Миньончета

• 41 017
  • 614
  •   1
Отговори
# 75
Аз обаче смятам, че 1,63 е една много добра височина за жена,

Разбира се - от всички злини се избира най-малката  Peace

п.п. Немовица - 1.65 ... нямаше за момента по-малка  Embarassed Embarassed

# 76
 Това с красивото остаряване на миньончетата не го взимам на сериозно, не виждам никаква връзка. Ранното остаряване зависи от типа кожа, ген, ако щеш, тип фигура, начин на хранене. Моята майка е миньонче, да не кажете, че завиждам. Някога и е попречило да влезе в професионален танцов състав, ставало е дума за няколко сантметра. Побеляла е на 24, аз още не съм била родена, а много ранната критическа и донесе едни състаряващи натрупвания в областта на корема. Завиждам на миньончетата, че всички мъже са високи до тях, ние по- трудно намираме такива.

# 77
Oпитай да направиш гънка на мъжко портмоне и на кожено мъжко пaлто
Къде ти беше по-лесно?
Регни се в Салса примерно, изкарай всички жени на една и съща възраст, и ги сейфвай в два албума - под и над 160. После разгледай албумите.

# 78
А, нямам си друга работа Laughing 

# 79
Спиание Браво не ми е достоверен източник. Кой знае колко е висока... Хората масово лъжат за ръста си, не знам защо така се получава. На повечето ми познати по личните карти написания ръст не е верен. Добре, че не се попълваха и килограми за лични документи, че там не знам какво щеше да става  Laughing  Щом за ръста някои лъжат с по 10см.
Именно заради това допуснах, че едва ли някой ще тръгне да лъже, че е с 12 см. по-нискък отколкото е. Но колкото ще да е висока.
Не виждам защо високите жени трябва да се подтискат от темата. Има прекрасни примери и за високи и красиви жени.
Аз вече съм свикнала да не се комплексирам от моя си ръст, и без това малко възрастни хора са по-ниски от мен. Но ми е най-смешно някои, които са само с 1-2 см. по високи от мен каква гордост ги тресе, че били по-високи. Веднъж се появих с 12 сантиметрови токчета и направо се притесниха да не ги задмина по ръст Joy Страшна работа, ейй.

# 80
  • Варна

На по-малко кожа по-трудно може да се събере излишна за гънка

По същата "логика" колкото по - висок е скелетът, толкова кожата  ще е по-опъната, по- разгъната.
Въобще, Вълк, как я роди тая теория, много е весела  Laughing

# 81
А! Сетих се за нещо, което ме е карало да завиждам на високите дами - не им се налага да си подкъсяват панталоните. Crossing Arms

# 82
Не завиждай, за сметка на това блузите и саката в повечето случаи са като подарени, едва стигат до кокалчето  Mr. Green

# 83
Надявам се никой да не се обижда от написаното в темата. Не избираме между ниски и високи, а и не бихме могли. Това за остаряването и аз съм го чувала, до колко е вярно обаче ще разберем след години. Колкото до Мадона - 161 според този сайт, който ми се струва доста надежден.

http://www.celebheights.com/s/-Madonna-372.html

# 84

На по-малко кожа по-трудно може да се събере излишна за гънка

По същата "логика" колкото по - висок е скелетът, толкова кожата  ще е по-опъната, по- разгъната.
Въобще, Вълк, как я роди тая теория, много е весела  Laughing
Разкажи ми от какво разбираш, да го преведа на твой език
Ако мекицата е голяма колкото тигана, ще се образуват няколко мехура при пържене.
Ако е мъничка - нито един. Така добре ли е?

# 85
  • Варна
Мекици, портмонета - пак толкова убедителен си ми  Laughing

# 86
Сетих се за един мой съученик,който твърдеше, че колкото по нависоко си, толкова е по силна гравитацията. "Тука на тая ограда не ме гледай че само си седя, ако се кача отгоре на блока, знайш ли как дърпа'  Laughing. Но все пак бяхме в пети клас. Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..

# 87
  • Варна
Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..

Естествено. Върни се към примера с мекиците.

# 88
  • София
 Joy Joy Joy Забавна е станала темата  Laughing То май аз повлякох крак (дъъълъг крак  Laughing ) и започнах спора между ниски и високи. Изобщо не съм целяла това. Напротив, исках малко да развеселя обстановката. Нямам комплекси за височината си и даже ходя често на много високи токчета. Имах късмет да се омъжа за висок мъж (почти 190), та да не изглеждам смешно извисявайки се над него.
Миньончета харесвам много, но ако са наистина мънички, а не просто ниски. Тоест да са пропорционални и слабички. Изглеждат много крехки и нежни. Имах такава съученичка (тя дори пише във форума, но в други раздели) и тя беше и още е една от най-сладките мацки, които съм виждала. Иначе няма какво да се лъжем - 2-3 излишни килограма личат доста по-малко на една висока жена отколкото на ниска такава.

# 89
Клише, нали писа, че си 171см? Къде се слагаш при високите? Писаха, че до 168см са миньончета, ти си само 3см повече. Не знам дали и за среден ръст минаваш. Високи са тези, по 180см или поне 178см.

Общи условия

Активация на акаунт