Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 174
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Аз също съм много лоша според роднините. Обаче сега бяхме 3 дни при нашите и тази лиготия не мога да я издържа. Безобразен беше. И в Смехурко са ми казвали, че с него се държа най-строго.
При нас не знам дали ще има ревност. Малчо е свикнал тук да се занимавам и с други деца. Освен това е много ентусиазиран да помага. Повече ме притеснява, че баща му ме ядосва и после си го изкарвам на него. Знам че не е правилно ама..  Rolling Eyes

# 571
  • София,
Привет  Laughing
Успях да Ви изчета, но снимките не ми остана време да разгледам  Embarassed, по късно че нещо вече с времето съм много кът.
Вики благодаря че си се сетила за нас Hug
Иначе сме добре, но не съм писала щото уж уча или поне се опитвам, но като всички са в къщи е просто мисия невъзможна, затова и сега малко почивка и пак засядам. Изпитът е доста  тежък, да не казвам че не е в моята категория - Инвестиции - формули задачи Sick, дано се справя че незнам. Днес ходих на консултация при преподавателя, че колегите ми ме изплашиха, че трябвало проекти да се правят и да се защитават, апък мен ме освободиха от тях още в началото на семестъра, и се учудих - да не ида в петък на изпита и да ми кажат - сори ела на ликвидация. Е успокоих се де, за мен и за такива като мен - дето математиката не им е приеоритет ще има тест, ама със задачи, та сега решавам тук - само дето ми куцат първите десет годинки от математиката, формулите финансовите ги научих, замествам решавам до някъде и все не ми се получава отговора, щото я някъде съм сгрешила при разкриване на някоя скоба, я нещо друго. Ми то не е за всеки математиката де, преподавателя доста се посмя с мен,  Mr. Green. ще видим какви ще ги сътворя в петък.  Joy
Иве да оздравяват бързо малчуганите  Hug ТОва дето го обясняваш нали и ние го изкарахме, явно е някаква простуда, на мен все не ми се вярваше, ама - загрей ги като им сложиш крачетата в топла вода и морска сол, само че нетрябва да имат Т.  Peace
Яна - само сили и кураж, лягай спи  като няма никой и това е. Какво да направиш пък, сега трябва да се пазиш, хич и не се опитвай да чистиш или да правиш нещо, все пак няма да ти идват от ХЕИ на проверка, здравето ти в момента е по важно от всичко. А Надина е прекрасна просто, радвам се, ето виждзш и сама че все пак каквото и да ти говори мъжът ти, ти си успяла да отгледашщ и да възпиташ едно прекрасно дете, а съм сигурна че и Никола ще се учи от кака си.  Hug
Марти аз не смятам че си строга с Никола, и съм на същото мнение че възпитанието започва от семейството  Peace, спазването на ограниченията също. Аз сега се държа доста строго с Вероника, а с батко и да не говорим, но при него нещата може би вече са изпуснати Embarassed, защото него съм го гледала по по - различен начин, може би съм компенсирала всичко което аз не съм получавала и не съм имала като дете. Но сега осъзнавам че доста сме прекалили - защото и двамата с баща му много сме го глезили, сега ни е трудно да го вкарваме в пътя. Може и да си въобразявам де, но откакто се е появила Вероника на него му се наложи изведнъж да порастне - макар че си е още дете. Crossing Arms Уф не ми се коментира по тая тема че мога и ферман да напиша!  ooooh!
Айка да се оправяш и ти и Кая да не се разболява.
Ако не се мяркам в близките дни - не се притеснявайте, ударила ме е някоя формула по главата Joy

# 572
Ох, сега нали много се говори против ваксините и малко ме хвърлиха в размисъл.
Аз нали като го оставям в петък Дели вкъщи и му казвам, че всички са почивка. Мислех, че няма да се усети, че почива три дни, че изобщо не се замисля. Да ама сега  е научил дните от седмицата и днес казал на баща си, че в петък си му е почивен ден  Rolling Eyes

# 573
  • sf
Ами или го оставяй всеки петък, или му кажи,че вече не е почивен ден.
Уф, тряя готвя.
А утре съм на работа, бях почивка 18 дни  Joy и още ме мързи  Mr. Green

# 574
 Laughing кажи му, че събота и неделя са почивни, а в петък е вкъщи само, когато и ти не работиш

Бубе, аз родих точно по товаа врем, което си ти - оставаха ми 19 дни Wink

# 575
и аз миналата седмица я излъгах че градината почива и в петък я оставих  LaughingМисля другата седмица да не ходи ,задавалос е грипна вълна,а на Вики ще му бият две ваксини на 27.01.Бубе не си създавай главоболия с тези неща покрай ваксините  HugОпределено е по хубаво детето да е ваксинирано  с/у тези опасни болести:peace:
Виктор спи , свеки е при хомеопатката ,а Тони ше вземе Ева от градина.Дано да успее да отиде в 16.00, че съм й обещала( не че знае колко е часа де  Laughing )
Спрях се на тази гимнастика Чико дуо , мерси за съветите  Hug
А вчера на погачата ми подариха лампа ,която прожектира Мечо пух и приятели .Виктор хич не я отрази  Laughing Така съм забравила какво е развитието на бебето по месеци - кога започва да следи с поглед, кога започва да се смее , кога да се обръща.Всичко съм забравила  Laughing
Айка, тъкмо исках да те питам Кая как реагира на болестта ти , беше ми интересно какво коментира, тя има страхотни изказвания по разни въпроси  Heart EyesДано при Кая не е болест  Hug
Дани ,чети , чети  Hug

# 576
Laughing кажи му, че събота и неделя са почивни, а в петък е вкъщи само, когато и ти не работиш

Бубе, аз родих точно по товаа врем, което си ти - оставаха ми 19 дни Wink
 Shocked Joy
А преди това имаше ли някакви контракции? Имам предвид дни преди това. Аз сега нямам никакви.

# 577
болезнени не, само стягания няколко вечери, ама не поредни, в рамките на месец и нещо  Grinning

за ваксините съм на принципа избирам по-малкото зло...разчитам на това, че по-новите ваксини са и много по-добри

# 578
  • София
За ваксините слагала съм,но ако сега трябва да слагам просто ще отлагам с месец два и задължително ще давам хомеопатия преди ваксинация.

# 579
  • София
Леле, Бубе, вярно - кога дойде това време...време не остана  Grinning

Ками, не реагира, и други хора ме питаха - явно не забелязва, само ако коментираме нещо и нали знае, че ходя на инжекции, но за щастие не изглежда много впечатлена.

аз след малко тръгвам да ми включват система, ще ми вливат сега няколко дни, пък да видим. Чудя се утре дли все пак да не отида до ТОкуда за още едно мнение, някой да е бил там на невролог и да има впечатления?

А Кая не е повръщала повече, добре си е засега. Но ще си остане и утре вкъщи, под наблюдение и на диета малко за всеки случай,а и наистина да не пръска вируси, ако е вирус това чудо.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 17:03 от ayka

# 580
И Ева се оплака че я боли корема  SickНо поиска сироп ( аз й давам Септилин уж за корем) .Дано да е било номер само да си кусне от сиропчето Peace
Иве какво се дава при ваксиниране, нещо обичайно ли е или зависи от детето???
И аз нямах контракции когато зараждах Ева  LaughingПосле с Вики обаче си имах много дни  Hug

# 581
  • София
Ками незнам аз само вендъж съм правила ваксина от както сме на Х и давхме Туя.Питай Г.

# 582
  • София
Аз пък изобщо не се занимавам с възпитаване / възпитание... забранявам нещата, които са опасни - за него, за мен, за околните, за дома - за каквото и да е - като ми омръзне може да го отпратя (ако ме занимава много, а аз върша нещо), уча го на някакви неща... главно когато на мен ми се занимава... и според майка ми сме като стихийно бедствие. Т.е. никакви планове, цели и др. подобни...
А, да - и определено далеч не винаги съм в добро настроение...  Confused

# 583
  • USA
Бубе, бързам да кажа за ваксините, точно миналата седмица много се раздуха, как прословутото изследване, което свързва ММР ваксината с аутизма е фалшиво и абсолютно невярно: http://www.telegram.com/article/20110110/NEWS/101100356/1020. Няма доказана връзка между ваксините и усложнения от този вид. За съжаление, точно заради раздухани съмения в последните години много родители не ваксинират децата си, което е довело до смърт на деца точно от тези болести.

Иве, на теб трябва да ти дадат зелена карта само заради усилието и интереса. Simple Smile Джери Браун е новият губернатор, и преди е бил. На мен много не ми вдъхва доверие, но поне е демократ. Дописвам, че много ме радваш и че заслужаваш да имаш зелена карта много повече, от хора, които случайно са я получили и се интересуват само от цената на сиренето.  Hug

Айка, какви системи?

Дани, много е гаден този изпит. Дано бързо (и успешно) Simple Smile да ти се махне от главата.

За възпитанието, аз съм много строга. Имам нисък праг на търпимост и съм изнервена. Не понасям лиготии. Понякога и аз си мисля, че мога и по-лежерно да го давам, но в повечето случаи съм сигурна, че това е правилният подход към моето дете. Ако ние като родители не ги научим как да се държат, никой няма да го направи за нас. От време на време го поотпускам, но гледам да съм последователна и правилата да се знаят и спазват. Той напоследък като му се карам ме целува или ми казва "Ти си слънце." Simple Smile Научил се е вече как да се подмазва и да ме разтапя Simple Smile.
Мими, ако Кристиан рита някой от нас бих реагирала точно като мъжа ти. Наказвам с обяснение защо е наказан.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 19:19 от Winx

# 584
  • София
Велина и аз като теб съм с нисъг праг изнервена и нетърпяща рев,но си късметлийка с дете като Криси радвай се и да ти е жив и здрав.При вас от 5 години е задължително,а до тогава или в градина или майките си ги гледат?После в държавното училище ли?
Не съм емиграднт по душа,много бих искала да видя но трудно бих издържала Joy
В момента има лекари от америка които правят втора по ред конфренция за аутизма,те подържат тезата за ваксините и вредата.Аз не се изказвам против ваксините,а на по късен етап,има някои неща които детето според мен трябва да направи и тогава,ето казват че на 1,1м трябва мпр ама нашата я е слагала и на 1,9м така че има шанс и възможност за отлагане покрай прохождането.

Общи условия

Активация на акаунт