*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ*- кой до къде е - 4!

• 68 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
е значи ми остават около 5м. Mr. Greenвремето намалява

# 691
Здравейте, и ние със съпруга ми чакаме вече 7 месеца да ни се обадят от фонда и като гледам как вървят номерата няма да е скоро явно.  Ако не бях попаднала случайно на форума нямаше и да знам какво се случва. Ужассс. А в началото ни казаха, че ще ни се обадят октомври-ноември. Дано потръгнат номерата. 
м да.и аз попаднах случайно на форума и случайно подадох документите за фонда.ако бях отишла отново при старата инеколожка тая случайност нямаше да се случи Laughing

# 692
няма как как  ще си чакаме реда....

# 693
ох и аз чакам вече 9 месеца,но какво да се прави.Днес май няма похвалили се с обаждане?

# 694
Здравейте,днес на 22.02.2011г.ми се обадиха от фонда.Аз съм номер 7604 и на номер 7605 са се обадили.Момичет много съм щастлива че ще почвам инвитрото.Това ми е последен опит и се надявам и вярвам че ще е успешен. smile3522  Hands Clap

# 695
В "Зачатие" е писало момиче с №7606, че на 16.03 отива за заповед

# 696
cestito Violetka,pozelavamti uspeh   bouquet  pri koy doktor si

# 697
  • Малта
Аз си водя обратно преброяване, така се успокоявам (или разстройвам, зависи от настроението  Mr. Green) ... та до моя номе остават 3136 заповеди ... Днес това ме обнадеждава, че до края на годината може и да ме огрее   Praynig

Пробвайте и вие, особено тези които са с по-малки номера, доста добре може да се почувствате   bouquet

Иначе, като ще си "ПЛАЧЕМ" и на мен ми се реве направо newsm45, като си помисля, как заради пустите му пари не мога да направя нищо !!!! Сега се надявам на успех от ЕЦ, ама пак 2000 лв не ни мърдат  Sad ..... Но пък ако успея, така ще освободя номерче за някоя друга двойка към Фонда  Peace

Да се молим силно Момичета, всяка от нас да сбъдне мечтата си (със или без тези номерца  Wink

... и все пак 7606 си е добър напредък. Успех!

# 698
medimed кое  номерче си по-точно?и какво е ЕЦ?извинявай но последното не ми е понятно

# 699
ЕЦ - естествен цикъл
ЕТ - ембрионален трансфер
ЗЕТ - замразен ЕТ и т.н.
ще свикнеш с времето  newsm53

# 700
ЕЦ - естествен цикъл
ЕТ - ембрионален трансфер
ЗЕТ - замразен ЕТ и т.н.
ще свикнеш с времето  newsm53
мерси ани.м......дааааааа времето Laughing

# 701
  • Малта
stela81, anichka.bs ти е отговорила много точно  Wink

аз само мога да добавя, че при ЕЦ процедурата е без стимулация, т.е. колкото и каквито яйцеклетки си произведеш ти самата, толкова вадят и се пробват да ги оплодят (както се досещаш обикновено е само 1 бр.)

също така ЕЦ не се финансира от фонда, защото се води не надежден опит  newsm78

Между другото има няколко много хубави темички във форума, от които доста можеш да научиш, особено ако има време до твоя номер (моя е  10742  Confused )

ето виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527666.msg17856026#msg17856026

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551388.msg17507984#msg17507984

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540267.0;topicseen

# 702
  • София
Аз си водя обратно преброяване, така се успокоявам (или разстройвам, зависи от настроението  Mr. Green) ... та до моя номе остават 3136 заповеди ... Днес това ме обнадеждава, че до края на годината може и да ме огрее   Praynig

Чудесна идея! И аз ще направя така  Hug

И така.... до моя номер остават 2922 заповеди

Супер, наистина не е толкова плашещо!  Peace

# 703
и аз броях по същия начин.

# 704
аз съм за икси.в моя случай може ли по тоя начин newsm78

Общи условия

Активация на акаунт