Миньончета

• 41 089
  • 614
  •   1
Отговори
# 120
Видимата възраст не зависи само от ръста, колкото и да ни се иска да е тъй Simple Smile
Колкото до високите мъже, то и аз се радвах преди, ама сега всеки път щом застана до мъж си или брат му, изпадам в депресия- те ли растат, аз ли се смалявам...

# 121
Аз също съм миньонче/152см/.
Когато бях ученичка, винаги бях последна на опашката и първите като дадат крачка, све подичвах, но затуй на снимки ме слагаха винаги отпред/няма начин/.
Голям проблем беше да си намериш и дрехи, дамското започваше от 42 номер/аз нося 38/, затуй пък в по-късна възраст си относих на тинейжърски дрехи/пък и досега/.
С мъжете никога не съм имала проблеми/напротив те са много по-внимателни/.
Е, сега за сезона- едно е да паднеш от 2 метра, друго е от 1,5м.
Килограмите също личат повече, а с възрастта ги трупаме.

# 122
Като гледам какви теми се пускат напоследък, може и да обвинят миньончетата, че не са пораснали достатъчно.   Или гибончетата , че така са се отпуснали да израстнат много. 
Брех, как ме е яд!
Ми, аз ся не знам с кой да са сдърля!
Миньон ли съм или кранта?!
1.70. Само ми кажете към кои се причислявам и гледайте...!

# 123
Кайли я забравих, но е страхотно миньонче според мен. Не ниска, а крехка и изящна  Heart Eyes

Хм, мен редовно ме причисляват към миньночетата (висока съм 164), но си качвам и свалям 10 кг без никой да забележи (само съпружието се притеснява, при заслабване, защото съм ставала кльощава). 2-3 кг и аз не ги регистрирам Thinking

# 124
Миньон ли съм или кранта?!
1.70. Само ми кажете към кои се причислявам и гледайте...!

Кобилка. И аз съм толкова висока.

# 125
Приятно ми е, 178см, 115 крак  Mr. Green, до преди няколко години - под 60кг. Много грозно ще да остарея, мда. Бръчките зависели от височината и ниските жени остарявали по-късно? А ниските тийнейджърки като първокласнички ли изглеждат на бала? Я не се излагайте. Има хора всякакви, аз харесвам душа и излъчване, не килограми и тлъстини. Тях ги оглеждам само в месарницата.

Но нека си кажа - всъщност ние "кобилките" сме много благодарни, че не ни се налага да носим високи токчета, стилетос и тем подобни глупости, за да изглеждаме добре с къса пола или дълга рокля. Или още по-лошо - за самочувствие.

Та ако говорим за сладко миньонче, и аз казвам Ева Лонгория, защото има излъчване, а не защото е под 1.60.

# 126
Аз изглеждам страхотно в къса пола дори и с равни обувки  Wink Пропорциите на тялото, в случая дължината на краката не винаги зависят от общата височина.
П.С. Само два пъти съм гледала на висока жена като на кобила  Embarassed Но и двете дами имаха много широк ханш, бяха трътлести (подчертано късокраки) и с кокалести физиономии. И излъчване нямаха никакво  Mr. Green

# 127
Хайде и аз тук - 1,63 см  Peace Единствения недостатък на миньон4етата според мен е ,4е много си ли4ат ка4ените килограми  Tired 2 да са-забелязват се веднага !!

# 128
Бръчките зависели от височината и ниските жени остарявали по-късно?

Не знам, не съм забелязала такова нещо, но че слабите жени са по-сбръчкани от дебелите е факт. Колкото повече дебелее една жена, толкова повече се опъва кожата и изглажда лицето.   Laughing
Какво се казва в такъв случай? А, да - да ви е сладко!  eat

# 129
  • Варна
Какето е права. Много рядко можеш да видиш пълна жена с бръчки. И ако приемем, че на дребосите килограмите им личат повече (щото наистина си е така), логично следва извода, че миньончетата са по- младолики. Simple Smile

# 130
Но нека си кажа - всъщност ние "кобилките" сме много благодарни, че не ни се налага да носим високи токчета, стилетос и тем подобни глупости, за да изглеждаме добре с къса пола или дълга рокля. Или още по-лошо - за самочувствие.

Голямата ирония е, че високите токчета стоят добре именно на кобилките  Simple Smile Изключително нелепа гледка е жена 1,50 на 10 см токове, дължината на тока е колкото дължината на прасеца  Laughing

# 131
  • Бургас
Аз съм 1,62. Всичко ми е малко. От стъпалата, до чашката на сутиена. Писнало ми е да си търся дрехи и обувки. Факт е, че никога не ми дават годините. Когато родих детето искаха да викат родителите ми, защото решиха, че нямам години. Взимат ме за каката на Иван. Това лято един татко беше изумен когато детето ми каза мамо. А човека е най - редовно с нас на площадката. Иван играе с неговата дъщеря.
Имам подозрения, че тази тема ще стане като онази, в която се твърдеше, че пълните жени са по - обичани и по - щастливи, защото мъжете им ги обичали заради самите тях.  ooooh!
Важното е да е хубава пропорцията. Височината е + когато всичко си е по - местата.
Повечето от любимите ми актриси са около 168-176, т.е не миньони.

# 132
Предимството на ниската пред високата жена е, че върши същата работа, но заема по-малко място.

# 133
Хората изпитват по-голямо доверие към дребни жени и едри мъже. Правено е такова изследване за нуждите на търговски фирми. Към това трябва да се прибави и някакъв инстинкт - като видят дребна жена, мъжете изпитват някакъв подтик да я защитят. В смисъл - една дребна жена на спирката примерно има по-големи шансове да получи помощ за качване на детската количка, да й бъде отстъпено място в автобуса и т.н.
Не ми се рови сега в Боговете сигурно са полудели. Там местните бушмени като видяха бяла жена, първата им мисъл бе за ресурса вода. Тя дори не бе едра, просто по-едра от техните.

# 134
Sesana, дрехите и обувките са проблем на бъ;гарските търговци, а не на жените ( за мъжете не знам как стои въпроса, моят е средностатистически  Mr. Green ). Питаш за номер 41, а те ти викат 'ама дамски ли'. Същевременно във всички онлайн магазини нормалната дамска номерация е до 42. Пробвам блуза- на ширина- място за още две Роксита, на дължина- един пръст над пъпа. Един път една продавачка ми каза ' ама какво искате, вие сте висока, имате и бюст'  ooooh!
Добре, че поне не съм толкова дългокрака, та драмата с панталоните ми е спестена.

Общи условия

Активация на акаунт