Миньончета

• 41 092
  • 614
  •   1
Отговори
# 405
 GPS  за пениси и мъжки пръсти не са ли измислили още?

# 406
ето по темата , цитат от друг форум :

Е какво толкова им се кефиш ( на високите ) , казали са го хората много точно:
както се изрази ти:
"Високи мацки" - пълни дървета, но пък красиви да ги гледаш особено ако имат хубави дълги бедра и т.н
Дребни мацки(дребни и стегнати) - може да не са първа красота, но толкова подвижни, че направо свят ти се завива,
не знам за мен всичко над 170 не става, въпреки, че съм над 185.

Дай боже да не е същото за мъжете, високите да са дървета.

# 407
  • Варна
Ей, не подемате и това си е. Пълна скука!  Mr. Green
Майтапа настрана, но както и да го извъртате, високите дами са по- активни в темата. Някакво обяснение? На пръв поглед ми хрумва евентуално, някаква зависимост между чувството за хумор и ръста. Право пропорционална, разбира се.  Я да поразсъждаваме в тази посока, че с циците не се получи.

# 408
С доста приятелки имаме огромна разлика във височината. Ако аз съм да речем 1.52-1.53 те са някъде около 1.76-1.78
 С едната редовно излизахме по дискотеки навремето и няма да забравя един напушен младеж колко ни се смя като ни видя една до друга. Чак и на нас ни стана смешно. Разбира се, колчем се приближеше някой мъж до мен, минаваше през цедката за височина на приятелката ми. Малко бяха тези, които не й се струваха "твърде дребнички". Другата пък се взе с един левент близо 2 метра, който се оплаква, че никъде не може да си намери обувки 48-ми номер. Аз обичам да си другарувам със жирафоподобни.

# 409
Абе, друго си е високото - горе и слънцето му слънце, и небето му небе, и простора му простор.
Миньончето, все сянка му пазят и неможе да порастне... Flutter

# 410
С доста приятелки имаме огромна разлика във височината. Ако аз съм да речем 1.52-1.53 те са някъде около 1.76-1.78
 С едната редовно излизахме по дискотеки навремето и няма да забравя един напушен младеж колко ни се смя като ни видя една до друга. Чак и на нас ни стана смешно. Разбира се, колчем се приближеше някой мъж до мен, минаваше през цедката за височина на приятелката ми. Малко бяха тези, които не й се струваха "твърде дребнички". Другата пък се взе с един левент близо 2 метра, който се оплаква, че никъде не може да си намери обувки 48-ми номер. Аз обичам да си другарувам със жирафоподобни.

Та по този случай. В гимназията имах една съученичка, която още си е де 187см, а най-добрите и приятелки бяха по 150-152см някъде, двечки бяха. И винаги съм била  Shocked Shocked Shocked когато ги видех по улиците как двете и приятелки са я хванали под ръка от двете страни...  Joy Няма да ви казавам какви асоциации им идваха на хората при тази катринка. Но тях не им пукаше, винаги ходеха така  Joy  150см до 187см и после пак 150см  Joy Ей на тва му викам две миньончета с маркуч в средата  Joy Peace

# 411
  • Пловдив
По-активни в темата са високите, защото явно са по-комплексирани Mr. Green повечето мъже търсят именно жена, пред която да изглеждат големи и силни, малките жени предизвикват инстинктивно нежност, това е  Wink
копирам от една статия:
Да обобщим за миньончетата:

Едно е сигурно – както и с когото и да съгрешат те, винаги имат варианта да запърхат нежно с мигли, да погледнат миловидно отдолу нагоре и да предизвикат умиление и желание за закрила у силния пол. С техните около 150 см изглеждат по-крехки и чупливи, а това неизбежно предизвиква ловния инстинкт у мъжа, свикнал да защитава по-слабите индивиди. Миньончетата впечатляват с детското си очарование. Така наречените "джобни гаджета" са предпочитани от мъжете. С тях те винаги могат да изпъкнат с добре оформените си бицепси. За да прегърнеш едно миньонче, не са ти нужни големи усилия. Сгушена в обятията ти, винаги ще усещаш, че това е жената, която ти принадлежи. Според британската статистика жените тип миньончета се омъжват по-бързо от високите си конкурентки.

# 412
Ами ето , де, нормалните към ниски мъже търсят миньонче, как  аз да бъда закриляна от мъжле 1. 70 см? Двуметровите екземпляри могат да са с която си поискат и пак да изпъкват  Mr. Green

# 413
Инфантилна, сещам се за подходящ  мъж с този ръст. Някак си е над нещата той- жените, които харесва са все по- високи от него Simple Smile

# 414
 И аз имам такъв познат, за него дори аз съм ниска...ама го намирам леко извратено Simple Smile

# 415

Да обобщим за миньончетата:

Едно е сигурно – както и с когото и да съгрешат те, винаги имат варианта да запърхат нежно с мигли, да погледнат миловидно отдолу нагоре и да предизвикат умиление и желание за закрила у силния пол. С техните около 150 см изглеждат по-крехки и чупливи, а това неизбежно предизвиква ловния инстинкт у мъжа, свикнал да защитава по-слабите индивиди. Миньончетата впечатляват с детското си очарование. Така наречените "джобни гаджета" са предпочитани от мъжете. С тях те винаги могат да изпъкнат с добре оформените си бицепси. За да прегърнеш едно миньонче, не са ти нужни големи усилия. Сгушена в обятията ти, винаги ще усещаш, че това е жената, която ти принадлежи. Според британската статистика жените тип миньончета се омъжват по-бързо от високите си конкурентки.
Бицепси, мицепси, дрън-дрън. Просто в малки ръчички мъжкото... хм... изглежда по-голямо.

# 416

Бицепси, мицепси, дрън-дрън. Просто в малки ръчички мъжкото... хм... изглежда по-голямо.

Точно. Laughing

# 417
Честно да ви кажа в нашия квартал едно време, най-надареният беше един от най-ниските. Ама буквално както пишеше Капоти, му беше "като бебешка рьчичка стиснала ябълка" Shocked Никоя не искаше да спи с него. Дори кварталната к..ва, на която се учехме всички, след като се прэстраши и му пусна, после я водехме в Пирогов да я шият. Ужас, казвам ви.

# 418
Да не искаш да кажеш, че малките жени ги харесват мъже с малки пениси?

Момчета на ваше място много бих се срамувала, че съм си признала в темата, че харесвам миньончета. Mr. Green

# 419
Кифле, аз като латерна си говоря за дългите крака в темата... специфицирай си обръщенията.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт