*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ*- кой до къде е - 4!

• 68 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте , и аз от съвсем скоро съм подала документи и започвам да следя номерата  Simple Smile Остават само 3800 до моя ред.
Успех момичета  Peace

# 706
До нас остават 1000. Успех на всички. Wink

# 707
Това с обратното броене е добър вариант и аз го прилагам от самото начало. До нас остават 410 номерчета, но колкото по-близо сме, толкова и напрежението ми расте и изпитвам някакъв страх, който не мога да си обясня.

# 708
Страхът е нормален, той е неизменна част. И мен ме е страх Simple Smile Старая да да мисля за друго, да се разсейвам.

# 709
  • София
аз съм за икси.в моя случай може ли по тоя начин newsm78

Може, разбира се, заповедта си е заповед  Wink И аз съм за ИКСИ

# 710
Здравейте мили момичета днес все още никой не се похвалил с обаждане.

# 711
Здравейте момичета, номер 7617 днес получи обаждане, на 21.03. отиваме за заповед. Голямо чакане беше.

# 712
Честито на всички със заповеди и дано това е успешния Ви опит за тази година!
А ти monita в "Малинов" ли си ?(защото гледам че датите отиват към 21.03, а някъде пишеше че Стаменов няма да бъде до 21.03)

# 713
Здравейте момичета преди да си изкажа мъката пожелавам късмет и успех на всички чакащи мечтаното обаждане!и аз съм една от тях (с мъжки фактор)номерът ни е 94..така че ще си почакаме още доста време.Но проблемът ми не е в това съвсем неочаквано на 27 януари ми поставиха диагноза диабет изпаднах в шок но с доста усилия се преборих с докторите и се разминах на косъм с инсулина.сега съм на лекарства макар че са кажи речи по една шепа сутрин обед и вечер та въпросът ми е дали ще срещна проблем с ин витро когато му дойде времето дано някоя от вас може да ми даде някяква информация по този въпрос .предварително ви благодаря.

# 714
  • София
Radity, съжалявам за диагнозата... Щом не си на инсулин, може би ще ти е интересно да прочетеш темите за инсулиновата резистентност - там се обменя опит за диети и т.н. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553393.0
По принцип самият диабет не мисля, че пречи на опита. Просто захарта влошава качеството на яйцеклетката и оттам идва проблемът. Някои от нас преди опити пият Метформин именно с цел намаляване на кръвната захар и оттам повишаване качеството на яйцеклетките.
Монита, честита заповед!
До мен остават 132 номерца Wink

# 715
Здравейте момичета днес и аз получих обаждане от фонда №7620 на 21.03. съм за Заповед, дано да и имам успех това ще ми е трети опит и втори по фонда.
Желая успех на всички и на удобрените и на тези дето още чакат Wink

# 716
Radity ne se trevoji izli6no.Imam priqtelka koqto ot bebe e s diabet.Ima si edno dete na 2 godinki koeto jivo i zdravo i v momenta e bremeena s vtoro.Za tova ti davam savet.Badi spokoina i ti jelaq kasmet.Vsi4ko 6te e nared.A do men ima samo 180 nomera o6te

# 717
  • Малта
Браво, браво, браво на №7620
Успех ти желая този път  Praynig

малко късметлийски прашец за всички нас:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 718
момичета,на моя приятелка са се обадили днес  към 16,30, тя е номер 7 626

# 719
Честито на одобрените и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт