Миньончета

• 41 009
  • 614
  •   1
Отговори
# 135
...Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..

Абсурд! Височина 170 см + кърмене 1 година= перфектни гърди

# 136
...Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..

Абсурд! Височина 170 см + кърмене 1 година= перфектни гърди
непотвърдено твърдение, а и темата е за статистически неща. Разбира се, че има изключения. Никой в темата не е твърдял, че на жените над 165 циците висят.

# 137
Како, ти може и да не си, но един любим съфорумец го твърди по-горе.  Laughing Инак съм съгласна с теб, макар да не разбирам какво общо имат килограмите с височината, щото аз пълни жени познавам всякакви. И честно казано предпочитам да съм цял живот слаба и с бръчки на 50, отколкото пълна с бръчки на 55, но това е съвсем друга тема, пък и често е ген, а не въпрос на избор. Ех, де да бяха антиоксиданти подкожните мазнини - сите кобили, минИонки и бузанки щяхме да плеснем и да се прегърнем!

Дона, и това също.  Grinning

А, сега и на кариера го обърна Вълка.  Joy Високите - чистачки, ниските - директорки. Записвайте си.

П.С. Мениджър съм, сигурно са се объркали нещо. И сигурно съм изключение.  Mr. Green

# 138
Но над 45 определено висят. Моите - не, естествено, защото съм форумка.

# 139
Имам подозрения, че тази тема ще стане като онази, в която се твърдеше, че пълните жени са по - обичани и по - щастливи, защото мъжете им ги обичали заради самите тях.  ooooh!
Да, и която опроверга твърдението, че дебелите хора били по-добродушни  Laughing

# 140
  • Бургас
Всичко сбръчкано и висящо, ако пречи може да се махне.
За гърдите: Гравитационното взаимодействие е еднакво и на 1м. и на 2м.
 По - скоро би трябвало едрите форми да падат в бой по - бързо, защото си тежат. Но има лекари, скалпели и ако пречи се коригира.

# 141
Инак съм съгласна с теб, макар да не разбирам какво общо имат килограмите с височината, щото аз пълни жени познавам всякакви.

В конкретния случай - нищо. Просто споделих това, което ми е направило впечатление.  Laughing
Що пък и ние - ниските и дебелите, да не сме облагодетелствани с нещо?  Crossing Arms

# 142

А, сега и на кариера го обърна Вълка.  Joy Високите - чистачки, ниските - директорки. Записвайте си.

П.С. Мениджър съм, сигурно са се объркали нещо. И сигурно съм изключение.  Mr. Green
Криво четеш. Твърдях, че една дребничка женица по-лесно може да продаде имот или пробута застраховка. Ти ми пробутваш мениджърския си пост, който не ме интересува.

# 143
  • София
Това звучи много гадно, женица  Sick. Също като кранта, тлъста крава, кон, запетайка, гном, трол...

# 144
Гадно колкото детенце, цветенце, подаръче - умалително от жена.

# 145
  • Варна
На мен ми звучи гальовно и леко архаично, но в никакъв случай гадно.

# 146
Женичка ми идва леко подигравателно- около 40-годишна възпълничка, леко глупавка...

# 147
Но нека си кажа - всъщност ние "кобилките" сме много благодарни, че не ни се налага да носим високи токчета, стилетос и тем подобни глупости

Не всички миньонки носят обувки с токчета Rolling Eyes
Аз съм 160 см висока и си купувам само равни обувки - не се чувствам удобно на токчета... Никога не съм имала притеснения заради ръста си  Peace

# 148
Женичка звучи палаво и секси в стилистиката на старите градски песни - обичам женичките, обичам ги всичките и т.н. Женица звучи просто клето и окаяно.

# 149
  • Варна
Айде сега анализ на любимото на Вълка и осмокласниците "женка"

Общи условия

Активация на акаунт