

# 325
Кифлата, 40-50% при ръст 150-175. Т.е. при ръст 150 - 40%, при 1,75 - 50%. Над и под този ръст формулата не важи. Не знам дали е извеждана изобщо.
Формулата е само за жени. При мъжете не помня как беше (това го пиша в слечай, че вълкът е грабнал рулетката  Twisted Evil)...

# 326
 А за ръцете каква е пропорцията?

# 327
Понеже хванах метъра, мисля че идеята на тази формула

( Г - Т)
_______________ = 1 - 4
      ( 2К - Б)

е  резултата да е между 1 и 4. Но ми е трудно да си представя човек не попадаш в този резултат.

Мъни, не съм идеална значи, така ли?  Ужас... От чатала е от вътрешната страна на краката, нали ?

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 00:10 от Кифлата

# 328
  • Германия
Аз попитам за формулата на Кифлата, обиколката на двете бедра ли се взима или само на едното, че ако е само едното..лоошоо Tired

# 329

Формулата е само за жени. При мъжете не помня как беше (това го пиша в слечай, че вълкът е грабнал рулетката  Twisted Evil)...
Да бе. Аз да не съм фуста. Само попълвам досиетата ви с мерките - височина, кила, %.

Общи условия

Активация на акаунт