Миньончета

• 41 112
  • 614
  •   1
Отговори
# 390
Кел файда ( да използвам този израз от една друга тема)  от дьлгите ти крака,ако са ти дьлги и циците. Hug

# 391
  • Бургас
..... Аз искам тема за размер на гърди. Там поне ще е по - интересно.

Ъхъъъ... там к`во ще мерим, Устата на мъжа  /каква г`да може да погълне/ newsm78
Ама то и сега нищо на мъжа какво му мерим? В тая тема има само женски гледни точки. Имаше 1,2 мъже и ги пропъдихме.

# 392
Да, ако е несъразмерна като пропорции, непохватна, леко тромава и е имала прякор "дългуча" в училище . Не всички високи и дългокраки мадами са модели и манекени. Освен това, българите сме нисичък народ, сравнени със западноевропейците или скандинавците, и обичаме да се присмиваме на по- различните, особено в тинейджърска възраст, когато комплексите избуяват. Кофти, но факт.
Ох, права си, ето на мен като ми викаха Дона-Пирона в детската градина, още избивам комплекси и лея злоба из форума  Cry

# 393
Да, ако е несъразмерна като пропорции, непохватна, леко тромава и е имала прякор "дългуча" в училище . Не всички високи и дългокраки мадами са модели и манекени. Освен това, българите сме нисичък народ, сравнени със западноевропейците или скандинавците, и обичаме да се присмиваме на по- различните, особено в тинейджърска възраст, когато комплексите избуяват. Кофти, но факт.
Ох, права си, ето на мен като ми викаха Дона-Пирона в детската градина, още избивам комплекси и лея злоба из форума  Cry

E, на мене в училище ми викаха Щъркел, пък сега се оказах ... newsm78 /и аз не знам какво/, да ги избивам ли, да ги набивам ли /комплексите де/.

# 394
Кел файда ( да използвам този израз от една друга тема)  от дьлгите ти крака,ако са ти дьлги и циците. Hug
Joy

Дългучки, вашите гърди как са, има ли някаква пропорция ръст/гърди? Повечето едрогърди дами, за които се сещам са миньончета.

# 395
Ле-лееее, много се "врЪтна", тоз народ, ле-леее  Crazy

# 396
"Миньонче" с големи цици- за мен това е карикатура някаква/злобея, разбира се/.

# 397
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ох, права си, ето на мен като ми викаха Дона-Пирона в детската градина, още избивам комплекси и лея злоба из форума  Cry

А не трябва, скъпа Дона. Дори да си била Пирона, това е минало, време е да продължиш напред. Ние сме с теб, ниски и високи, дългокраки и късокраки! Simple Smile

# 398
Мерси от дълги цици - там гравитацията вече си е казала думата...

...
Сега повече ще ти върви Дона-Беладона.  Wink

# 399
Ох, добре, дайте за циците сега.

# 400
Защо? На мен частта от темата за дългите крака ми харесва. Изключвам жирафите.

# 401
Мара Отварачката, но пък е ГМОжена.

# 402
Защо? На мен частта от темата за дългите крака ми харесва. Изключвам жирафите.

Ха, сега...залези им слънцето на майсторите, дето пари изкарват, да докарат цици за чудо и приказ на женичките, тъй де, нали това по-по-най се цени от силната половинка на човечеството. Shocked newsm78

# 403
Вълк, след 50 години всички жени ще са ГМО. Это днес ми казаха , че най-новата мода била да си инжектират нэква киселина в г-точката ...  Мисля на мойта за 8ми март това да и подаря.

# 404
Ина, изключвам ги от темата, не по принцип.  Wink
За киселината в г-точката - то която си е фригидна, и основа да й инжектират, все таа... проблемът е другаде.

Общи условия

Активация на акаунт