Миньончета

• 41 049
  • 614
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Клише, нали писа, че си 171см? Къде се слагаш при високите? Писаха, че до 168см са миньончета, ти си само 3см повече. Не знам дали и за среден ръст минаваш. Високи са тези, по 180см или поне 178см.

Това с миньоните до 168см не го приемам. За мен това е абсолютно нормален ръст. Бих нарекла миньонче жена под 160  Rolling Eyes Или явно просто само с миньони дружа и затова ми се чини, че аз съм висока (или от токчетата ще да е...  Rolling Eyes )

# 91
E, aз съм само 176, защо всички наоколо ми се струват ниски тогава  Joy

# 92
  • София
178. Еовин, бия те с два санта  smile3534 А защо наистина ниските мъже си падат по високи жени? Такива набези съм имала...то Убост, то Убаятелност имам, ама има и нещо друго  newsm78

# 93
Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..
...и пак не им личи /както и килограмите отгоре/, 'щото разстоянието между пъпа и бюста е по- голямо.  Laughing

# 94
  • София
Айде сега ще си мерим сантиметрите ли?  Crossing Arms Докато не пусне някоя снимка в цял ръст как потупва жираф по рогцата изобщо не ми се фукайте колко сте високи  Naughty

# 95
  • София
Нема да се учудя, ако прочета, че на високите жени повече им увисват гърдите например..
...и пак не им личи /както и килограмите отгоре/, 'щото разстоянието между пъпа и бюста е по- голямо.  Laughing

Освен ако пъпът вече не е между бюста  Whistling

# 96
Мекици, портмонета - пак толкова убедителен си ми  Laughing
Извинявай за непроявена съобразителност от моя страна
Можеше да се досетя, че мекиците ти са като сандвичите
На гергеф везаш ли? На голям гергеф по-лесно ще забиеш и покажеш иглата

# 97
  • На земята, която е всъщност звезда.

На по-малко кожа по-трудно може да се събере излишна за гънка

По същата "логика" колкото по - висок е скелетът, толкова кожата  ще е по-опъната, по- разгъната.
Въобще, Вълк, как я роди тая теория, много е весела  Laughing
Разкажи ми от какво разбираш, да го преведа на твой език
Ако мекицата е голяма колкото тигана, ще се образуват няколко мехура при пържене.
Ако е мъничка - нито един. Така добре ли е?

Обаче има значение и ширината на тигана/мекицата/миньона... Laughing

# 98
Синди Алън – 232 см
Завиждате ли и   Thinking

# 99
  • София
Вълк, за да не ти се сбърчи мекицата трябва набухвател.

# 100

Айде сега ще си мерим сантиметрите ли?  Crossing Arms Докато не пусне някоя снимка в цял ръст как потупва жираф по рогцата изобщо не ми се фукайте колко сте високи  Naughty

Аз мога да се снимам как намествам стрелките на часовниковата кула в Свищов Simple Smile Някога с това ме бъзикаха.
А преди години аз и едно миньонче се борехме за сърцето на един мъж...висок:) Тя много ме тормозеше виртуално и ме обиждаше (след време станахме виртуални приятелки, класика) и съм запомнила  репликата " Нямаш шанс, той харесва малки жени, заемат по малко място в леглото" Shocked Сега ме напушва на смях, но тогава си поплаках даже  Mr. Green

# 101
Така и не разбрах, колко последно сантиметра трябва да си, за да си миньонче? Thinking

ПП: Инфантилна, коя година си намествала стрелките на часовниковата кула в Свищов?

# 102
 До 1999г, след това веднъж-дваж годишно по празници Simple Smile

# 103

На гергеф везаш ли? На голям гергеф по-лесно ще забиеш и покажеш иглата
А така, стигнахме и до секса.

# 104
Висока жена за парад, ниска - за креват.

Общи условия

Активация на акаунт