Миньончета

• 41 042
  • 614
  •   1
Отговори
# 60

??  Само толкова?
Вече може и от възрастта да се е посмалила, но чак пък 152...  Thinking

# 61
  Пенелопе Круз.
  Височките много тънкообидни нещо.
Има ли някакво обяснение на феномена с красивото осстаряване на миньоните, или просто сме свидетели на автосугестия тип ' огледалце, огледалце на стената, кажи ми че съм най красива на земята'?
На по-малко кожа по-трудно може да се събере излишна за гънка

# 62
Зависи колко е опъната кожата. Както казва Джери Хол, след една определена възраст жената трябва да избира- лицето или задника. Но все пак говорим за ширина, не за дължина.
Да заповяда следващия опит:)

# 63
  • Варна
 Laughing Вълк, страхотно обяснение!
Аз не успявам да си представя, как една висока, да кажем 45 годишна жена, би могла да изглежда като тинейджърка.  Thinking
А примери за обратното колкото щеш.

# 64
45 годишна жена може да изглежда като тийнейджърка, но само в гръб.

# 65

??  Само толкова?
Вече може и от възрастта да се е посмалила, но чак пък 152...  Thinking
Тази информация я имам от доста години. Дребна е доста Мадона. И аз съм толкоз Mr. Green
На клиповете не винаги си личи.

# 66
  • Варна
Високата такава и в гръб не може. Simple Smile

Хм, темата добива един неприятен привкус- "за" и "против" "ненужно високите". Тъповато е и навярно с право някои се чувстват засегнати.
Предлагам да се ограничим с изброявания. Коментарите явно дразнят а и не са в духа на Коледа. Wink

# 67
Клиповете не ги броя, но от снимки, където е на улицата с други хора около себе си... няма вид да е толкова по- ниска от тях. Верно, че до Денис Родман беше много мини, но там не е заради нея  Simple Smile
Не намерих официална информация за ръста й, попаднаха на 164см, но пак някой си го твърди в някакъв си форум.

# 68
Аз го знам от едно списание Браво, което четох като тийнейджърка. И нямаше да го запомня, ако не съвпадаше с моя ръст. Мадона е доста съразмерна и атлетична жена, може би затова не се връзва с представите за трътлест миньон, които обикновено изникват при споменаването на ръст под 1.60.
Не знам сега кое е вярно за нея: 1.52 или 1.64, но какво пречи да ся премерили с токчетата или да е поизлъгала малко. Laughing

# 69
Аз почвам да се чудя какво влагате в 'красиво остаряване' . Аз на ръст лично не се засягам, не се боря за красавица отдавна, да не казвам че никога не съм. -Остаряването също не ми чука на вратата, а нямам никакво намерение да го мисля отсега.
Но за мен 45 годишна, която се опитва да изглежда като тийнейджърка, е смешна, без значение ръста й. Сещам се за красиво остаряващи високи жени- Синди Крауфорд, Наоми Кембъл. Сигурно има и други, разбира се. Ето я Синди. Тийн не е, но за нея времето е спряло между 25 и 30.

пп. по принцип не се интересувам сообено нито от актриси, нито певици или известни личности като цяло, та ми е трудно с примерите.

ппп. Сетих се и за Моника Белучи , една от най красивите и харизматични жени според мен.

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 15:32 от Рокси

# 70
Спиание Браво не ми е достоверен източник. Кой знае колко е висока... Хората масово лъжат за ръста си, не знам защо така се получава. На повечето ми познати по личните карти написания ръст не е верен. Добре, че не се попълваха и килограми за лични документи, че там не знам какво щеше да става  Laughing  Щом за ръста някои лъжат с по 10см.

# 71
Зависи колко е опъната кожата. Както казва Джери Хол, след една определена възраст жената трябва да избира- лицето или задника. Но все пак говорим за ширина, не за дължина.
Да заповяда следващия опит:)
Не се чувствам длъжен да те убеждавам, но говорим за пропорционална жена.
По-нисък ръст, по-ниско тегло, по-малко лице, по-малка повърхност на кожата.
Кожата и на високите, и на ниските, е с еднаква дебелина, и за да се образува гънка, отнякъде трябва да се вземе излишна кожа.
По-близко до ума е да се намери достатъчно от три квадратни дециметра, отколкото от два.

# 72
Високата такава и в гръб не може. Simple Smile

Хм, темата добива един неприятен привкус- "за" и "против" "ненужно високите". Тъповато е и навярно с право някои се чувстват засегнати.
Предлагам да се ограничим с изброявания. Коментарите явно дразнят а и не са в духа на Коледа. Wink
Ако прочетеш внимателно темата, ще забележиш че високите започнаха първи.
Аз съм безпристрастен, в легнало положение ръстът е без значение.

# 73
Вълк, забравяш че  преценяваме нещата в контекста и заобикалящата ги среда. Бръчка с дълбочина от 1 мм изглежда различно на лице с площ 5 или 10 кв.см. Ако толкова държиш на мерките и бръчките де:) Щото в кревата и те нямат значение, ако поставим кревата ти в центъра на вселената.
Типът кожа, респ. бръчките по нея, нямат нищо общо с  ръста. По скоро с цвят на косата, кожата, количество колаген и т.н.

# 74
  • Варна
.......... в легнало положение ръстът е без значение.
И с това можем да приключим обсъждането. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт