Миньончета

• 41 058
  • 614
  •   1
Отговори
# 450
Хахах, 1.75 направо едър бе hahaha

# 451
 Ако опра до там ще му купя обувки като на Саркози, колкото и да са ми смешни:)

# 452
  • Пловдив
Ееее, горките дребосъци, те направо за оплакване, пък най-хубавите жени са минали през тях   Mr. Green

Малко статистика:
 Том Круз (168см), Марк Оуен (168 см), Луис Хамилтън ( 173 см), Джейми Кълъм (163 см), както и Хю Хефнър (165см), Робърт Карлайл, Илайджа Ууд, Принс, Боно, Джак Блек, Джеймс Блънт, Бен Стилър и Джейсън Пристли.
от тук:
http://www.viewsofia.com/article/6583/Double-Trouble---Niski-sreshtu-visoki-maje

# 453
  • Варна
А бе, друго си е големият (едрият) мъж, няма какво да се лъжем сега.

# 454

О, да! Спор няма. Най- готини са от типа "гладно студентче"-  190-195 см. 70 кг.
О тях лъха толкова секс, колкото от някой висок 165 и тежащ също 70 кг.

# 455
Да разбираме ли, че мъж под 1.80 е нисък? Thinking

# 456

О, да! Спор няма. Най- готини са от типа "гладно студентче"-  190-195 см. 70 кг.
О тях лъха толкова секс, колкото от някой висок 165 и тежащ също 70 кг.

Само Секс ли лъха Мадам  Flutter

Ахаааа, Ясно Grinning

# 457
  • Варна
Мафани Има и една думичка в скобките- "едрия". Simple Smile Сложих я, за да предотвратя точно такъв коментар.
Явно неуспешно. Не познавам жена, която би харесала ходещ скелет.

# 458
Ееее, горките дребосъци, те направо за оплакване, пък най-хубавите жени са минали през тях   Mr. Green

Малко статистика:
 Том Круз (168см), Марк Оуен (168 см), Луис Хамилтън ( 173 см), Джейми Кълъм (163 см), както и Хю Хефнър (165см), Робърт Карлайл, Илайджа Ууд, Принс, Боно, Джак Блек, Джеймс Блънт, Бен Стилър и Джейсън Пристли.

Преди или след като станат известни? Щото и Марадона като си седне на портфейла, всички жени са негови. Ама ако беше градинарят?  То аз и не бих наела такъв.

# 459
Ина, може и пот, не знам.

Северина, аз познавам. Така че хора всякакви. Ти сега какво искаш да кажеш, че длъгнестите и слабите не правят секс ли?
А и между другото едър за тази моя позната и сестра й е ръстът на мъжа, не килограмите.
Защото и комшията около 175 см. 100-на кг. не е баш висок, но е едър определено, даже мноооого едър.
 Я, кажете как възприемате двойка: тя- 155 см., той 200 см.?

# 460
Аууу, Старият Хю много ниськ бил... Shocked Инфантилна сигурно е виждала х.й колкото него. Thinking

# 461
И  newsm78, Градинарят няма ли портфейл. Blush

# 462
И  newsm78, Градинарят няма ли портфейл. Blush

Не колкото Марадона и Хю. 

# 463
Имах такава колежка...тя 1.58см., той 195...и двамата леко закръгленички...ами бяха си супер двойка Flutter

# 464
  • Варна
Казвам това, което съм написала, Мафани.  Аз не познавам, а не че не съществува такава.
Не мога да знам кой, колко и какъв секс прави, но вярвам, че за всеки влак си има пътници. За някои просто са повече.
Едър за мен е комбинация от ръст и килограми. Общо взето в достъчно к-во и от двете. Напр. 170см и 100кг. си е просто дебел, не едър.

П.П Аууу, голямо оживление в темата, едва публикувах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт