Миньончета

• 41 049
  • 614
  •   1
Отговори
# 45
  • София
П.С. Като правило миньончетата по-бавно се състаряват. И по-красиво.  Flutter

А аз каквато съм 171 сантиметрова кобила се очаква значи да съм бая грозно бабе  Laughing
А така си мечтаех, че ще съм готина дърта чанта... от мачкан лак, но все пак лачена  hahaha и ще завъртя някой млад любовник... защо ми развалихте илюзиите  Crossing Arms

Абе, бая миньончета познавам, които никак красиво не остаряват..... Rolling Eyes
Иначе да добавя Мадона и Кайли Миноуг - втората ми е по-симпатична лично на мен...
Шакира я обожавам....Секс отвсякъде....

Аз съм 160, но имам претенции към мъжете - нещо не мога да възприема мъж под 180....Нагла съм, нали Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 16:28 от Парци

# 46
  • София, център
Не знам. Аз съм макрионче.

# 47
  • София
Ето ви една талантлива миньонка-
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://e-vestnik.bg/imgs/mado … p;ved=0CC4Q9QEwAw
Иначе наистина са по-фини,красиви и остаряват по-незабележимо и без да имат дълги бедра до сливиците.

# 48
Мадона: 1,52
Кайли Миноуг: 1,50

# 49
Аз пък само за високи красиви жени се сещам.

# 50
Пола Абдул(хореограф на Майкъл Джексън ) навремето беше доста известна и до колкото знам е доста ниска.Аз самата съм малко над 1,50 см. и онзи ден ме взеха за кака на детето ми (т.е с 10 години ме подмладиха) Mr. Green

# 51
Не мога да намеря данни за ръста на Лили Иванова, но и тя е към 1.50 без обувки.

# 52
П.С. Като правило миньончетата по-бавно се състаряват. И по-красиво.  Flutter

А аз каквато съм 171 сантиметрова кобила се очаква значи да съм бая грозно бабе  Laughing

Аз с моите 180 см трябва да се скрия от хорски очи като остарея.

Не се сещам за миньонче, на което да се възхищавам. Все са високи жени. Харесвам образа на Бубамара от "Черна котка , бял котарак".

# 53
  • Варна
Подкрепям тезата, че миньончетата изглеждат по- млади, особено след 40-те. И аз съм стройно такова (1,60 м.) и много често се изненадват, като чуят на колко години съм всъщност. Някак по -лесно и без усилие им се удава на дребничките да младеят. Не е честно, но е факт.  Simple Smile

# 54
  • Varna
инфантилна Grinning

Завид, завид, за чудесната ти височина от една 1.56 сантиметрУва newsm10
Възхищавам се на актрисата Джейн Сиймур- имаше някакъв репортаж навремето за нея и нейната стилистка беше казала, колко е висока-1.56 см., но и, че е много съразмерна и няма никакви трудности, когато я облича.

Иначе, висока или ниска, няма значение- важното е да се грижим за себе си, и пак да повторя моето любимо изречение- Да остаряваме като катедрали а не като цървули Wink Малко оФФ е от темата, съжалявам.

# 55
  Пенелопе Круз.
  Височките много тънкообидни нещо.

# 56
Не съм тънкообидна, аз само завиждам на ниските, че повечето мъже са им високи.
На мен това ми е голяма драма, че все дребни ми се виждат мъжете Joy

# 57
Винаги съм харесвала високи мъже...е, падна ми се нисичък Mr. Green

# 58
Не съм тънкообидна, аз само завиждам на ниските, че повечето мъже са им високи.
На мен това ми е голяма драма, че все дребни ми се виждат мъжете Joy
Абе и да извиваш вратле нагоре, за да можеш да гледаш хората в очите или да се повдигаш все на пръсти, не е много гот. Laughing

# 59
  Пенелопе Круз.
  Височките много тънкообидни нещо.
Има ли някакво обяснение на феномена с красивото осстаряване на миньоните, или просто сме свидетели на автосугестия тип ' огледалце, огледалце на стената, кажи ми че съм най красива на земята'?

Общи условия

Активация на акаунт